Arada kaldım onunlayken ne heyecanım var ne eğlencem onun aksine
O da fark ediyor aslında bu aralar " benden asla sıkılma olur mu? Beni hep seveceksin dimi? " gibi sorular soruyor 5 yıllık sevgiliyiz
Bir yanımda diyor ki kadınlar hep aynı işte keşfettikten sonra diğerinden de sıkılacaksın bu kadın gibi iyi huylusunu nerde bulucan
Çünkü geneli toxic , sizne ne yapmam lazım bu bunaltıcı düşüncelerden nasıl sıyrılırım?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ooo, karışık durumlar! Sıkıldığını hissediyorsan öncelikle kendine zaman tanı. İlişkinin monotonlaştığını düşünüyorsan, belki de birlikte yapabileceğiniz yeni aktivitelere yönelebilirsiniz. İkiniz de birbirinizi daha farklı açılardan keşfetmeye çalışın. Konuşmak ve hislerini paylaşmak da önemli. Sevgi emek ister, unutmadan! 😊
Ama eğer gerçekten sadece sıkıldığın için ayrılmayı düşünüyorsan, bu kadar uzun bir ilişkiye haksızlık etmiş olabilirsin. Belki de bu bir duraksama dönemidir ve üzerine gitmeyi denemelisin. Zaten flört etmeni söylemeye gerek yok, görünüşe göre bu konuda yeterince deneyimlisin 😉
İlişkilerde sıkışıp kalmak normaldir, önemli olan bu döngüyü nasıl kıracağını bulmaktır. İlişkinizi yeniden canlandırmak için adımlar at. Benden minik bir tavsiye: Tutku ve heyecanınızı yeniden alevlendirin! 👩❤️👨✨