Çocuğunuz da var diyelim. Ayrılır mısınız, aldatır mısınız, evliliğinize devam mı edersiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 1 yıl
Böyle bir şey ile karşılaşmak istemem, bu aldatmak olur ki peygamber aleyhisselatu vesselam efendimiz “aldatan bizden değildir” demiştir. Aldatan, yalan söyleyen müslüman değildir manasını taşır ki bu çok tehlikelidir. Diyelim ki olmaması gereken bu durumla, bir insan karşı karşıya kaldı. Ben buna boşan ayrıl ve git ne yapıyorsan ondan sonra yap derim. o kadınla veya adamla oyuncak gibi oynamaya hakkın yok derim.
Bak örnek verirken bile kendi üzerimden veremiyorum, bu her iki taraf içinde ahlaksız bir durumdur. Rabbim karşılaştırmasın….00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. İffet meselesi. O an hayatındaki insanın ahını almamak ve kaderine razı olmak gelir içinden. Evet bir başkası hayatındaki insandan daha iyidir veya güzeldir fakat anlaşamıyorsan ancak öyle ayrılırsın bahanelerle ahı alırsın. Aldatmak yerine boşanıp gitmek aldatmaya göre kötünün iyisi sayılır. Ne kadar acı
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı

Fenomen
1 yıl
Öncelikle, bu tür konularda karar vermek hiç de kolay değildir. Kendi tecrübelerimden yola çıkarak, sevgiyi ve mutluluğu korumanın ne kadar önemli olduğunu söyleyebilirim. Eğer bir başkasına ilgi duymaya başladıysan, bu duyguların nedenlerini anlamak ve üzerine düşünmek önemli. Hemen ani bir karar vermek yerine, içsel bir değerlendirme yapman daha sağlıklı olabilir.
Sonuçta yirmi yıl, hatırlanacak güzel anılar ve bir çocuk demek 🥰. Karşılıklı iletişim ve danışmanlık almak bu süreçte yardımcı olabilir. Aldatmak genellikle kimseye mutluluk getirmez, bunun yerine duygularını ve ihtiyaçlarını partnerinle paylaşmak daha doğru bir yol olabilir. Umarım her şey yoluna girer! 🌟00 Yorumla
AI Persona’ya Sor

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
55Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Ayrılırım, sonra ne halt yiyeceksem yerim.. Haa evliysem duygularıma söz geçirmesini de bilirim. O da ayrı mevzu..
00 Yorumla- 1 yıl
20 senelik evli olsam ve gerçekten birine aşık olsam alabileceğim bütün riskleri alırım. Çünkü hayatın endeksi mutluluk üzerine kurulu. Bu mutluluğu alabileceğim yerde bulunmayı isterim.
Tabii ki bunu yaparken çok dengeli ilerlemek lazım. Kırıcı olmadan, yapıcı bir dille izahını yaparak ayrılma olmalı. Kavgalı ve gürültülü bir ayrılık olursa, en çok çocuk etkilenir bundan. Bunu minimum düzeye indirmeli.
Evliliğe devam etmek demek artık gönlün başkasına ait olması ile birlikte, evli olduğun kişiye de haksızlık olur demek. Bu kesinlikle çözülmesi gereken bir mesele haline getir..
10 Yorumla - Gizli Üye(36-45)1 yıl
Başlarda her şey çok güzel olacak. Sanki daha önce yaşamadığın şeyler yaşayacaksın. Seni ne kadar çok sevdiğine inanamayacaksın. Sürekli onunla olmak isteyeceksin. Karşılıklı anlayış aşk şehvet her şey çok yüksek olacak. Ama sonra karşındaki kişi başka bir kurban bulup seni öylece terk edecek. Hem de seni yerin dibine sokacak kocanı aldattığın için. Bu gün sana haklısın diyen adam ayrılırken sana hertürlü iftira ve hakareti edecek. Sonrası senin için büyük bir depresyon ve tükenmişlik. Pişmanlık olacak. Yaşayacakların bunlar yine de yaşamak istersen dene ve gör.
227 Yorumla- Soran1 yıl
Evli olan ben değilim
- Cevap sahibi1 yıl
Sen değilsen neden bu soruyu soruyorsun?
- Soran1 yıl
Tanıdığım biri için
- Cevap sahibi1 yıl
Tanıdığın kişi bunları yaşayacak. Eğer kadın ise. Ama erkekse zaten dediğin kişi ilişkiyi yaşar hiç düşünmez kendisini de evliliğini de asla tehlikeye atmaz. İşin sonunda kolayca sıyrılır. Boşanmaz da.
- Soran1 yıl
Hoşlandığı kişiyle ilişki yaşar ve eşini aldatır ama boşanmaz mı diyorsun
- Cevap sahibi1 yıl
Erkek asla boşanmaz. Eğer boşanacaksa ilişkinin en başında boşanır istediğini elde eden diğer kadını kendine bağlayan adam neden boşansın. Ayrıca karısıyla soğukmuş falan filan hepsi yalan evde karısına yalvarıyordur emin olsun arkadaşın
- Soran1 yıl
Ay öyle mi diyorsun. Eşini de istiyor yani öyle mi?
Bu arada yanlış anlaşılma olmasın tanıdığım biri için soruyorum derken tanıdığım kişi evli olan erkek yani onun için soruyorum. Bence boşanması lazım ama söylediğin gibi midir acaba ben de anlamadım - Cevap sahibi1 yıl
Karısıyla sorun düzelecek bak göreceksin. Boşanma varsa da rafa kalkacak. Adam karısına suçluluk duygusuyla daha iyi davranacak. Hediyeler vs zamanla sorunlara bitecek.
- Soran1 yıl
Sen böyle bir şey yaşadın mı daha önce?
Çok uzun zamandır olan bir durumsa bu? Yani aralarında hiç cinsellik yoksa - Cevap sahibi1 yıl
Cinsellik yoksa arslarında ilişki de yoktur zaten daha başlamamıştır ya da
- Soran1 yıl
Eşinden bahsediyorum
- Cevap sahibi1 yıl
Nerden biliyorsun onlarla mı yatıyorsun çok saçma
- Soran1 yıl
Eminim demiyorum ama neden aldatsın eşiyle düzgün bir cinsel hayatı varsa
- Cevap sahibi1 yıl
Gerçekten çok komik. Ne erkekler var haberiniz yok demekki böyle kandırıyorlar.
- Soran1 yıl
Evet haberim yok
- Cevap sahibi1 yıl
Bekle ve gör asla boşanmayacak ve söyledilkerinin hepsi yalan
- Soran1 yıl
Boşanacağını düşünmüyorum ben de sadece anlam veremiyorum
- Cevap sahibi1 yıl
Adam iki kadınla mutlu bunda şaşıracak ne var alan memnun veren memnun. Neden boşansın ki? Asıl boşanacağınıdüşünmek buna inanmak şaşılacak bir durum
- Soran1 yıl
Niye boşanmasın? Eşine saygı duyduğu için ayrılabilir. Kendine saygı duyduğu için ayrılabilir vs vs
- Cevap sahibi1 yıl
Kqç erkek başka kadıniçin karısını bıraktı. Nerdeyse hiç. En fazla yakalanmıştır karısı onu bırakmıştır. Yok işte yok boşanacak adam bu kadar uzun ilişki neden yaşasın
- Soran1 yıl
Başkası için bıraksın demiyorum zaten. Ya hiç mi aldatmanın kötü bi şey olduğunu düşünüp sadece aldattığı için ayrılması gerektiğini düşünen biri yok
- Cevap sahibi1 yıl
Kötü bişey olduğunu düşünseydi ALDATMAZDI NET
- Soran1 yıl
Kötü bir şey olduğunun farkındadır m@l değilse
- Cevap sahibi1 yıl
Anlamak istemiyorsun ya da yaşın çok küçük başka ihtimal yok 😃
- Soran1 yıl
Anlamıyorum ben küçüğüm daha
- Cevap sahibi1 yıl
Ne işin var o zman bu sorularla uğraşma sana ne?
- Soran1 yıl
Beni ilgilendiren şeyler ama
- 1 yıl
20 senelik evli olup başkasından hoşlanan sensin galiba. d
11 Yorumla- Soran1 yıl
Yook napcan
- 1 yıl
Karaktersiz olma öyle bir şey varsa boşan sonra ne halt yiyorsan ye
18 Yorumla- Soran1 yıl
Evli olan ben değilim
- 1 yıl
Orasını bilmem bende öyle bir şey olmaz olsada boşanırım öyle ne yapacaksam yaprım
- Soran1 yıl
Olması gereken o
- 1 yıl
Ama Allah göstermesin yaşatmasın öyle birşeyi bana inşallah
- Soran1 yıl
Herkes bir gün yaşayacak kaçış yok
- 1 yıl
Nedennn
- Soran1 yıl
Öyle çok fazla örnek görüyorum da ondan
- 1 yıl
Allah’ın izniyle ben öyle olmayacam
- Gizli Üye(36-45)1 yıl
Benim 14 yıllık evliliğim eşimin başka birine aşık olmasıyla bitti. Gözümün içine baka baka onu sevdiğini söyledi. İki tane çocuğum var onları bile düşünmedi. Bu hoşlantı gelip geçici ama senin verdiğin hasar kalıcı olacak. Ayrıl ayrılma demiyorum ama başka biri için evliliğini yıkma. Sevgin biter monotonluk olur bunlar aşılabilir. Lütfen dinle beni. Yuvanı yıkma.
10 Yorumla - Gizli Üye(45 üstü)1 yıl
Hiçbir erkek başta evliliğini bozmak istemez. Diğerleriyle sadece oynasmak üzere bu işlere baslar. Ama zaman geçtikçe doğanın kanunu bu evinde mutlu olamaz. Çünkü günah her zaman tatlı gelirm daha fazla zevk alir ve buna alışır bu sebeple karısından uzaklaşır arası sogur.
03 Yorumla- Cevap sahibi1 yıl
Bu da oluyor haklısın ama bu zaten evlilik değildir. Adamın herseyini kabul eden kadın olunca artık ev arkadaşı gibi takılıyorlar. Ona evlilik denmez. Ben normal ve başta mutlu olunan bir evlilikte olacakları yazmıştım.
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Evliliğin üç kuralı vardır saygı sevgi ve seks bunlardan biri eksik ise o evlilik bitmeye mahkumdur saydıklarım kadın içinde erkek içinde geçerlidir
10 Yorumla- 1 yıl
Bence bu durum çok saçma yeni birinden hoslanabiliyorsan başlarken yeteri kadar sevmemissin demektir bu da hem kendine hem de karşındaki kişiye ihanettir
12 Yorumla- Soran1 yıl
Zamanla sevgi azalabiliyor
- Soran1 yıl
Tamam
Aşk İlişkileri konusunda 610 cevap paylaştı. Bunun yanlış olduğunu söylerim. Eşim ile sohbet etmeye ve aileme vakit ayırmaya özen gösterirdim. Boşanmalar hep sevgisizlikten, sevgisizlik ilgisizlik sohbetsizlikten.
10 Yorumla- 12 ay
Eşinizi sevmiyorsanız boşanmanız en iyisi. Çocuğunuz da bu durumu anlayacaktır. Aldatmak daha kotu bir durum olacaktır. Hem siz hem de aileniz için.
00 Yorumla - 1 yıl
Evlendikten sonra kocam bana yeter gözüm neden başkasına kaysın? Allah yaşatmasın böyle bir şey bir de rahat rahat soru soruyorsunuz.
03 Yorumla- Soran1 yıl
Soru sormakta ne var? Önemli olan yapmamak değil mi? Bunları yapan o kadar kişi varken benim soru sormama mı takıldınız
- 1 yıl
Evet zihninden bunun düşüncesi bile geçmiş çünkü.
- Soran1 yıl
Yanlış anlamışsın. Ben evli değilim. Aldatmayı falan düşünmedim yani. Benim yaşadığım bir olay değil bu
- 1 yıl
Hmm yok bee bu kadar hain olmayın herkes herkesten hoşlanabilir ama 20 yıllık bir emek ki iyi ve güzelse her şey böyle birşeyin yapılması büyük * karaktersizliik her şey sevişmek olmuş pes yani
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 502 cevap paylaştı. 20 senelik bir evlilikte işi başkasından hoşlanma kıvamına getirmemeli getiriyorsa bir sorun vardır birşeyler bitmiştir. Eğer evliliği sonlandırmıyorsa her iki tarafı da idare etmek istiyordur.
00 YorumlaEvliyken durup dururken birinden hoşlanıp eşten vazgeçecek biri değilim, bunu düşünmem, kafamda böyle bir şeye yer vermem
02 Yorumla- Soran1 yıl
Öyle bir durum değil ben tam anlatamadım. Zaten uzun süredir olan bir şey olduğunu düşün
- 1 yıl
Aldatmam yeni bir heves için saçma sapan bir şey için yani yıllarimi verdim birşeyi bozmam
12 Yorumla- Soran1 yıl
Ama diyelim eşinle eskisi gibi değilsin. Aranızda bir şey yok dümdüz evlilik gibi sadece
- 1 yıl
Yapmam abla hayata evlilikte sürekli mutlu olcan diye bişey yok bazen imtihansal durumlarda olur kimsenin ahını almak istemem yaşatimi yaşarım etimi bulurum eğer öyle bir durum icinseysen sakin şeytana uyma yazık etme evligine hayat bu elbet sıkıntılı zamanlar olcak öte taraftan hesabını veremicen işlere kalkışma yapma yaşım senden küçük belki saygısızlık etmek istemem sanada
Aşk İlişkileri konusunda 866 cevap paylaştı. Aldatmam ayrılırım. Biriyleyken birinden hoşlanmam çünkü sevdiğim için onunlayımdır bi şekilde böyle bir şey yşanmışsa da sevmiyorum demektir
00 Yorumla- 1 yıl
Bu tam nankörlük olur 20 sene senin için yaşlanan birini satıyorsunuz bir nevi
04 Yorumla- Soran1 yıl
Belki ikisi için de daha iyi olacak. Mutsuz bir evliliğe devam etmekten iyidir
- 1 yıl
Ne olursa olsun tamam iki kişi oturur konuşur anlaşır o ayrı ama buna nereden bakarsan bak nankörlük iyi ben evleneyim 10 sene sonra kadın kamyon tekeri gibi olsun ben daha güzel birini bulayım diyim ki ona brn aşık oldum başkası var o kişinin yüreğinde açacağın yara dan tut gönül kırmak kadar büyük günah var mı bu bir kere empati yapılsa kimse evliliğinde mutsuz olmaz zaten
- Soran1 yıl
Fedakarlık mı yapalım sadece
- 1 yıl
Sadece fedakarlık olmaz tabi ki içeride olan sıkıntılar ikinizin arasında ayrılmak da bu devirde normal eğer 20 yıllık eşinden daha iyi bir evlilik yapacağım mutlu olacağın bir ev kuracaksan otur konuş tabi ki
- 1 yıl
Hayır ayrılmam adatmam da sakın oyle bı hata yapma pişman olursun eşini daha çok sevmeye çalış diğerini aklından ciksr
00 Yorumla - 1 yıl
20 senelik evli olsam birde çocuğum olsa diyorsun. Öyle bir zamanda gözüm kör olsun ama eşimden başkasına kaymasın.
00 Yorumla - 1 yıl
Eşinin sana bir yamuğu ya da hatası var mı bahane sunabileceğim
028 Yorumla- Soran1 yıl
Evli olan ben değilim
- 1 yıl
Tamam tamaö değilsin hadi
- 1 yıl
He adam mı evli
- Soran1 yıl
Evet
- 1 yıl
Kappee adamın yuvasını yıkacaksın he
- Soran1 yıl
Yoo benim bir şey yapmam gerekmiyor
- 1 yıl
Kuyruk sallamasan adam yüz bulmasa neden bu konuları düşünsün
- Soran1 yıl
Düşündüğü bir şey yok. Ben düşünüyorum
- 1 yıl
O zaman düşünmeyiniz sizde yolunuza bakınız yuva yıkanın yuvası olmaz
- Soran1 yıl
Yuva falan yıkmıyorum alooooo
- 1 yıl
Kuma mı gideceksin. Sorduğunn aoruya bak yuva yıkmak değil mi
- Soran1 yıl
Ya konunun benimle hiçbir ilgisi yok
- 1 yıl
Şimdi bi adam var evli çocuklu onun flörrt ettiği sen değilsin başka bi kadın mı
- Soran1 yıl
Yaaa benimm ama adam böyle bir şey yapıyorsa neden ayrılmıyor? Evliliğinde sorun mu var yani
- 1 yıl
Senin ben…koyim. Kafamı silktin gece gece ya yğrü git.
- Soran1 yıl
Ne kadar terbiyesizdin @mk
- Soran1 yıl
Terbiyesizsinnn
- 1 yıl
Evli adama sulanan sen terbiyesiz ben mi? Kappeye bak
- Soran1 yıl
Kappe ne @mk hahahshshshshshs evet terbiyesizsin farkında değil misin yani
- 1 yıl
Kappe diyorum çünkü kardeşim pu dersem sansürlenecek
- 1 yıl
kardeşim. Pu dersem
- Soran1 yıl
Zaa
- 1 yıl
@r@SPU
- Soran1 yıl
Terbiyesiz
- 1 yıl
Orul orul @R@SPU sun
- Soran1 yıl
İğrenç. sin
- 1 yıl
S git şimdi
- Soran1 yıl
Emredersin @mk
- 1 yıl
Aldatır mısınız? diye soracak kadar iğrenç olma ya valla olma ama olmuşsun işte🤮🤮🤮
03 Yorumla- Soran1 yıl
Yahu ben aldattığımı falan mı söyledim ben evli bile değilim kendim için sormuyorum. Aldatacak insanlar var
- 1 yıl
Bunu düşünmen bile iğrenç, ne demek ya aldatır mısınız 🤮 Normal bir şeymiş gibi sorman bile ayrı iğrenç
- Soran1 yıl
Dalga mı geçiyorsun
- 1 yıl
Zaten saçmalaım şurdan başloyor evliysen neden başkasından hoşlanıyorsun?
06 Yorumla- Soran1 yıl
Eşinle aranız eskisi gibi değil bir şeyler değişmiş artık istemiyorsun
- 1 yıl
Olsun kaç yılın geçmiş ama değil mi?
- Soran1 yıl
Ee
- 1 yıl
Ee si eşin varken başkasından hoşlanman bana saçma geldi
- Soran1 yıl
Evli olan ben değilim
- 1 yıl
Kim peki hoşlandığın birisi mi?
- 1 yıl
Ben flörtümsü bişeyler yaşarken başkasıyla konuşunca sıkıntı basıyor beni böyle şeyler asla düşünmem
00 Yorumla - 1 yıl
20 senelik evliliğimi yıkacaksam demekki bende namus şeref yokmuş
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 806 cevap paylaştı. Ayrıl aldatma insan çektirdiğini çekmeden ölmezmiş.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 538 cevap paylaştı. aldatmaktansa boşanman daha mantıklı ya da aldatmayıp evli duracaksın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 433 cevap paylaştı. Neden aldatayım ayrılmamak için daha büyük sebep lazım
00 Yorumla- 12 ay
İster 1 yıl ister 25 yıl evli olayım, gözüm eşimden başkasını görmez asla.
00 Yorumla - 12 ay
20 senelik evlilikte gecimsizlik varsa ztn bosanirim yoksa kocisten baskasini napim
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 473 cevap paylaştı. Allah kösenin başını bozmasın. Ama en az hasarla atlatmak en büyük başarı bence bu zamanda.
00 Yorumlau
1 yılkaraktersiz değilim. eşimden başkasını sevmem.
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)1 yıl
Daha net sorsan? Problem ne ve neyi merak ediyorsun? Olayın neresindesin? Taşlanmamak için üstü kapalı yazdiysan diğer yerden yazabilirsin
02 Yorumla- Soran1 yıl
Evli olan ben değilim başka biri. Eşini uzun zamandır aldatıyor ama boşanmıyor. Neden olabilir
- Cevap sahibi1 yıl
Diğer yerden yazar mısın
- 1 yıl
Çocuk var diye devam ettirmeye gerek duymam bittiyse evlilik bitmiştir.
00 Yorumla Ayrılmam. Hoşlandığımı unutup eşime yönelirim.
00 Yorumla- 1 yıl
Evliliğe devam edilir
15 Yorumla- Soran1 yıl
Yani hayatın boyunca hiç cinsellik yaşamadan devam edeceksin o zaman öyle mi
- 1 yıl
Neden? Kocası zikmiyor mu?
- Soran1 yıl
İstemiyorsun işte onu o da seni istemiyor
- 1 yıl
Hmm ben boşalmadan yapamazdım o zaman boşanmak mantıklı
- 1 yıl
Sen misin
Aşk İlişkileri konusunda 502 cevap paylaştı. Hoşlanmak ve buna meyil etmek zaten baştan hata.
14 Yorumla- Soran1 yıl
Elinde olmayan bir şey nasıl hata olabilir ki. Demek ki duyguların değişmiş
- Soran1 yıl
Ama evliliğine devam etmek için de bazı şeyler gerekiyor. Onlar yoksa devam etmenin ne anlamı var ki. İkiniz için de kötü olmaz mı
- Gizli Üye(36-45)1 yıl
Eşimle aramda ki ilişki eşim in bana çocuklara yaklaşımına bağlı eğer beni seviyor iyi bir anne ise eşime sadık kalır onu bırakmam
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
aldatmak oluyor bu ayrılırım sonra ne yapmak istiyorsam onu yaparım
00 Yorumla - 1 yıl
Devam ederim hoşlandığım kişiyi unutmayı denerim kendimi psikolojik olarak kandırmaya çalışırım sadece çocuğum için
10 Yorumla Bu soruya evet cevabı verenler böyle bir şey başına gelmesini istermi onu düşünsün ihanet seçenek sadakat sorumluluk...
00 Yorumlaeğer evliliğimde aşk yok partnerimi gerçekten sevmiyorsam üstüne üstlük başka insanlar ilgimi çeker hale geldiyse boşanmayı düşünürüm
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 yıl
Çok zor soru ama dürüst olup bitirmek en iyisi gibi
10 Yorumla - 1 yıl
Bu evlilik bitmis bosan sonra napiyosan yap
10 Yorumla Bu evliliğin devamı iki taraf için de eziyet olur en kısa zamanda ayrılmalı
00 YorumlaAyrılırım ben çünkü işin sonu eninde sonunda ayrılmaya gidecek
00 YorumlaEvliliğime devam ederim
136 Yorumla- Soran1 yıl
Yakışmadı
- Soran1 yıl
Başkası için değil. Eşin için de senin için de en iyisi bu bence. Arada eskisi gibi bir sevgi ve yakınlık yoksa niye devam ettiriyorsunuz ki. Hem de istediklerinizi de yapamıyorsunuz
- Soran1 yıl
Hiç cinsellik yaşamadan hayatına devam edersin yani?
- Soran1 yıl
Ama işte eşinle hiç yapmadığını düşün
- Soran1 yıl
Ya yirmi yıllık evlilik, zamanla iliniz de istememeye başlamışsınız birbirinizi. Öyle düşün
- Soran1 yıl
O zaman içinde cinsellik olmayan bir hayatın olacak
- Soran1 yıl
Haydaa. Tamam neyse sağ ol
- Soran1 yıl
Ben evli değilim yahu
- Soran1 yıl
Tanıdığım biri için
- Soran1 yıl
Sor
- Soran1 yıl
Mantıklı bir şey soracaksan soe
- Soran1 yıl
Geçmişte bir kızla öpüşmüş olabilir tabi daha fazlasıyla da olabilir
- Soran1 yıl
Sen niye sordun bunu
- Soran1 yıl
Anladım onu ama niye sordun
- Soran1 yıl
Bence tam tersi
- Soran1 yıl
Yani geçmişte bir şeyler yaşamış olması onun sevilebilecek biri olduğunu ve deneyimli olduğunu falan gösterir yani çok da normal bir şey
- Soran1 yıl
Kişiden kişiye değişir tabi
Bı hoslantı için ayrılınmaz ki
06 Yorumla- Soran1 yıl
Yıllardır böyle olduğunu düşün
- Soran1 yıl
Çünkü hoşlanması da kötü bi şey
- Soran1 yıl
Gitmese bile başkalarından hoşlanmak normal mi evliyken
- 12 ay
evet diyenler kafayı yemis
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı. O kadar zaman sonra ayrılık yürek ister 😂
00 YorumlaKararsızlık çok kötü bir şey
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 945 cevap paylaştı. "hoşlandım" diye ayrılmam. Biraz beklesem geçer o
00 YorumlaEvli olsam dışarıya bakmazdım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 433 cevap paylaştı. Hoslanti ise sallamam nasıl olsa geçer gider
00 YorumlaTutkuma bağlı, sadakatime bağlı
00 Yorumla- 1 yıl
E yapmayı düşündüğünü merak ettim
00 Yorumla Ayrılırım bitmiş çünkü her sey
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 827 cevap paylaştı. Aldatmanın asla sebebi olamaz. Boşanırım
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Eşimi sevmiyorsam aldatırım
01 Yorumla- Soran1 yıl
Niye ayrılmıyorsun
- 1 yıl
ben devam ettim çünkü o da evliydi
02 Yorumla- Soran1 yıl
Eşine yazık değil mi
- 1 yıl
kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez
- Devamını Gör (16)
Devamını Gör(71)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Yirmi senelik evli olsanız ve başkasından hoşlansanız eşinizden ayrılır mısınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi