Artık bıktım ayrılmalı mıyım?

Ya biri bana akıl versin, ben mi abartıyorum yoksa gerçekten dayanılmayacak bir şey mi?

3 senelik evliyim ve artık o kadar bunaldım ki hiç bir şey umrunda olmayan bir adamla birlikteyim, kafamda kuruyorum artık sürekli !
adamın hiç bişey umrunda değil o kadar rahat ki dünya yansa oturup izlicek sadece kendini düşünen biri ben veya bir başkası umrunda değil …

Hep ben çabalıyorum gayret ediyorum alttan alıyorum ilişkimiz iyi oluyor ama bende yoruldum artık, iyiyken çocuk istedim onuda istemedi, birliktelik (özel anlamda) desen o da yok!
dışarı çıkıp gezelim bişeyler yapalım aktivite falan desen o da yok, ben söyliycem zorlıycam yalvarıcam anca öyle ama bıktım artık bunaldım artık, sürekli Allahım artık düzelsin diye dua ediyorum o da olmuyor, bir şey olduğunda susuyorum konuşmuyorum o da konuşmuyor 4-5 gün geçince dayanamıyorum evde yanlız sıkılıyorum gidiyorum yanına bir şey söylüyorum öyle yine kavga çıkıyor, suçsuz benim kalbi kırılan benim ağlayan benim ama yine ben gidiyorum yanına ya ben şimdi ne yapayım nereye kadar dayanayım. Aileme gidip söylemeyede çekiniyorum utanıyorum onlar üzülmesin istiyorum vs. v. s. Çok zor bir hayattan geçiyorum.

Artık bıktım ayrılmalı mıyım?