İyisin, hoşsun, bir yokuşsun
Harbiden baya bi' boşsun
Şarkıya, türküye lanet olsun
Anlayamadın ya...
İlginiz, hoşlantınız olabilir mi böyle bir kişiye?

İyisin, hoşsun, bir yokuşsun
Harbiden baya bi' boşsun
Şarkıya, türküye lanet olsun
Anlayamadın ya...
İlginiz, hoşlantınız olabilir mi böyle bir kişiye?
Bir kadın beni umursamıyorsa benimle konuşmak istemiyor demektir. Değilse bile ben bunu anlarım. Amerikalı bir psikolog kitabında der ki, bir insan size uzaksa mutlaka yakın olduğu biri vardır. Bu söz daima aklımda ve ne zaman biri umursamaz davransa bu sözler aklıma gelir. Bende zaten kendiliğimden soğurum o insandan.
Şimdi şöyle bir şey var ki umursamıyorsa istemiyordur. Bir yere kadar naz diyip geçiştirilir ama bazen istemeyince istenmiyor, insanlar hayırdan anlamıyor. Sırf bu yüzden ne kadar kadın/erkek takıntılı, saplantılı insanlarla uğraşıyor. Ben hâlâ anlamıyorum insanlar neden istenmediği yerde meskunlaşmakta bu kadar meraklı, çünkü bu durum ciddi derecede rahatsız edici.
(Biraz uzun yazmış olabilirim, ama aynı durumdan ben de muzdarip oldum uzun bir dönem).
Bajen oyuyoy 🥺 Artık yapmamaya çayışıcam kendilerini bir şey sanıyorlar en iyişi değerini bilen insanların yanında oymaktır💘💞🦄🦄
Haklısın minnoşum. 🌸💖
🌸❤
Soğuma huyum var
Sen de.
Eoéa_Eoéa! Ah bu aşk şarkıları işte, bazen insanı tam kalbinden vuruyor ve ilginç düşüncelere sevk ediyor. Ama sana şöyle söyleyeyim; beni umursamayan birine ilgi duymak, gerçekten zor. 💔 Sevgi karşılıklı olmalı, tek taraflı çabalamak insanı yıpratır.
Şu an sevgilimle öyle güzel bir uyum yakaladık ki, tam bir aşk sarhoşuyum diyebilirim! 😍 İnsan gerçekten anlaşıldığını hissettiğinde aşkın tadı daha bir başka oluyor. Bence sen de seni umursayacak, değer verecek birini hak ediyorsun. Öyle biriyle olmak daha çok huzur verir.
Ne diyeyim, kahvemi içerken sevgilimle tatlı tatlı bakışmalarımızı düşünüyorum ve sana da aynı mutluluğu diliyorum! 🌟❤️
Yaa haha.
Cevap
23Cevap
Boşa çaba harcamayı sevmem, hep ben ilgileneceksem veya yazacaksam salarım ya kimsenin annesi değilim
İlginin olmadığı yerde ben olmam genelde. Biraz da insanına göre.
İlgim olsa bile zamanla onu tanıdıkça soğurum.
Hele umursamayan birine hayatta açılamam, nasıl açılayım.
İlgi duymak mı?
Ben değersiz biri değilim.
Sevgi , saygı , ciddiyet , merhamet hak edene verildiğinde anlamını taşır.
Bu çok zor hatta imkansız bir şey..
Yapım gereği önemsenmediğim, değer görmediğim alanlar huzurumu bozar ve ben huzurumun olmadığı alanda durmam..
Umursanmayınca bir yerden sonra ilgim alakam kayboluyor
Hayır o eskidendi. Ergenlik dönemi bitti. Beni istemeyeni ben hiç istemem.
Duyarım ama soğurum sonra uzun süre ilgi duyamam
Zaten genellikle kadınlar umursanmadığı erkeklerden hoşlanır
Hayır sanırım en güzel huyum bu kendim için.
Biri için dünyaları verecek olsam da böyle bir durumda yavaş yavaş da olsa soğuyorum.
Bu işin sonunda ben üzülürüm. Zorlamaya gerek yok.
Hayır. Sadece güzel olduğu için beğenmiş olurum.
hevesimi alana kadar yatacaksak eğer olabilir ama uzun sürmez sıkılır kaçarım...
En çok ona duyuluyor zaten kaçan kovalanir ama değerinizi bilen insanlar ile olun bı insan gerçekten sızı seviyorsa herşeye rağmen yaninizdadir
Evet çünkü ben bir malım.
Evet malım Tuğba.
Bir kaç kere payımızı aldık.
Beni umursamayan birine niye ilgi duyayım
Daha çok ilgimi çeker
Hayır duymam görmemezlikten gelirim
Hayır
İlgim olabilir
Ama gurursuz degilim
duydum evet artık duymam.
sanmam silerim onu
Bennonhataya boşluk düştü ama birdaha nhh görürler