Kimseyi umursamayan bir insan dikkatinizi çeker mi? Onu elde etmek, ya da sizi umursamasını sağlamak için bir çaba gösterir misiniz? Yoksa kimse çekememiş ilgisini ben nasıl çekeceğim deyip uğraşmaz mısınız?

valla bizim sinifta umursamaz rolu kesen 2 tane arkadas var ikisiylede dalga geciyorlar kimsenin begebecegini zannetmiyorum duygularin yogun oldugu icin beynin seni filmlerde gordugun karakterlere itiyor fakat gercekler acidir insan ol yuzune gulup arkandan cok kotu laflar ederler sahsen benim gordugum bu
Açıkçası gururum çok ön planda oluyor, adım atarım baktım ki onun tarafında bir şey yok asla bir daha aramam.
Sana karşı bir ilgisi varsa ve zaten elde etmek için uğraşmana gerek kalmaz kendisi gelir öyle ilgi çekmek için de hiç uğrasmadım gerek duymuyorum:)
kesin çeker nerde saçma biri var mıknatıs gibiyimdir
Cevap
8Cevap
kimseyi umursamayacak kadar bencil bir insan için böyle çabalara girmem
ki kimseyi umursamayan birinin beni de umursamasını istemem
Kimseyi umursamayan biri yoktur, öyleymiş gibi davraniyordur. Genellikle en kırılgan insanlarin maskesi bu. Dikkatimi çekmezdi
Beni umursamayacak insanı umursayacağımı sanmıyorum.
Dikkatimi çeker evet.. ve onun dikkatini de ben çekerim 😂😂
Dikkatimi çekmez hatta öyle bir insanı etrafımda tutmam.
Tabii benim için de öyle olduğumu söylerler bence değilim ama çook COOL oluyor..😎😎😎😎
Ceker tabi ya ole herkese yuz vermesin tek bana versin ben sonuna kadar olurum onla
Dikkatimi çekerdi ama onu elde etmek için uğraşmazdım.
Hiic dikkatimi cekmez. Aksine öyle insanları bende gormezden gelirim direkt. Ego savaşları 😏
Evet cekiyor zaten ugrastim cok ama bos gibi.. yoruluyor insan bir sureden sonra
İticidir. Kimseyi umursamıyorsa ben neden onu umursıyım ki , istersem ilgisini çekeblirim ama istiycegimi sanmiyorum.
Çekmez çünkü bende kimseyi umursamıyorum, çekici gelmezdi.
böyle insanlar dikkat çekseydi ben çok farklı bir yerde olurdum 😄
Kimseyi umursamayan bir insan dikkatimi çekiyo çaba göstericektim ama sonradan öğrendim sevgilisi varmış vazgeçtim
Sadece dikkatimi çekerdi. Onu elde etmek için ugrasmazdim
Dikkatimi cekmekten ziyade en guzelini yapiyor 😂😂
Umursamam çünkü bende umursamaz bir insanım..
Asıl öylesi dikkatimi çeker
bende öyleyimdir karekterimde var herhalde
Kendi haline biriyim dikkatini çekmeye çalışmam
Öyle bir insan dikkatimi çekemez.
Umursamaz biri olduğum için. Onuda umursamam.
evet ama ne yaparım bilemem
en çok onlar çekiyor:)
Umursanmamak sinir olduğum birşey
Malesef dikkatimi çekti
evet çeker ama çok umursamam
Kimse dikkatimi çekmez
Evet, genelde öyle tipler dikkatimi çekiyor.
Çekmez cıvıl cıvıl kızlar ilgimi çeker
Ugrasirdim
Hayır normaldir
Hayır, uzaklaşırım.
Hayır. İtici gelir.
Evt😑
Ceker tabi
Çekmez
Çeker
bende onu umursamam.
Hayır
Hayır