Babam mi hakli sevdiğim adam mi?

Merhaba 26 yasinda umiveriste mezunu sanssiz bi kizim 😒6 yillik süren bi iliskimi artik evlilige tasimak istedik. Ben cok baskici bi ailede büyüdüm babam bu sevgili konularina cok takintili o yuzden 6 yil konustuk diyemedim de beni annesi gormus gorucu olacaklar dedim neyse zorla kabul. etti geldiler ama babam biz il merkezinde onlar ilcede yasiyor diye kabul etmedi. Cok ugrastim ama kabul etmiyor sevgilim tarafi da bizim. burada evimiz var isimiz burada duzenimiz burada sen 6 yıldır boyle sevdin boyle kabul et diye sevgilimin il merkezine gelmesini kabul etmiyorlar simdi ise isler iyice sarpa sardi ben babamla acik acik konusamiyorum cok çekiniyorum ve zaten beni anlayan aski anlayan bir insan degiller cevremde kimsem yok annem kardesim de ayni fikirdeler sevgilimin ailesi gelip herseyi anlatalim anlasin diyorlar ama ben bu yalaninin dogrusunu soylersek cok sert olur diye cok korkuyorum nolur bana bi yardim edin ne yapmalıyım ne tarafa döneceğimi sasirdim kacmak gibi biseyi yapmam yapmak istemiyorum. Ilçe de köy gibi degul apartman da oturacam merkeze yarim saat uzaklikta annemun babamin memleketi ayni zamanda babamin kabul etmeme sebebi sehirden ilceye kiz gitmezmis ben burada doğup buyudugum icin geriye gitmek olmazmis erkek arkadasim ticaret yapiyor sebze meyve isi damadinin isinden utamirmis amir memur asker polis degilmis

Baba haklı
Sevdiğin hakli
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Babam mi hakli sevdiğim adam mi?