Eşim
Ben
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

sorun ikinizde. bu nasıl bir ilişki aklım almıyor. o nedemek öyle. '' ne yparsan yap bana cevap verilecek'' gibi emir verici cümlelere nasıl dayanıyorsun anlamıyorum. sana saygı duymayan güvenmeyen biriyle birlkte olduğun için sorun sende de var maalesef. seni değersiz hissettiren biriyle olma
Evliyim canım boşanmak öyle kolay olmuyor. Bn ayrılmıştım zaten babam baristirdi
Katlanamıyorum günlerimiz böyle bol bol kavgali hakaretli geciyor
Eşini papatya evreni anca keser. Sinirden konuşuyor ama sonradan söyledikleri için pişman olmayacağının hiçbir garantisi yok. Elinden geldiği kadar sakin bir mizaçla konuşmayı sürdürmeye çalış. Bunu yaparken de onun sakinleşmesini bekle
Bugüne kadar söylediklerinden hiç pişman olmadı. Tartışma aninda üzerine gelinirse sakin kalamazsın ki
Cevap
11Cevap
Sende değil sorun bence
Bana güvenmiyor musun diye sorduğunda Evet demiş.
Dahası zarar.
Aldatma gibi bir şey yapmışsın veya bu kişi senden bunu bekliyor gibi aşırı güvensiz.
Yok aldatmadim ayrildim önce
Hayır öyle bisey olmadı. Kendisi hergun geç saatte yatiyo ben bu yüzden tartismiyom ilk defa bi erken yattı ondada sorun çıkardı ya. Ayrıca bilip bilmeden beni suclamayin ben kimseyi aldatmadim
Bu senin eşin mi? Sıradan bir flörte davranır gibi davranmışsın , erkekler sevgiden çok saygı bekliyor haberin olsun
saygı hakedene verilir. Nasıl davranmaliydim?
Bir kere eşine hitap şeklinde eğer aranızda bir kavga yoksa gariplik var. Sevgi sözcüğü yok, tatlı dil yok, adamı tersleyip başından savmaya çalışır gibi bir tavır var. Kızgın mısın ona
Sorguya çekiyor gormuyormusun kaçta uyudun kaçta yattin. Kendisi benden geç yatiyo 3 4 gibi ilk defa erken uyudu sanki kötü bisey yapmışım gibi sorguya çekiyor. Güzel laflara gelirse kendisi de öyle konusmuyo sevmiyormus ben sevdgim halde bana soylemiyo bende söylemiyorum.
güvenmiyorsa çok sıkıntı çıkarır sonu da kötü bitet
Bu nasıl evlilik mk nasıl katlanabiliyorsun böyle birine?
Bu nası bi ilişki. Çok afedersin de bu b*k kafali Kepaz* herife niye katlanıyorsun?
Sorun yok. Bana böyle yazsa ben hoşlanırdım. Kimse bana böyle hesap sormadı.
Hesap sormasınin neyinden hoşlanacaksınki
Böyle vurdulu kırdılı tiplerle beraber olun sonra da "hüüüüüü".
Ya basta böyle değildi ya da benim gözümü aşk bürüdü yeni farkediyom
Cinayete kadar gider la, ayrıl direkt.
Ayrılmıştım babam baristirdi
Babana lanet yahu, garezi var sana ellam. Neyse toprağın bol olsun. Show haberde görürüz artık ileride seni. Sen göremezsin tabi.
Evlilikte olurmuş böyle şeyler... gebersemde kurtulsam şu hayattan
Ne evliliği yahu? Evlilik böyle mi olur? Feyk değilsen ayrıl yahu. İş güç var di mi? Yoksa da bir yerde çalış mutlaka. Küçük ama etkili olan özgüvensel durum icabı falan filan.
İş güç yok köyde yaşıyorum üni okuyodum bıraktım.
Eşin dayaklık yahu, evire çevire döverler bunu.
Ben dayaklıkmışım kızmışım yoksa elinde kalırmışım. 7 aylık evliyiz ya
Ne güzel trollüyorsun yahu milleti.
Ne gibi
bu ilişkide şiddet var kendini kopar bundan yoksa ilerde saplantılı eş diye haberlere çıkarsınız
Bu nasıl konuşma tarzı ya önce konuşmayı öğrensin sonra yazsın mümkünse
Eşinizin bence bi karın ağrısı var ama çözemedim nedenini. Söyleyin az saygılı olsun eşisiniz sonuçta tapulu mali değil
Gördüğünüz gibi. Sürekli bana düzgün konuş falan diyo düzgün konuşmayan kendisi. Onun karın agrisi dün ailemle gezmeye gittim o yüzden ben biliyorum içi fesat
Aa onu kandırdığınızı düşünüyo olabilir değişik bi durum ne desem bilemedim siz nede yapsanız o kendi kafasında kurduğu şeye inanıcak ailenizden biri onunla konuşsa belki iyi gelebilir
Evlilik saçmalıktır
Aynen nerden de evlendiysem
Benim kafam rahat Valla bir başkasının derdini niye çekeyim ki en/ayi miyim ben
Olum lisede yapmıyordum bu tartışmayı
Narsistle evlenince böyle oluyor. Umarım yaşamazsınız.
Bu iki ergen evlenmiş bide
Allahin engellileri sizi
Sensin engelli
Sorun yok bence tek derdiniz bu olsun
Senin eşin mi bu
Evet
Allah sonunuzu hayretsin
kanka sen haklısın
Ferdi hatalı
Erkek yaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?