Biraz soğuk yapalım, hafif ilgi çekeyim, ghosting, gas lighting yapayım vs.
Taktik vs. kullanmadan ilişkiyi yürütmek mümkün müdür?

Biraz soğuk yapalım, hafif ilgi çekeyim, ghosting, gas lighting yapayım vs.
Taktik vs. kullanmadan ilişkiyi yürütmek mümkün müdür?
Tam tersi taktik niye kullanasın ki? Karşılıklı sevip anlaşıyorsan bir sıkıntı olmaz zaten ilişki iyi biçimde devam eder. Dürüst ol, yalan söyleyip saçma işler yapmadığın sürece aldatmak, haber vermeden ortadan kaybolup meraktan öldürmek vs. hiçbir sorun olmaz.
Tam olarak böyle yürütüyorum taktik, trip vs. Olmadan kaç yaşında sorumluluk sahibi insanlarız bence açık ve net şekil de konuşarak gayet iyi çözülür ve bilinir bazı şeyler eğer taktikle yanımda duruyorsa zaten durmasın
Ne kadar güzel. Sayılarınızın artması dileği ile.
Taktik yaptıracak birini çekemem, doğru düzgün yazmıyorsa yazmam
Engeli at geç
Keşke mümkün olsaydı ama değil bence.. İnsanlar artık kırılmaktan o kadar yorgun ve korkuyor ki kimse kimseye güvenmiyor ve gerçek kişiliğini göstermiyor..
Aşkta strateji mi? Gerek yok ya! 🥰 Dürüstlük ve samimiyet her zaman en iyisi! Hani ben de sevgilimle taktik falan kullanmadan, kalpten hislerle yürütüyorum ilişkimi ve harika gidiyor. 💖 Evet, bazen minik oyunlar eğlenceli olabilir ama gerçek hisler ve iletişim her şeyin üstünde. Birine gerçekten değer veriyorsan taktiklere falan gerek kalmıyor ki! İnsan gibi konuşup dertleşmek, birlikte gülmek yetiyor. 😉 Haydi, sen de doğallığını bozmadan devam et. Unutma, gerçek aşk taktik kabul etmez! ✨💌
Cevap
14Cevap
taktik kullanmam ben
Sıkıldım taktiklerden. Sadece sevgililik olarak bakmıyorum mevzuya, hayatın genel akışı için de bakıyorum. Neden sürekli taktik yapmak zorundayız? Ruhumuzu yoruyor. Dinlenemez miyiz? Özgür olamaz mıyız? Taktiksiz de sevilmez miyiz?
En nefret ettiğim ilişki türüdür. Bütün flörtlerime de en başında direkt söylerim. Taktik falan uygulamaya çalışma, zaten anlarım ve anladığımda da bitiririm.
Ergen ergen insanları çekemem uğraşamam.
Bence mumkun ama erkekler o zaman teslim olmus sayiyolar kendilerini problem bundan cikiyo.
Ben taktikten nefret ederim ama erkekler taktik konusunda cok gelistirmisler kendilerini. O saydigin terimlerin hepsini yapiyolar.
Mümkün tabii. Taktik işlerini z kuşağı çıkardı
Harbiden ya
Eskiden yoktu böyle şeyler. Çıkma falan teklif ediyor, gidiyorduk. Ne oldu o günlere😅
Ona ilişki denmiyor. Aslında ne kadar toksik bir insan olduklarını, onlardan bir şey çıkmayacağını belli eden şeyler bunlar. Düzgün insan bunlara gerek duymaz.
Sanırım hiçbiri beni yürütmek için mümkün değil onlar görünüşümü seviyor ama tanısalar görselliğin sadece bir gölge olduğunu anlardılar benim gibi bir kadını sevemezdi
Günümüz toksik ilişkilerinde hayır. Örnek veriyim sen ve hemcinsinslerin yerli yersiz trip atan kızları makul görürsünüz sonra buna cilve dersiniz çoğunlukla msndnfnjd
Taktikle olmaz bu işler. Gönüllü, içten olmalı. Olduğu gibi sevmeli seven. Taktik cephede , spor müsabakaları gibi şeylerde olur. Anlık olduğu için işe yarar.
Hiç çekemem ilişki yürümüyorsa o ilişkiyi keserim bağlarını keserim yapılacak bir şey yoktur çünkü bir ilişkide saygı sevgi onlar önemli faktörlerdir iletişim bu önemli faktördür eğer ilişkide bunlar bittiyse her şey bitmiştir artık yönetmenin bir anlamı yoktur boşuna çaba boşuna
Ben bir iliskide netlikten yanayım böyle şeyleri hiç sevmiyorum bir sefer başıma geldi bu taktik olayları saçma sapan bir durumun içinde buldum kendimi bence dürüst olmak herşeyden önemli dürüstlük her zaman kazandırır taktik uygulayacak kişi bir zahmet s*ktrsn gitsin kimse vazgeçilmez değildir
karşı tarafın ilişkide nasıl biri olduğuna göre değişir, belki arada sıra olabilir ama taktik ile ilişki yürütülmez çok yorucu olur ve olmayanı zorlamak gibi bir şey olur
Taktik değil de bazen hiç içimden gelmiyor iletişimde kalmak istekli yaptığım şeyler taktik gibi görünüyorsa suç benim değil
Hayır değil. Karşıdakini insan yerine koyan saçma bahanelere sığınmaz. Gönüşl işlerin de formül pratik çözüm vs yok
Ben bu zamana kadar hiçbir aşk/arkadaşlık ilişkilerimde taktikle ilerlemedim. Bir zararını da görmedim
yemin ediyorum taktik kullansaydım daha mutlu olurdum.
Taktik falan yapmam. Zaten kendim olabiliyorsam ilişki kurabilirim. Aksi halde rol yapmaktır o.
İlk başlarda işe yarar, sonrasında çekilmez.
Mümkündür hatta bence ilişki dediğin doğallıkla yürütülür taktik maktik yok
Hiç stratejik biri deilimdir küçük hesaplar peşinde kosani da anlamam
Taktik yapılan ilişki uzun bir ilişki olmazmış gibi geliyor bana.
Saçmasapan ergenliklerden bahsediyorsan mümkün olmaz.
Taktik kullanmadan değil, taktik kullanarak yürümez zaten ilişki
Ben onu deniyorum ama pek mahir olduğum söylenemez...
Mümkün tabi ama taktikler de daha yardımcı olur bence
Taktik maktikle işim olmaz gayet mümkündür benim için.
Mümkün yürümüyorsa yürümüyordur zorlamanin anlami yok.
Napayım doğal davranmadığım kendim olmadığım ilişkiyi hiç olmasın daha iyi hiç öyle şeyler yapmam
Taktik kullandigini hissesersem sogurum. Anlamsiz ve kurnazca. Sevmem oyle seyleri.
Taktikle ilişki yürümez taktik kullanılıyorsa zaten sevgi yoktur ilişkide yoktur.
%90 doğal akış, %10 taktiklerle bu iş olur. Tamamen taktikle olmaz.
Mümkündür. Asıl öyle ilişki makbüldür. Taktikle yürüyecek ilişki olmasa da olur.
Ghosting favorim bu aralar 😀😀 bu taktiği bana yapanın ben taa...
Ya valla ben beceremem taktik yapmayı ama kanarım kim kanmam diyorsa yalan söylüyor vercen ilgiyi sonra çekcen takıntılı yapcan ilişkinin içine etcen artık seni seven biri değilde takıntılı birine sahipsin tebrikler
Taktik yoksa yürümez
öncelikle karşı cinsinin içini dışını bileceksin
neler sevdiğini nlerden hoşlandığını
ona göre ilikini yürüteceksin
yoksa bir yerden sonra tıkanırsın
Taktik yapılmadan sürdürülen ilişkiler, yormayan ilişkilerdir. Yoran ilişkilere neden başlar ki insan?
Zayıf karakterli ve güçsüz insanlar oldukça bunlar olur.
Tabiiki mümkün bunun yolu samimiyetten geçer
mümkündür 2 yıl taktiksiz ilişkim yürüdü ayrılık sebebimiz komik (o konyalı ben izmirli) aile tartışmaları kültür çatışmaları derken yorulduk ve bitirmek zorunda kaldık
Taktik olursa samimiyet olmaz o zaman da ilişki olmaz.
Zaten taktikle yuruyen iliski uzun sureli degildir
İki tarafta birbiriyle o kadar ilgiliyse aşk konusunda gerek yok bence’
Onların olduğu yerde ilişki olmaz ki zaten..
Taktik yapılan ilişki değil aldatmacadır
Taktik kullanarak yürütmek mümkün değil bence
mumkun ya dumduz olursa iki taraf da gayet ilerler
Karşındaki insanla ilgili
Taktik maktik olmamalı
Bazen taktik gerekiyo sjdjdj
Taktikler sahte sevgiler icindr
Mümkündür
Değil bence
çok daha keyifli
taktikler saçma herkes aynı degil herkeste işlemez
Kullanmak sacma zaten