Sizce bu iliskide problem kimde?

Size her seyi objektif anlatacagim:

Tanismamizin ilk zamanlari cok ilgiliydi ben de sakindim cok hizli ciddi dusunmeye basladik. ailesiyle tanistim akraba dugunlerine beraber gittik. bi gun ben onu fake hesapla denedim 3 4. Ayimiz falandi. kizla flort etmedi ama konustugunu da benden gizledi. ozellikle sordum istek atan kizdan bi haber var mi diye yok dedi. konusmaya devam etti. o gunden sonra ben cok degistim. kuskucu her seye problem cikaran darlayan bi insan oldum. o bunu telafi etmek icin gunlerce kapimda yatti agladi sizladi. en sonunda affettim ama ardindan en ufak biseye ayrilalim demeye basladim. her defasinda pesimden kostu. ama ya kirici konusup beni cildirtiyordu ya dusuncesizlikleriyle. ben de fazlaca kaprisli oldum yalan yok. sonra ben de ondan ayrildiktan 1 saat sonra o aralar benden hoslandigini bildigim birisiyle parkta bulusma ayarladim ama daha bulusmamisken o geldi mesajalri gordu bu sefer ben gitme diye agladim zirladim. kaldi ama cok acimasiz seyler soyledi eskiden ettigim ttnhar girisimlerine tcvuze ugramama yalan duygu somurusu dedi. o kadar yipranmistim ki yine olmeyi istemeye baslamistim isimi yapamaz hale gelmistim bana acil klinige yatisi onerdiler. yattim 1 ay kadar cikarken o yeni bi insan olarak beni karsiladi. cok merhametliydi. ben sinir krizleri gecirip cok agir seyler soylerdim alttan alirdi tamam canim her sey iyi olacak falan ama cok degil 1.5 ay sonra yeter tukendim dedi. bu sirada evlilik yuzugu almisti. evlilik teklifi edecekti. yine ben tamam cok zorladjm diye tutmaya calistim. kendimi degistirmeye calistim tutmaya calistim. ilaclari biraktim ilaclar sinir krizi yaptiriyor diye. her sey kisa bu sure gulluk gulistanlikti ama gecen yine gergindim agir seyler soylemedim sadece bir kac konudan trip yaptim zorlamayalim olmuyor dedi yine. ben de artik peki dedim. ben iyiysem bu iliski iyi sen benim kotu animda bana katlanamiyorsun diyorum. haksizlik etme nankorluk etme diyor. ona gore ben nankorum bana gore acimasiz.

Ayrilin demek kolay ama arada her seye ragmen duygu var. evlilik planlarimiz var. o benim babamla tanisti. bir gun duzelir mi diye diye sans tanimaktan tukendik

Su an sadakatine guveniyorum. evet zamaninda da cok sabretti ama artik edemiyor. tahammulu kalmadi bana. onu cok yordum o da cok agladi. icip beni cok uzuyorsun diye cok agladigi oldu. ama ben olmeyi istedim aglamak soyle dursun. o bunu dusunemiyor.

Sizce bu iliskide problem kimde?