Ayrılmalı miyim çok hissediyorum?

Yurttaydim sevgilim çağırdı eve. Dışarda buluşsak desemde konumu attı mazaret istemiyorum dedi. Bende korktum yola düştüm gittim. Eve girdim iceri geçtim muhabbet ettik yanıma geldi. Özledim aşkım dedi bende tam yazılaacakken fazla ileri gitmeyelim dedim kendine çekti bana güvenmiyor musun dedi hayir dedim sadece ileri gitmek istemiyorum dedim. Ayağa kalk dedi kalktim çekiştirdi pantolunumu askim dedim çıkar doye bagirdi cikarmazsan bozarim bak seni deyince çikarttim sadece sürtücem zevk almak amacim dedi. Nolur baska birsey desemde yüzüstü yatirdi soydu oda çıkarttı krem sürdü banada. Analdan deliğine sürtüyordu sonra girdi biraz bağırdım sus sus dedi açıyor dedim agimi kapattı yapmaya basladi yastiğa dogruda bastirdi işte böyle işte böyle karım benim demeye basladi şaplak atarak kocamsin de dedi kocamsin dedim bağırarak ve geldi. Bizimkiler aradi açamadım babamla nasil konusacagimi bilmiyorm. Hiç aramadim mesaj attim tek psikolojim bozuldu. Zorla yapti sonuçta kullandu beni. Nasil birsey yapabilir? Ailemin sesini duyamiyorum utancimdan? Sevgilimle de konuşamıyorum
Ayrılmalı miyim çok hissediyorum?