Problem kimde sizce?

Çok uzatmayacağım özet geçmeye çalışacağım. İlişkinin başında beni aldattı. Affedip evlendim. 2 aylık hamileyim. İlk başlarda aşırı pişmanlık duydu ama artık ithamlarıma gelemedi cinnet geçirdi bir gün, ben de o günden sonra o mevzuyu hiç açmadım. Günde kendisini 4,5 defa arıyorum diye “ben yapamıyorum beni çok kısıtlıyorsun” falan demeye başladı. Bende kendisine defalarca kendimi anlattım güvensizlik duyduğumu söyledim. Güvenmek zorundasın falan dedi. Bir gün aşırı anlayışlı ve iyi davranıp ikinci gün çok anlayışsız ne olursa olsun kafasına girdi. Her kavgada artık cinnet geçirmeye başladı ona söylediğim tek bir cümle bile kavga etmemiz için yetiyordu bi kaç kez el kaldırmaya kalktı hamile olduğum halde. İkimizde küfür ediyoruz birbirimize. Son 1 aydır aileme ve bana sürekli “böyle giderse boşanalım, ben boşanmak istiyorum, aile evine dön, bu ilişkiden bi b*k olmaz” demeye başladı. Ben tam tersi düzeltebiliriz falan dedim. Bir gün yanaştı, diğer gün uzaklaştı. Dün yine cinnet geçirdi camları falan kırdı elini kesti üstüme yürüdü ablam tuttu kendisini. Sabaha kadar eve gelmedi. Sabaha karşı eve geldi ve ablama demiş ki “ben boşanıcam avukat bakıyorum ben artık bununla yaşamak istemiyorum” demiş. Problem sizce hangimizde?
Problem kimde sizce?