Ayrılırım
Ayrılmam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben ayrılmam sevmeye devam ederim ama her insan farklıdır Evlilik düşünmeyen bir sevgiliyle olan ilişkinizin geleceğini düşünmek ve bu konuda dürüst bir şekilde iletişim kurmak önemlidir. Herkesin ilişki hedefleri ve beklentileri farklı olabilir ve bu durumda önemli olan, ortak bir noktada anlaşmaya varmaktır. Eğer siz evlilik düşünüyorsanız ve partneriniz evlilik konusunda hiç düşünmüyorsa, ilişkinizin ileriye dönük uyumlu olmayabileceği bir gerçektir. Bu durumda, ilişkinizde yaşadığınız beklenti ve hedef farklılıkları gelecekte daha fazla zorluk yaşamanıza neden olabilir. Evlilik düşünmeyen sevgiliden ayrılmanız doğru olabilir, çünkü uzun vadeli ilişkilerde ortak hedeflere ve değerlere sahip olmak önemlidir. Bu tür temel farklılıklar, ilişkinizin ilerlemesini engelleyebilir ve zamanla hayal kırıklığına neden olabilir. ilişkinizi sonlandırmadan önce konuşma şansınızı kullanmanız ve partnerinizle duygularınızı ve düşüncelerinizi açık bir şekilde paylaşmanız önemlidir. Belki de partnerinizin düşünceleri zamanla değişebilir veya daha derinlemesine konuşma fırsatı olabilir. İlişkilerde iletişim ve anlayış önemli olduğundan, her iki tarafın da açık ve dürüst bir şekilde konuşması faydalı olabilir.
Ayrılmam ama ciddi bir ilişki istiyorsam ileri zamanda kendisiyle bu isteğimi açıkça konuşurum, düşüncelerini alırım. Eğer evlilik konusunda halen kararı aynıysa o zaman ilişkiyi bitiririm ve önüme bakarım. İlk başlarda evlilik beklentisiyle birine yüklenmek doğru olmaz ama ilerleyen zamanlarda bunun konuşulması ve o ilişkide bir gelecek görünmüyorsa bitirilmesi en doğrusudur.
Evet. kesinlikle zaten sevgililik ve nişanlılık dönemi çok uzun surmemeli ilişkiler tüketilmemelidir. Seven adam imkanı varsa nikahı basar. Yoksa bu yola hiç koyulmaz. Hele de belli yaştan sonra. Ama bu birazda aile ve toplum yapısına göre değişir misal Avrupada evlenmeden yaşama orani çok yüksek. Türkiye'deki şartlara göre evlenmek de ayrı bir sorun artık.
Cevap
8Cevap
Evlilik düşünüyorsam ayrılırım. Düşünmüyorsam sorun yok
Eeevet tamam bende evlilik düşünmüyorum daa azcık ciddiyet be hocam
Evlenmek arzusunda olan biri için zaman kaybıdır ve telafisi yoktur.
Ben ciddi düşünürüm gerçekten seviyorsam aynı şekilde o da beni seviyorsa ve ayrılırım
Ayrılırım evlenme yaşım geldiğinde illaki yollarımız ayrılır
Fazla birbirimize bağlanmadan bitirirm iliskiyi
Ayrılmam çünkü zaten eşim kabul ederse hiç evlenmeden yaşamayı tercih ederim (çocuk yapana kadar)
Ayrılırım ne diye gönül eğlendireyim
Bende dusunmuyorum fark etmez
Ben ayrılmam bana uyar zaten bende istemiyorum.
Ayrılırım
Yoo neden ayrılayım.
Evet direkt ayrılırım
Ayrılmam
Soğurum
Ayrılırım
Eşim kullansın beni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?