Birde seyy babamda beni cok sever..
Cocukken daha cok belli ediyordu ama bana cokk duskunde cok farkli bir bagimiz var
Tam baba kiziz
Babamin kiziyim benn
Annemde bana gecem sey demisti baban seni cok seviyor demisti
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer This is me
Geçen seneye kadar bende zırt pırt sarılamıyordum ama canıma tak etti artık arada hala çekiniyrum ama önceki kadar değil bir kaç defa yaparsan sonrası geliyor zaten
Bazen yapışıyorum yanağına ard arda bırakmıyorum belki 10 defa öpüyorum çok da güzel oluyor bu tadı kaçırma daha fazla
ben de annemi çok severdim. benim için ideal kadın o ideal anne o ideal aşçı o. annem benim için her konuda en iyiydi. tek kaıdn modelimdi. ondan iyisi olamazdı.
Belkide bu mesafe olduğu için bu kadar hasretsin belkide sıcak kanlı olsa hasret olmıcak bu kadar da istemiceksin onu haksızmıyım?
Bilmiyorum
Olabilir..
Şu an bu isteğin babana sarılmandan daha cok mutlu ediyo aslında seni onu sevdiğini sürekli hşssediyosun gidip sarılsan heves gidicek sürekli o sevgi aklında olmayacak bence böyle daha iyi
Evet dusundumde hakli olabilirsin onu cok ozledigim icin boyle guzel seviyorum onu kalbimde
Kıyamam sana ne kadar iyi kalpli bir kızsın sen böyle duygularına aşık oldum resmenn
Cevap
2Cevap
Babalar iyiki varyaa çabuk sinirlenip bagırcagırsadaaa Allah benim ömrümden alsın onaversııınn
tabiki seviceksin babanı ne anormallik var bunda
Bukdr cokk olmasi
her kes sever babasını özellikle kızlar daha fazla sana has bir durum degil
Keske kizim olaydi :(
@FiViB goruyorum zaten ama farkli iste
Sevmeye devam et kıymetini bil.
Sadece sensin.
Ne güzel
Sev sev negzel.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar