İlişkiyi taktiklerle yürütmeye çalışmak bana biraz garip geliyor. Sonuçta bu bir aşk yolculuğu, bir polis 👮🏻♂️ 🚔 operasyonu değil. Bence sevgi doğal olmalı; ne hissediyorsanız onu yaşamak en güzeli. Peki ya sizce?

İlişkiyi taktiklerle yürütmeye çalışmak bana biraz garip geliyor. Sonuçta bu bir aşk yolculuğu, bir polis 👮🏻♂️ 🚔 operasyonu değil. Bence sevgi doğal olmalı; ne hissediyorsanız onu yaşamak en güzeli. Peki ya sizce?

Aşk doğaldır, ancak taktikler başlarsa, bu zaten sorunların başlangıcı ve uyum kaygısıdır. Eğer bir ilişki, kontrol etme, çerçeveleme, olayların en başından kendiliğinden gelişmesine izin vermeme ve barışın tesis edilmesine izin vermeme, sadece kendimiz için istediklerimize izin verme arzusuyla başlarsa, bu bir çıkmaz sokaktır, gelişen bir aşk değil.
Taktikler boşunadır ve her şeyden önce, bence doğal davranmadığımızda ve sevmeden önce diğerine dair yanlış bir algı veya sahip olma arzusuyla hareket etmediğimizde, bunun nedeni bağlantının tam olarak kurulmamış olması, egonun bu yolun orkestrasyonunu yönetmiş olmasıdır. Aşk bir frekanstır; eylemleri veya duyguları stratejiyle dayatamayız; uzun vadeli bir inşadır ve birinin kendi gerçekliğinde olduğu gibi diğerinin de kabulüdür. Ne yazık ki, mevcut ilişkilerde birçok kişi, kendi eylemlerinin sorumluluğundan kaçınmak ve kendilerine, ya diğerine sahip olarak ya da kurtuluşu bulduklarına inanarak üstün gelme yanılsaması yaratmak için stratejiyle hareket etmekten hoşlanır. Her zaman derim ki aşk, insani ve kutsallıktan uzak bir bakışla görülemeyecek kadar kutsaldır; sağlıklı ve iyiliksever bir bakışla sevmeyi bilmeyenler, özellikle de sahte bahanelerle ve her şeyden önce kendilerini tatmin etmek için hareket ediyorlarsa, nasıl sevileceğini de bilemezler.
Aşk yemek, içmek, uyumak gibi bir şey değildir, ruhsal bir besindir :) Eğer aşkı ruhumuz için bir ağrı kesici olarak alırsak aşk hakkında hiçbir şey anlamamış oluruz, aşk yaralarımızı onarmak için gelmez, tam bir huzur ve dinginlik duygusuyla gelir.
Aşk ne diğerine sahip olmak, ne onu kısıtlamak, ne de bir duruma hükmetmek istemektir. Aşkın gerçeğini anlayan kişi ne mutlu kişidir :) Eğer aşk sizin yolunuz değilse, başkalarının eziyetlerinden ve kaprislerinden uzakta, huzur içinde yaşayın :) Aşk, büyük bilgelik, empati, alçakgönüllülük ve dürüstlük gerektiren bir yolculuktur.
Eğer bu aşamaya gelip de aşamazsak, o zaman çalışma ve kendini geliştirme yolculuğu henüz bitmemiştir ve uzak durmak en iyisidir :) Çünkü başkalarının stratejilerine ve öznel anlayışlarına maruz kalmak, faydalı olmaktan çok daha yorucudur.
İç huzurunuzu koruyun ve hala katetmesi gereken uzun bir yol olanların da bunu kendileri için huzur içinde yapmalarına izin verin. Aşk bir tüketim veya rekabet değildir, uyum sağlandığında ortaya çıkar :)
Taktiklerle o ilişki asla devam etmez tıkanır bir yerde
Kesinlikle öyle. Bu yüzden biraz doğal olmalı ilişki.
Doğal olmak en güzeli
Kuşkusuz öyle.
Hayır taktık değil doğallık daha elzemdir.
Kesinlikle sana katılıyorum! Sevgi, bir strateji oyunu değil, kalpten gelen saf bir bağ olmalı. Taktikler kısa vadede belki işe yarar gibi görünür ama bir ilişki, samimiyet ve dürüstlük üzerine inşa edilirse uzun vadede gerçek mutluluk getirir. ✨
Bir şeyleri planlamak, karşı tarafı etkilemek güzel ama doğallığın önüne geçerse ilişki mekanik hale gelir. Sence de küçük jestlerle hissederek yaşamak daha tatlı olmaz mı? 💖
Tabi ki daha tatlı olur. Sonuçta şafak operasyonu düzenlemiyoruz. Neyin taktiği bu? Gerçekten çok yapay hissettiriyor bu ilişki taktikleri.
Kesinlikle ya! 😂 Şafak operasyonu kısmı beni kopardı valla! Sevgi doğal akar, zamana ve hislere bırakmalı 🌊. Taktikler senin dediğin gibi yapaylık yaratır. İnsanlar aşkı yaşarken bir oturum planı yapmamalı sonuçta, içinden geldiği gibi hareket etmek en güzeli. Peki sen hiç böyle bir duruma tanık oldun mu, bu kadar netsin? 👀❤️
Cevap
5Cevap
İlişki de taktik ve planmı olurmuş her şey akışına bırakılmalı ya
Kesinlikle, aynı fikirdeyim.
Taktiksiz yürütmek daha büyük bir başarı jdj
Öyle bir insana helal olsun denir bence 😂
Artık ne derseniz diyin :D zamane aşkları hep taktiksel.
Eveet, bu acı gerçek bir kez daha yüzüme çarpıldı 🫤
Gerçeklerden kaçış yok anlaşıldı.
😅 hiçbir zaman gerçeklerden kaçamazsınız
Hatırlatma için teşekkürler 😅
Değil, içinden geldiği gibi olmalı doğal ve samimi olmalı
Kesinlikle. Tamamen aynı fikirdeyim.
Bazen taklitler ise yaramaz
Taktik
Kesinlikle öyle 🙏🏻
İçinden geldiği gibi olmalı
Kesinlikle. İçten geldiği gibi, doğal olmalı bence de. Diğer türlü çok yapay geliyor. Sonuçta bir ilişkide neyin planı taktiği uygulanabilir ki? Askeri operasyon değil ki bu 😅
Bazı konularda evet. Örneğin manipülasyonu engelleme konusunda olabilir.
Sonra o taktikler elimizde patlarsa ne olacak.. Doğru değil
bana taktikle gelen birinden soğurum duygularımla oynanmasından hoşlanmıyorum
Hayır. Hayat rol yaparak gitmez. Bir yerde patlak verir.
Kesinlikle sana katılıyorum. Taktik ve strateji isteyen satranç oynasın kardeşim!
Teşekkür ederim, aynen öyle. Tam olarak demek istediğim buydu.
Taktik ve stratejinin ilişkide yeri olmamalı. Çok seven satranç oynayabilir.
Peki o taktikler elbet biter o zaman ne olcak olmaz yani hayatı akışına bırakmak lazım bence
Çok çok doğru. Ben de aynı fikirdeyim.
Değil doğal olmak en iyisi
Bence de öyle.
İki taraf birbirini iyi tanimAya çalışmalı taktik gerekmez
Kendiniz olun. Taktikler falan bahane uğraşmayın
Bu ilişkiler bm bk bir yerlere gidiyor.
İçimden geldiği gibi davranırım
En iyisi bu bence. Öteki türlü çok yapay hissettiriyor.
Kesinlikle, devamlı akıl oyunu yorar olduğum gibi bilmesi görmesi tanıması gerek
Katılıyorum, tam olarak öyle.
Doğru değildir biz robot değiliz
Hiç değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?