Yasim 28, bir adamla tanıştım hoş biri.. görüşmeye başladık konuşmak vs ama aramızda bir şey yok, yaşanmadı?

Ben aşırı duygusal biriyim, fakat o rahat bir adam. Onun sohbetini çok seviyorum fakat bana karşı netti ilişki yapamadığını yıllarca yalnız olduğunu. Hesap vermek istemediğini sorunluluk almak istemediğini vs vs.. Dürüst olduğu için saygı duydum. Arkadaş kalalım dedik.

Fakat zaman geçti bir kahve içtik onda bir saygısızlığını görmedim kullanma vs da denemedi. Aşırı sabırılı ve yanlış hareket olmadı.

Yan yana sarılarak uyuduk bütün gece. Beni istediğini biliyorum söyledi ama saygı duyarım dedi ve sakin kaldı..

Ona bir kadını uzun sarılmak bile ağır gelıyor daralıyor. Sordum daralıyor musun sarılıyorsun diye.. Uzun uzun baktı ben sarılmam dedi nefrs alamıyorum, sonra sarılmaya devam etti. Ama insan hisseder ya karşındakini.. iştr bende hisettm onda bir ağırlık vardı..

Yaş 33. Hani tek bir yalnışı yoktu, öpüşme de yoktu.
Senin mesafen ciddiyettin ağır geliyor dedi. Çok yansıtıyorsun çok prensiplisin..

Ne düşüneceğimi bilmiyorum uzak duruyorum şu an.

Yasim 28, bir adamla tanıştım hoş biri.. görüşmeye başladık konuşmak vs ama aramızda bir şey yok, yaşanmadı?