Ayrılırım
Ayrılmam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Merhaba,
Evlilik düşünüyorum. Evlilik düşünmeyen biri ile zaten sevgili olmam. Evlilik düşünmeyen sevgilisinden ayrılan kişinin aklından şüphe ederim hatta zekasından şüphe ederim. Madem evlilik düşünüyorsun en başında dile getirseydin! 😅
Başlangıç önemlidir. Ameller niyetlere göredir. En güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı...
Hadisi şeriftir aslında ama eklemek istemedim. Bence de öyle olmalıdır. Gönlünüzce olsun
Amin inşaAllah 😊
Oo hayırlı olsun fenomenlik alınmış 🥳
Teşekkür ederim desteklerin için 😅🌸
Desteğe hiç ihtiyacın yok ki senin eski tecrübesin sen 😃☘️
Olsun, soruma gelip beğeni atman görüş atman fazlası ile destek benim için 😅😅
Her zaman 🌝
EyvAllah, bende her daim her türlü 😅
Ben ayrılmazdım ama kişiye göre değişiyor bu durum daha çok mesela Evlilik düşünmeyen bir sevgiliden ayrılıp ayrılmamak, sizin ve ilişkinizin değerlerine, beklentilerine ve gelecek planlarınıza bağlıdır. Herkesin evlilikle ilgili farklı düşünceleri ve tercihleri olabilir, bu nedenle ilişkiyi sürdürmek veya sonlandırmak konusunda kişisel bir karar vermeniz gerekecektir. Eğer sizin için evlilik önemli bir hedef ve gelecek planlarınız arasında yer alıyorsa, ancak sevgiliniz evliliği düşünmüyorsa, bu ciddi bir uyumsuzluk olabilir. Bu durumda, ileride önemli çatışmalar yaşanabilir ve hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Bu gibi durumlarda, ilişkiyi sonlandırmak, uzun vadede daha sağlıklı bir seçenek olabilir. Her durum benzersizdir ve duygusal kararlar vermek zor olabilir. İlişkinizi dikkatlice değerlendirin, sevgilinizle açık ve dürüst bir şekilde konuşun ve beklentilerinizi paylaşın. Eğer çatışmalar çözülemezse ve evlilik düşüncesi sizin için önemliyse, ayrılık kararı almak doğru bir adım olabilir. Ama unutmayın, bu kişisel bir karardır ve kendinize ve hislerinize saygı göstermek önemlidir. Gerekirse, profesyonel bir danışmanlık yardımı almak da kararınızı destekleyebilir.
Evlilik planı yapmıyorsak niye sevgili oluyoruz?
Sevgililik evliliğe atılan ilk adımdır.
O şimdiki cinsellik üzerine kurulu eğlencelik ilişkiler sevgililik falan değil. Onlar karşılıklı menfaat ilişkisi.
Evlilik düşünen biri karşıma çıkar inşallah. Hiç sevgilim olmadı, zaten henüz yaşım da küçük ve hedeflerim var ama gelecekte sonucu evlilik olan bir ilişkim olsun isterdim.
Cevap
24Cevap
Evlilik düşünmeyen biriyle sevgili olmam vakit kaybı ileriye dönük olmayacaksa anlamı ne ozaman
Aynen bende olmam. Evlilik düşünmüyorsa sevgili kalmanın bir anlamı yok bence. Ben öyle boş yere zaman geçirecek biri değilim. Eğer niyeti ciddi değilse hayatımda yeri yok
Evet tabii ayrılırım ne diye boşuna onunla zamanımı tuketeyim
Aynen öyle bende aynı fikirdeyim sizinle. Eğer ciddi değilse benle ciddi düşünmüyorsa tamamen ayrılırım ben. Ben ciddi ilişki insanıyım öyle flörte falan ayıracak vaktim yok.
bu zamanda evlilik kolay değil hele ki maddi açıdan. o yüzden böyle bir nedenden ayrılmazdım.
Yani evet bu zamanda evlilik çok zor. Çok büyük bir sorumluluk artık bir ev geçindirmek evlenmek falan. O yüzden anlarım onu ama ben evlilik olmayan bir ilişkiyi devam ettiremem.
yaşa da bağlı bence mesela ben 20 yaşındayım şu an bir ilişkim olsa evlilik düşünenden ayrılırım. 26 27 yaşlarında olsam ve bir kaç yıllık bir ilişkim olsa bu sefer istemeyenden ayrılırım
Eğer sen de aynı fikirdeysen tabii ki ayrılma fakat sen evlilik istiyorsan onunla olmak sana yalnızca zaman kaybettirir. Aynı zamanda ikinizin de beklentileri farklı olduğundan illa ki bir gün ayrılacaksınız ne kadar erken o kadar iyi. İlişkiyi uzatıp da iyice bağlanmaya daha sonrasında acı çekmeye gerek yok diye düşünüyorum.
Aklında hiç evlilik olmayan birisiyle ilişkim olmaz zaten ama eğer sonradan böyle bir fikri oluşmuşsa da direkt ayrılırdım. Takılmalık ilişki filan istemiyorum.
Bu zamandan sonra, evlilik düşünmeyen biriyle sevgili olmam. Gelişigüzel bir ilişkiye ayıracak vaktim yok açıkçası…
Benim çevremde de nedense ciddi düşünen kadın sayısı çok az, çok garip…
Aslında cinsiyet farketmeksizin insanları da anlıyorum. Günümüz dünyasında evlenmek daha bir de çocuk yapmak hiç mantıklı bir hareket değil zaten ama yine de ben sizin gibi düşünüyorum. İki ay sonra ayrılacağım bir insana neden zaman ve emek harcayayım ki? Çok saçma geliyor bu düşünce. Eğer o insana en değerli olan şeyi yani zamanımı veriyorsam benim için çok çok ayrı bir yeri olmalı.
Tebrik ederim, düşüncenize hayran kaldım açıkçası. Böyle bir kadının var olduğunu bilmek, yüzümü güldürüyor :)
Siz de :)
Valla bak gülüm derim. Ben ortak yaşamak istiyorum. Sabah akşam yanında uyumak uyanmak. Yoksan söyle de bileyim uğraştırma beni derim.
Ayrılırım ben de evlilik meraklısı değilim ama bir erkek ciddiyet istemiyorsa kızı sevmediği içindir bunu biliyorum
Yani onunla olmamdaki amaç ileriye yönelik ve o bu yönlü değil ise vakit kaybetmek istemem açıkçası.. ayrılirim
Yo ayrılmam çünkü bende evlilik düşünmüyorum daha gencim bu yaşta evlenenem zaten hayatıma giren birisi de yok
İlişkinin sonunda ne olur bilemem ama en başta ben evlilik düşünmüyorum derse istemem. Olacaksa ciddi olsun, takılmalık olmasın.
Ayrılmam zorla evlilik olmaz.
Ama benim başıma gelen garip olayı anlatmak isterim.
Adamla uzun süre konuştuk falan bana bekar olduğunu hatta ciddi ilişki evlilik düşündüğünü söyledi. Sonra karşıma çıkıp ben evliyim demez mi.
Ben düşünüyosam karşı tarafta düşünmeli ayrılırım yani
Sevgili olmuşsam bazı şeyleri oturtmuşum demektir. Evlilik dusunmeyenle isim olmaz.
Evlilik olmayacaksa sonu sevgililik ile ne yapılacak ki?
Ayrılmadım herseyi bitirdi gitti bir daha gelmem zaten
Evlilik düşünmüyorum, o yüzden tam istediğim şey evlilik istemeyen bir sevgili :D
İleride ne olur bilemem. En baştan söylerse kabul etmem.
Ayrılırım. Ciddi ilişki yoksa bende yokum. Evlilik düşünülmeyen bir ilişki laylom ilişkidir
düşünseydim ayrılabilirdim ama ben de düşünmüyorum
Eeevet her ne kadar evlilik istemesemde onun ciddi düşünmesini isterim.
Değişir yanidaha iyisini bulana kadar ayrılmam herhalde
Aslında hiç öyle değilim de neyse 😂 konu para değil düşünce karakter her yönden daha iyisi gelirse evlilik dusunmeyenle zaten bir süre sonra ayrılık olacağı için daha iyi olana giderim napcam başka
Hmm olan olmuştur artık yapacak bir şey yok , yalniz devam ondan sonra
Amin inşallah
Ayrılmam çünkü evlenmeyi düşünmüyorum. Ama ayrılıyorlar, tecrübe ile sabit.
Ayrılırım tabi
Ya beni kullanıp atarsa
O kız ona bir şey olmaz ama ben erkeğim
Zamanım kıymetli boşa harcıyamam
Aynen bende aynı fikirdeyim. Benim öyle boş yere zamanımı harcayacak vaktim yok. Eğer benimle niyeti ciddi değil ise kendi bilir bunu kimseyi zorlayamam ben. Ben öyle takılacak bir insan değilim..
Sevgili olmam öyle biriyle
Aynen bende olmam. Sonu evlilik ile bitmeyecekse bence sevgili kalmanın hiçbir anlamı yok diye düşünüyorum ben. Ben öyle niyeti ciddi olmayan adam ile yola falan çıkmam zaten..
En doğrusu bence de zaman kaybından başka bişey olmaz öyle zaten
Bende evlilik düşünmeyen birisiyle ilişkiye başlamıştım 1 yıl sonra fikri değişti şu an evliyiz :)
Ayrılmam nende düğünmüyorum
evlilik bana göre değil
ayrılmazdım
çünkü benim düşünmem lazım
Ayrılmam ben de evlilik düşünmüyorum.
Herkes kendi düşüncesinde olan biriyle olmalı
Ayrılmak
Evet boşa zaman kaybına gerek yok
Ayrılırım boşa zaman kaybı
ayrılmam bende şu an evlilik düşünmüyorum
Öyle biriyse zaten sevgilim olamaz
Ayrılırım.