Öncelikle herkese merhaba, ben 18 yaşındayım tanıştığım çocuk 20 yaşında. Mayıs'tan beri konuşuyoruz ve hiçbir yanlışını görmedim, benden hoşlanıyor gibi sanırım ben de ondan hoşlanıyorum. Birbirimize fotoğraflarımızı attık, bir kere aradı konuştuk o kadar heyecanlıydı ki :) Benim daha önce bırakın buluşmayı sevgilim bile olmadı. Şimdi, ben bu çocukla buluşmak istiyorum ama hem çok heyecanlanıyorum hem de korkuyorum açıkcası sanaldakilere güven olmaz yine de şans tanımak istiyorum ilk ve son kez. Hem de korkuyorum ya beni beğenmezse diye :( İlk buluşma nasıl olmalı yaardımcı olabilir misiniz?
Cevabın nedir?
+1 yılÖncelikle şunu belirtmeliyim ki insanları sanal ya da gerçek hayattan diye ayırmak eskide kaldı. Çünkü artık günümüzde gerçek hayatta tanıdığın insan da pek ala gözüne bakarak sana yalan söyleyebiliyor ve hatta sanaldan tanıdığın insandan daha da çok kötülük yapabiliyor. Yıllardır sanal alemden tanıştığım insanlarla gerçek hayatta görüşen birisi olarak hiç birisiyle sorun yaşamadım. Tabiki sen bir kız olarak daha dikkatli olmalısın ;) Bu kişi değil sanal gerçek hayattan tanıdığın birisi de olsaydı gitmemen gereken yerlere gitmeyeceksin. Bu arkadaşa güvenene kadar tenha yerlerden uzak dur. Özellikle senin istediğin bir yerde görüşmeye bakın derim. Mümkün mertebe kalabalık cafe gibi bir yer olsun ;) İlk buluşmadan güvenmediğin adamın arabasına falan binme dikkatli olduktan sonra sanaldan tanıştığın adamın gerçek hayattan tanıştığından bir farkı olmadığını anlarsın. Sen küçüksün diye bunları öneriyorum zaten azıcık tecrübeli yaşı büyük kız nelere dikkat edeceğini bilir. Sen de biliyorsundur elbet ama güvenene kadar dikkatli olmalısın ;)
014 Yorumla
Soran+1 yılEvet zaten kesinlikle tenha yerlere gitmek, arabalara binmek, yakın davranmak yok kitabımda. Ama işte insan ister istemez korkuyor yine de. Korkuyorum ama korkularım boşunaymış gibi de geliyor. Sonra diyorum ya anlaşamazsak bir şey olursa benim moralim bozulur ya beğenmezse, nasıl davranıcam vs vs.
- +1 yıl
Beni beğenmezse kompleksinden kurtul gayet doğal git yanına ben buyum arkadaş beğensen de beğenmesen de buyum ;) Bırak beğenmezse beğenmesin. Bence telefonda o kadar heyecanlı konuşuyorsa senden etkilenmiş fotorafından etkilendiyse gerçekte de beğenir emin olabilirsin ;)
Makyajını falan abartma hafif göz kalemi ve yine hafif uçuk pembe tonlarında parlatıcı olabilir eğer makyaj yapıyorsan öyle bir ton makyajla değil sade güzelliğinle git karşısına ;)
Merak etme beğenir bence de sorunsuz görüşürsünüz bu şekilde ;) Sonucu olumsuz da olabilir moral bozmaya gerek yok.
Her görüştüğümüz sevgilimiz olacak diye bir kaide yok. Çocuk tamam dese sana bir şeyler uymayabilir ;) O yüzden birbirinizi tanımaya bakın. Yalansız ve net bir şekilde konuşmaya çalışın ;) Zamanla birbirinizi tanırsınız. İlişkinizde baştan yalan varsa o ilişki bitmeye mahkumdur ;)
Soran+1 yılYa zaten ben baya temkinli davranmaya çalışıyorum ince eleyip sık dokuyorum acaba yalan mı söylüyor filan diye ama yok yani hiçbir yalanını görmedim. Geçen doğal halinle fotoğraf atabilir misin dedi, attım ve içimden dedim ki bu çocuk bu halimle beğenirse konuşmaya devam ederse yuh derim ama çok beğendiğini belli etti :) Benden etkilendiğini düşünüyorum ama ya çıkarları varsa? Bana yok gibi geliyor ama belli de olmaz? :(
Soran+1 yılKi zaten benim öyle bir kız olmadığımı da biliyor yani çıkarı olabileceğini düşündürecek bir davranışta bulunmadım
- +1 yıl
Bak tatlım internette diye insanları ikinci sınıf insan muamelesi yapma. Ben mesela bu sitede konuştuğum kimseye yalan söylemeyen birisiyim. Gerek verdiğim cevaplar gerekse özelden kimle konuşursam konuşayım her şeyi yazarım ;) O yüzden benim gibi hatta benden daha dürüst insanlar da vardır eminim. O yüzden her insanın ayrı bir şansı vardır görüşürsün. Şayet anlaşabilirseniz güvenene kadar temkini elden bırakmadan görüşürsün ;) Seni doğal halinle beğenmişse emin ol yüzyüze geldiğinizde de beğenecektir dediğim gibi makyajı abartma sakın ;) Çok büyük ihtimal amacı seninle sevgili olmaktır fakat niyeti farklı da anlarsın sonuçta salak değilsin. Düzgün yerlerde de görüştüğünüz sürece sıkıntı yok ;)
Soran+1 yılİnşallah kötü bir amacı yoktur, olsa da umarım anlayabilirim çünkü daha önceden bir erkekle buluşmadım bu anlamda. İlgi için teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim kardeşim ne demek ;) Sen dikkatli davranırsan sorun çıkmayacaktır ;) Temkinli davran öyle her yere gitme daha ilk görüşmeden sana cinsel anlamda yakınlaşmaya çalışırsa orada sıkıntı var demektir. Belki tecrübesizse hata yapıp belki öpmek isteyebilir ama sen tavrını koyarsın ;) İleri bir hata yaparsa zaten niyeti bozuktur uzak durursun ;) Ancak bence de elemanın amacı seninle sevgili olmaktır büyük ihtimal ;)
- +1 yıl
Aynı şehirdesiniz değil mi?
Soran+1 yılAllah korusun ya valla hem üzülürüm hem tokadı basarım. Evet aynı şehirdeyiz.
- +1 yıl
İyi bakalım iyi düşün iyi olsun ;) Bence güzel olacak ;)
Soran+1 yılUmarım :)
- +1 yıl
Olur olur sen rahat ve temkinli davran ;)
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim ;)
En İyi Cevaplar
İnsanlarin guvenini kazanmak cok kolay. Herkes kotu olacak diye bir durum yok ancak elini verdin kolunu kaptirma durumuda olabilir. Ben boyle bir tecrubeyi iki dafa yasadim. Farkli sehirlerde gorustuk. 1. Mutlaka gizledikleri konular oluyor. Ornegin fiziksel veya ruhsal engelleri. 2. Umit le baglanip pesini bazen birakmalari bir defa gorussen bile zor olabiliyor. Ayni sekilde telefonda onceden saatlerce konusmustuk. Ancak temkinli davranmani agirdan almani ciddi durmani oneririm.
Sonucta gunluk hayattada sahtekarlar cok22 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim yorum için. Ben zaten ciddi birisiyimdir bunu ona da söyledim gerçekte böyle samimi değilimdir dedim. Olabilir ben de öyle değilimdir hem kimse tanımadığı insana sıcak davranamaz dedi. Ama ben de korkuyorum sakladığı bir şeyler olur, anlaşamazsak peşimi bırakmaz diye?
- +1 yıl
Kesin yargilara varmak cok zor. Ancak cevrende dqha kolqy tanima imkani bulqbilecegin insanlarin yorum yapacaklari ailerini gorebilecegin kisiler olmasi bence en uygunu. Benim tanistigim kizila nette 6 ay konustuk, bulustuk zaten ilk hareketlerinden anliyorsun. Hatta biraz tirsdim bir akrabqsi gorur saldirir diye. Sonra begenmedim ancak bunu sozel olarakda soylemek zor oluyor, konusmqmqk iletisimi kesmek zor oluyor heleki benim gibi telefon verdiysen. Bazilari hayirdan anlamiyor. Ancak konustugum birisi gercekten cok iyi bir insandi 1 gun boyunca iyi bir vakit gecirdik. Sadece fiziksel engeli oldugunu gizlemisti. Onu anlamak adina dinledim hikayesini ailesini anlatti. Yaptigi hata icin ilk basta ozur diledi. Yani bu yazini gorunce ta yillar oncesine gittim.
korkacak bir şey yok ıssız yerde buluşmayacaksınız:) sanaldakilere güven olmaz diye birşey yok buluştuğunuz günden itibaren zaten reelden tanışan insanlar olcaksınız.
önyargısız git ne çok olumlu beklentiye git ne gergin git. niye beğenmesin fotoğraflarından zaten beğenmiş. kendin ol suratsız olma bol bol gülümse yeter.
konuş ama çok konuşma sürekli kendinden bahsetme gizemini koru. konuşmayı daha çok o yönlendirsin, o kendini konu açmak zorunda hissetsin.
bakımlı ve güzel ol ama çok abartma. saçların güzel olsun, sen belirle artık sana en çok yakışan modeli, hafif bir makyaj, etek giyme en basit etek bile çok süslenmiş imajı veriyor. güzel bir kot ve bluz giy. aksesuarlarla zenginleştir.
hadi bakalım iyi geçer umarım.04 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederiiim :) Umarım iyi geçer, nötr düşünerek gitmeye çalışıcam ama yine de çok heyecanlanırım umarım saçmalamam :(
- +1 yıl
iyi geçer merak etme :) zaten gidene kadar heyecanlanıyosun buluşur buluşmaz geçiyo rahatlıyosun saçmalamıyosun. ona kalsa ben 3 sene platonik sevdiğim çocukla ilk buluşmama gideceğim zaman heyecandan mideme vurmuştu kus kus bir hal olmuştum buluşunca benim bile heyecanım geçmişti :D
Soran+1 yılAman Allahım ne garip bir gün olmuştur :D sevdiğin çocukla buluşmanın sevinci varken kusmak :D
+1 yılBurada tanistigin bir insanim sokakta gordugun kisilerden farki yok ki sanki sanaldakiler hapishabeden kacmis , agir ceza mahkumlari , en pislik en adi insanlarmis gibi nitelendiriyorsunuz. Kotusu illa ki vardir ama bu iyi insanlarin olmadigi anlamina gelmez eger guveniyorsan bulusursun ayrica korkacak ne var ki? Cocugun evine filan gitmeyeceksin kalabalik bir kafeye gidin oturun sana tecavuz edecek degil ya. Yine istersen kamerada goruntulu konusursunuz en azindan bulusunca icin rahat eder. bu kadar kasmani gerektirecek bir durum yok bence
40 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
27Cevap
Sosyal medyadaki shoplu fotoğraflardan etkilenip yanına gittiğinde zombi gibi birini gördüğünde hayal kırıklığına uğrama da
23 Yorumla
Soran+1 yılYok yok shoplu değildi anlardım az çok olsa :D
Soran+1 yılBen de çok karşıy-dım eskiden, arkadaşlarım buluşurdu sanaldan tanıştıklarıyla da baya kızardım manyak mısınız diye, gülme komşuna gelir başına demişler.
Aynı şehirden mi? Bence biraz daha zaman geçsin sonra buluş. Ayrıca ne iş yapıyor? Öğrenci mi, boş boş geziyor mu, yoksa çalışıyor mu? Bunlar önemli. Eğer işi gücü yoksa, boş boş geziyorsa biraz tehlikeli.
02 Yorumla
Soran+1 yılAynı şehirden ve çalışıyor. :) Zaten bayramdan sonra diye düşünüyorum eğer olmazsa da ağustos sonu eylül başları?
Kalabalik bir cafede filan bulusun abartmaya ya da heyecan yapmaya gerek yok guvenemeyebilirsin ama sans vermelisin belki dogru kisidir tenhalara filan gitmeyin sakin:)
00 Yorumlahiçbir şey olmaz canısı kötü niyeti olsa zaten belli ederdi ilk buluşma evde falan olmaz zaten dışarda buluşursunuz benim de var internetten tanıştığım arkadaşlarımm ve gerçektekilerden daha gerçek :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle rahat olucaksın heyecan olacaktır ama derin nefes alırsan geçer biraz ( tabi çoçuğunda öyle yapma :) görüşmeden 10 dk önce felan ) daha sana alemde ne konuştuysanız ordan devam edin :) gerisi kendisi gelir ztn
00 Yorumla
+1 yılmutlaka halka açık bir mekan olsun
mesela alışveriş merkezi gibi bir yer olursa iyi olur
en aazından başına bişey gelirse delil olur00 Yorumla
+1 yılsaçmalık. APta*l kız tiplemesi. vazgeç. doğru yolu seççççççç.!!
07 Yorumla
Soran+1 yılNeymiş doğru yol :)
- +1 yıl
normal çevrenden biriyle buluşman. netten tanışmak saçma ve tehlikeli. neyse bunu ayırt edemeyecek durumdaysan ne desem boş başarılar ;)
- +1 yıl
Sanki normal çevrede ayrı bok
Soran+1 yılOf ne bu atar :)
- +1 yıl
Tek gitme illa bir arkadaşın olsun yanında
Soran+1 yılBen de öyle düşünüyorum. Yanımda değil de yan masada filan çaktırmadan, haha :D
- +1 yıl
atar dediğin burada tanımadığım birine verdiğim nasihat. anlamadıysan diyecek bişim yok bby
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. ben 18 yaşımdayımdan sonrasını okumadım dilediğin gibi davran sana herşey serbest.
10 Yorumla
+1 yılGüvenmelisin dışardaki tanıştığın ya da komşu çocuğundan okuldaki arkadaşından ne farkı var roobt değilki o çocuk en yakınındaki adamın bile hislerini bilemiyorsun
11 Yorumla
Soran+1 yılhaklısınız
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçekte tanıdıgımız insanların içinden neler çıkıyo sanaldakine nasıl güvenip de buluşcan iyi cesaret valla
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte diyorum ya daha önce kimseyle buluşmadım sanalı gerçeği geç :) Ben de korkuyorum ama bıktım artık böyle nereye kadar.
Cevap sahibi+1 yılbence kendine uygun çevrenden birini bul
+1 yılRiskli iştir. Dışarda olun full ilkinde bence. İnsanlara güven olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılTabiiki de zaten kalabalık mekanları tercih edicem
- +1 yıl
süper
kimseye güven olmaz die klasik bir cevap vermek istemyrm ama sen yne de dikkat et hayırlısı olsun her zaman ki gbi cool davran :))
00 Yorumla
+1 yıliçinden geleni yap bana sorarsan bu kadar heyacanlıysa ona şans ver buluşup gözlerini oku , olmazsa olmaz dersin.
00 YorumlaDoğal ol, arkadaşlarınla bir yere gidiyor gibi abartmadan biraz fazlasıyla hazırlan. Kendin ol ama ona da uyum sağla
00 Yorumla
+1 yılBen bulusmustm o heycan acaip farkli kesin bulus derim ama oyle herkezin oldugu bir ortamda bulus
06 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle kalabalık bir cafede buluşmayı düşünüyorum zaten hem arkadaşlarım filan da bir köşede olurlar belki hahah :D
- +1 yıl
Cok kotu bir heycan ya , iki saat makyaj yapmistm kendimi begenemiodum bir korku vardi hep bide biz hergun cam falan aciyoduk:) umarim iyi gecer bekledign gibi biri cikar:)
Soran+1 yılVallahi benim de öyle olacak ya zaten heyecanlı birisiyim :( :D
- +1 yıl
Ama sakin vazgecme utanirim begenmez falan diye. Oda sonucta ayni seyleri hissediyo seninle oda utancak oda begenmiyecgni dusuncek:)
Soran+1 yılOff bilmiyorum yaa, bende de azıcık kezbanlık mı var nedir çocuk gık dese yanlış anlıyorum sonra soğuk davranıp açıklattırıyorum cümlesini. Tabiiki benim sandığım gibi çıkmıyor. Umarım soğuyup vazgeçmem.
- +1 yıl
Umarim canim istedigin gibi olur:)
+1 yılKonuyu hortlatıyorum sanırım 🙈 Ama ne oldu buluştunuz mu ilişkiniz hala devam ediyor mu?( Belki hesabını kapamışındır belki görmeyeceksin mesajimi ama yinede sorayım dedim ! )
10 Yorumlabir cafede oturun sohbet edin ne olcak ki tabi ki kimseye güvenme temkinli ol ama buluşup bir yerde oturup sohbet etmekten bir şey olmaz merak etme
00 Yorumlasanalı tanrılaştıran Türk kızları sanal sanal ne var sanalda anlamıom gerçekte zaten ana karnında tanısarak doğuyorsunuz
00 Yorumla
+1 yıl:)) ben olsam isirmazdim herhalde oda öyledir adam yemiyoz
10 YorumlaMayıstan berı konusuyorsunuz yamugu olmadysa sıkıntı olacagını sanmam
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanal erkek ve kizlarin cinselligi rahatca soyleyebildigi aractir. Yuzyuze sen istemedikten sonra hic. bisi olmaz sonucta oda insan bence guven ve kendin. ol gerisini bosver
00 Yorumla
+1 yıltenhalara gştmedikten sonra hem o ayagına gelsin
02 Yorumla
Soran+1 yılMekanı ben belirlemeyi düşünüyorum zaten :)
- +1 yıl
git tanıs
+1 yıldışarıda bir yerde buluşun deneyin bir
00 Yorumlagüvenme derim sakata gelme
00 Yorumlaöcü değilse anlaşmanız mümkün :D
00 Yorumla1-2 ay sonra gelir buraya ağlarsın.
00 Yorumlakalabalık biyerde buluş
00 Yorumlababana bile güvenme temkinli ol
diyorum ben00 Yorumla
+1 yılnormal arkadasınla bulusuyomus gibi git işte
00 Yorumla
+1 yılgüveniyorsan sıkıntı yok :D git buluş.
00 Yorumla
+1 yılilk tecrübe sanaldansa tehlike kanks :)
00 YorumlaAkışına bırak. 😎
00 Yorumlayas 18. fff
20 YorumlaSen olsan yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüvenme kimseye
00 YorumlaTemkinli ol
00 Yorumla
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi