Kocamla zoraki evlilik yaptım. Ben onu sevmedim. Ailem beni zengin diye verdiler. Döve döve hemde. Evlenmek istemediğimi yüz ifademden de anlıyordu hatta evlendiğimiz ilk akşam da anlattım bana böyle davrandılar korktum gidecek yerim yoktu mecbur kaldım istemediğin biriyle olmak istemezsin değil mi dedim yüzü düştü hemen evden ayrılıp babasının evine gitti zorla nasıl olacak demiş kayınpederim de evlendiniz olmuş bitmiş o senin karın artık demiş geri geldi Annemi aradım dedim ki böyle böyle boşanacam annemde sakın baban seni öldürür yüzüme kapadı telefonu.
2 hafta oldu bayramda geçti neredeyse boşanma davası açıcam dedi hala açmadı.
Bu sabah ona hatırlattım dedi ki dava açacaksın deyil mi boşanıcaz kesin cevap vermedi ve ben zenginim her şeyimiz var neden istemiyorsun beni dedi. Bende ne güzel işte elini sallasan ellisi ama ben istemiyorum dedim. Çikti balkona sigara içmeye. Burdan anladim ki boşanmaya gönlü yok. Blöf yapıyor. Oyalıyor. Kıyafetlerimi makineye atarken onun cüzdanını gordum böyle iki yani açık benim fotoğrafım vardı. Ne bu şimdi.
Boşanıp sığınma evine ordan da iş bulup başka sehre gitmek ayaklarimin üzerinde durmak istiyorum. Başarabilir miyim? İnternette kadın sığınma ile ilgili yazilar gördüm beni alirlar heralde
2 hafta oldu bayramda geçti neredeyse boşanma davası açıcam dedi hala açmadı.
Bu sabah ona hatırlattım dedi ki dava açacaksın deyil mi boşanıcaz kesin cevap vermedi ve ben zenginim her şeyimiz var neden istemiyorsun beni dedi. Bende ne güzel işte elini sallasan ellisi ama ben istemiyorum dedim. Çikti balkona sigara içmeye. Burdan anladim ki boşanmaya gönlü yok. Blöf yapıyor. Oyalıyor. Kıyafetlerimi makineye atarken onun cüzdanını gordum böyle iki yani açık benim fotoğrafım vardı. Ne bu şimdi.
Boşanıp sığınma evine ordan da iş bulup başka sehre gitmek ayaklarimin üzerinde durmak istiyorum. Başarabilir miyim? İnternette kadın sığınma ile ilgili yazilar gördüm beni alirlar heralde
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer