AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Sen ne zaman istersen o zaman ne biçim soru ne hissediyorsan onu yaşa
Ben bunu biliyorum :) erkekler ne düşünüyor merak ettim :) Hani 2-3 buluşmada sonra olursa yalnış mı olur.. baya sohbet etmişliğimiz var ve çekim var.. çok da güzel davranıyor saygılıdır, ve ona karşı boş değilim.. o yüzden merak ettim olursa bir şey yalnış mı düşünür..
Dostum bu o erkeğin niyeyi ile alakalı zaten ilk olmayacak senin için onunla ne zaman yaptığının bir önemi olmayacak çok fazla kasma takilmana bak olacağına varır bu şekilde kendini koşullayarak bir yere kadar devam edersin bu şekilde olacaksa bitmesi gerekiyorsa biter zaten
Çok rahatladınız beni çok teşekkür ederim. Evet yaşımız var sonuçta çocuk değiliz.. ilerlediğimizde sevgili olmazsak çok kırılırım diye soruyorum.. ama zaten yıllar sonea birine vuruldum.. yaşamaya değer de belki.. sevgili olursak güzel olur.. olmazsak da dediğiniz gibi bitmesi gerekiyorsa biter zaten..
Size şunu da sormak istiyorum, bir adam eğer bir kadınla huzur bulursa güzel vakit geçiriyorsa, akşam romantik yemekler, sohbetler vs bırakır mı? ( artık cinselik de varsa hani )
Dostum bu doyum meselesi birde deneyimleme bunun dışına çıktığında ilişkiler biter genelde
Ama dediğin gibi bir ortamda mutluysa uzaklaşmaz ama aradığı şey sence bu mu?
Belkide çok farklı bir şey a4zulayan birisi yeni birisini deneyimlemek ve keşfetmek
Evet bence.. çok büyük konuşmak istemiyorum fakat toksik ilişkiden çıktığını biliyorum ve oyle bir şey katlanamadığını.. huzurlu çocukluk yaşadığını evde anne baba arasında hep anlayış gördüğünü ve öyle olmayınca olmuyor onun için. Kaos içinde yapamıyor. Zaten sanırım beni tanımaya başlayınca bu yüzden daha çok yakınlaştı, çünkü ben fazladan fazla saygılı davranıyorum ve toksiklik dram sevmiyorum.. Ama 3-4-5 haftada anlarız zaten bence.. niyeti kötü ise yapacak bir şey yok.. ben yillar sonra ona vuruldum onu seçtim onunla date gittim.. bunu da gördü bende yani nasıl biri olduğumu anladı.. buna rağmen geçiren zamanla bağ kurmazsa demek ki niyeti farklı
Mesaj atsana bana
Bilmiyorum farklı bir şey mi arzuluyor.. aadece çok sakin biridir, romantik yemeğw gittik ince düşünüyor her şey mükemmel olmasını istiyor bi yerde de çekiniyor, saygılıdır.. yaşı 37.. bilmiyorum dediğim gibi.. ben genelde insan konusunda yanılmam ama büyük konuşmamak gerekirse o yüzden akışına bırakırım
Dostum bunu anlamak için bir kaç yol var denersin ufaktan kırılmak istemiyorsan
Yani yol diyince.. illa bir şey yaşanacak devam edersek.. aramızda o enerjiyi hissediyorum ondan da korktum.. ve olmazsa kırılmaktan kaçış olmaz zaten.. ama yıllar sonra belki de kendime izin vermeliyim.. yaşamadan da bilemez insan.. zaten zor hoşlanıyorum..
Mesajdan detay yazarsan bir kaç taktik vs önerebilirim
Teşekkür ederim ama ben taktik seven biri değilim, beni anca yorar.. bana güzel gelmesini isterim ama ben ben olduğum için, taktikle bir şey olmasın.. doğalığımı sevmesi lazım, benime geçiren zamanı.. kalıcı olan bu zaten..
Karsindakini denemek için bir kaç öneride bulunacaktım neyse yaşamak istiyorsan yaşa zaten sonrasını düşünerek tabiki anlattıklarından anladığım kötü biten bir ilişkinin ardından zor toparlanmissın
Tekrar aynı travmatik durumları yaşama ihtimalini göz önüne alarak hareket er
Travmatik bir şey yaşamadım sadece boşa güvenmişliğim var.. çok sevdim ve zor unuttum.. duygusal biriyim bana zor geliyor ama ayakta dururum her zaman.. yillar içinde yalnız kaldım o sebepten belki de bana güzel gelen birine şans vermeliyim.. yillar sonra kendim için.. yalnız nereye kadar? Kimseden de hoşlanmıyorum.. belki de onunla ne varsa yaşamak istiyorum.. kötü çıkarsa da atlatırız bir şekilde ölecek değiliz.. Ne öneride bulunmak istediniz siz?
Zaten bahsettiğin travmatik bir durum zor unutmak zor zamanlar yaşamak
Ya önerim şu şekilde bu durumu zor anlatacaksan eğer kötü senaryoda biraz daha bekle diyebilirim buradan
Ona şans vermezsem zaten denemezsem pişman olurun biliyorum.. çünkü aşırı zor hoşlanıyorum.. ve hemen hayır diyorum bir kahve bile zulumdur bana, flortleşmiyorum date gitmiyorum.. Zamanla ne gelecekse gelsin bu sefer de kırılmam gerekiyorsa tamam.. ne diyebilirim ki.. illa her zaman kötü gitmez giderse de daha güzel bir şey gelir yillar geçse de
Evet anladım sizi çok teşekkür ederim 🙏
Dostum şimdi açıktan söylemek istemediğim şeyler var o yüzden mesaj at demiştim böyle düşünüyorsan devam et
Kusura bakmayın dmde yazışmıyorum. Anca soru sorarım. Açık söylemek istemediğiniz şeyler kullanma vs ise öyle birine benzemiyor boş biri değil zaten kadın isterse bulur durum var her şey var.. ama kırarsa da allahtan görürü ne diyim ben kötülüğe kötülük ile gidemiyorum.. Bana güzel geldi, farklı geldi, yaş farkı olsa da tanımak istedim.. tanıyınca daha çok tanımak istedim.. bakalım derim artık..
Anladım ben sizi deneyim leyin bakalım birbirinizi ne olacak etkilenmişsin zaten diyecek birsey yok
Adama bagli sana bagli korkuyo gibisin
Hani 2-3 buluşmada sonra olursa yalnış mı olur.. baya sohbet etmişliğimiz var ve çekim var.. çok da güzel davranıyor saygılıdır, ve ona karşı boş değilim.. o yüzden merak ettim olursa bir şey yalnış mı düşünür..
uzun zaman yalnızım :) yoksa yaşımız var 29-36.. ama aramızda vi bağ oluşuyor gibi
Onu boş ver benle rahatla
Yakınlaşma? Yatak mı?
Evet yaş var o yüzden yazdım :)
Ne kadarlık ilişki? Amaç seks mı?
Yorumlarını okudum, beni dinlersen cinselliğe yanaşma
Bu devir öyle kirli ki kullanma boyutuna geçebilir. Yaşı 36 olsn bir erkeğin acele etmesi gerekir aslında senin değil. Aynı etkileşimi o da aldiysa bize 5 dakikada belli ettiğin güzel karakterini anlaması zor olmamalı. Bu karakterde biriyle de ciddiyse eğer işleri bir an evvel somut noktalara taşımalı. Maalesef çoğu insan sırf cinsellik için de yakınlık gösterebiliyor. Erkenden isterse ve zorlarsa bu onun yanlısı olur. Böyle yanlışa düşene de fırsat verme
Olumuşsunuz fakat ben kötü bir şey yazmadım :) kendsi gayet güzel davranıyordu. Ben sadece merak ettim. Bizim yaşadığımız hayatlarda oyle 5 ay el ele tutuşup yürü diye bir şey yok o yüzden kötü bakmıyorum fakat niyeti anlarız. Sonuçta ben küçük bir kız değilim, karşımdaki adamı tanırım az çok.. böyle biri olduşum için 2 seneden falza yalnızım kimseyle kahve bile içmedim.. o bana farklı geldi ve tanımak isterim.. hepsi bu.. günün sonunda en seven insan da aniden bırakır başkasına gidebilir az çok görüyüruz.. sabit bir şey yok.. 36 yaşında bir erkek acele etmesi gerekir demişsniz sen değil.. ben etmiyorum ki :) etkilendin onu hissettim ve sordum. Adam gayet güzel davranıyor.. karakterimi da anladı ona göre bir davranış var.. fakat ciddi noktaya taşınamaz :) daha 2 hafta oldu çıkalı.. ben oyle ançden kör aşık olanları sevmiyorum:) her şey için bir zamanı var.. bu yaşlarda aniden kimse beni sevemez kimse sensiz yapmam diyemez.. derse de kaçarım.. O da o yaşta aniden kimsenin elini tutmaz benimsin diyemez, ama ilerdeki haftalarda daha çok zaman geçirince anlarız.. sohbetimiz uyumumuz geçirdğimiz zaman... Ben de çok yalnız kakan bir insanım ve öylesine kimseyi alamam hayatıma.. aniden sevgilimsin.. neden nasıl yani.. sevgililik ve ciddi adımlar taniyinca gelir..
O karakterimi sevdiği için daha çok konuşmaya başladı ki mesafelidir temkinlidir açık saçık konuşmuyor.. aylarca konuşuyoruz... şimdi kadar herkesin ağzı batardı... adamin işi gücü da var yere basıyor.. bana kalmamış.. isterse bulur.. ama belki hoşuna ki hala konuşuyor..
Ben her şey göze alıyorum ama negatif düşünmek istemiyorum, düşinseydim zaten onunla date bile gitmezdim. 2 sene sonra onu ayırdım ve tanımak istedm, demek ki güzel biridir.. aramızda ilişki olabilir mi sevgililik anca zaman gösterir.. belki uyumlu olmayiz belki bende istemem belki anlaşamayız..
Ben kalbimi dinleyen biri olsam da aklımı da dinlerim ve küçük bir kız gibi aşık davranamam.. zamana bırakırım
Bu yazdığım sebeplerden dolayı amacı seks mi yazmazsanız sevinirim. Hemen genelleşme yapmayalım, tanımıyoruz sonuçta. Yine de teşekkür ederim
Bekleyip görelim. Umarım haksız çıkarım zira benim hakli çıkmam senin üzülmen anlamına gelir.
Genelleşme yapma dedim, haksız çıkmam vs, adamı tanımıyorsun, bir şey yazmadım sadece aklımdan geçen bir soru sordum. Hemen beni kullanmak istedğini dile getiremezsin. Nasıl davranıyor ne yapıyoruz ne yaşıyoruz bilmeden bu yorumlar boş. Evet herkes herkesi aldatıyor ama hala güzel insanlar var. Buna inanıyprum. Benim için doğru insan çıkmazsa da çıkmasın Allaha havale ederim. O yüzden bu tür konuşma ile devam etmeyin. Negatif düşünceleri bana sergilemeyin. İnsan biraz olsa da yorum yapmadan ilişkiyi bilmeli, hemen kullanır atar dememeli. Ki adam öyle biri değil zaten da neyse.. siz bilirsiniz iyi günler
İlk buluşmada
:) Hani 2-3 buluşmada sonra olursa yalnış mı olur.. baya sohbet etmişliğimiz var ve çekim var.. çok da güzel davranıyor saygılıdır, ve ona karşı boş değilim.. o yüzden merak ettim olursa bir şey yalnış mı düşünür..
Espri yapmadım, ilk buluşmada olması elzem. Yaşını başını almış insanlar olarak ne istediğinizi biliyor olmanız gerek, araya gereksiz detaylar sokmak anlamsız. Birbirinizi uygun gördüyseniz ilk buluşmada da sevişirsiniz, 6. buluşmayı beklemek rasyonel değil
Anladım. Ben yıllar yalnızım diye ve yapım duygusal.. korkutum biraz.. ondan sormak istedim. Güzel yorumunu için teşekkür ederim
Hemen
Hani 2-3 buluşmada sonra olursa yalnış mı olur.. baya sohbet etmişliğimiz var ve çekim var.. çok da güzel davranıyor saygılıdır, ve ona karşı boş değilim.. o yüzden merak ettim olursa bir şey yalnış mı düşünür..
Canınız ne zaman istiyorsa kendiliğinden gelişir yaşarsınız zaten
Teşekkür ederim
Size kalmış
Ben ilk buluşmada çok yaptım hiçte yanlış düşünmedim
Tamam teşekkür ederim
takılmalık olarak düşünmedim ama.. ilerleyince sevgililik için
Sevgiliydik
Teşekkürler
Sizi yormak istemem belki fazla soru olur fakat aklımda kaldı. İlk buluşmada dediniz, merak ettim ondan sonra devam ettiniz ve yakınlaşarak zaman geçince kendiliğinden sevgili oldunuz dimi? Hani o gece yaşayınca artık sevgiliyiz demediniz sanırım? Zaman geçmesi lazım yine de tanışmak için sevgililik için dimi?
her şey için zaman gerek
ne zaman istenirse