Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
+1 yılTek bir örnek ile anlaticam
Ucuz malın satıcısı malını över. Sen hiçbir kuyumcunun dükkan önüne çıkıp gel vatandaş altın var bilezik var kolye var diye bağırdığıni duydun mu?
Ucuz malın satıcısı bağırır. Gel vatandaş çengelkoy hıyarı var çıtır çıtır 😂😂143 Yorumla
Soran+1 yılHahahahshhshshs
Soran+1 yılHarikasin
- +1 yıl
O yüzden uzak dur ucuz mal ve ucuz malı pazarlamaya çalışanlardan
Soran+1 yılYani kendisinin talep görünmeyen boş bir insan olduğunun farkında dimi
- +1 yıl
Evet farkında. Belki maddi imkanı falan var bununla hayatına birkaç kadın girmiştir. Bu da arz talep meselesi. Ama kendisi ucuz olduğunun farkında
Soran+1 yılBir kız vardı o da normal arkadaşı kız da otlakciymis herkese sırnaşıp kendine otlanabilecegi birini arıyormuş bunu secmis
- +1 yıl
İşte yanılmadım. 🤣🤣 Anca öyle tipler bunu seçer bu da kendini bir halt sanıyor 😂😂
Soran+1 yılHHahshss
- +1 yıl
Kendini üzmek istemiyorsan şans bile verme böylesine ondan bir cacık olmaz
Soran+1 yılHerkes aynısını diyor bir halt olmaz diye peki neden yok şans vermedim
- +1 yıl
Nedeni belli değil. Mi daha ne olmasını istiyorsun
Soran+1 yılYalancı diye dimi kişilik bozukluğu var sanki hasta ruhlu
- +1 yıl
Ucuz mal ve ucuz satıcı. Kişilik yok ki bozuk olsun🤣🤣
Soran+1 yılAhhaahhaha harbiden yoktu arkadaşım diyor ki çok pısırık sesi bile çıkmıyor ondan bir halt olmaz
- +1 yıl
Sen neden bu kadar düşünüyorsun böyle bir modeli
Soran+1 yılTuhafıma gitti ruh hali kaç yaşında insan arkadaşıyla bir olmuş kiskandirma oyunu kuruyor ve 28 yaşında yani
- +1 yıl
28 bir rakam insanı yaşı değil yaşadıkları olgunlaştırır
Soran+1 yılHiçbir şey yasamamis demek kendini gelistirememis
- +1 yıl
Aynen. Siz bunu neden bu kadar kafaya taktınız
Soran+1 yılBilmem çünkü bana yönelik yapıyor sinir bozucu seyler
- +1 yıl
İşte ona bu cesareti veren sensin.
Tersle gitsin. İletişim varsa engelle bu kadar basit - +1 yıl
Neden diye sorgulayarak aslında düşünce ve duyguların yoğunlasiyor bu da aşka dönüşür
Kendini üzmek istemiyorsan neden diye sorgulama. Net olmayan boyke saçma sapan şeyler yapan birini hiç kaale alma. Yoksa üzülürsün
Soran+1 yılÜzüldüm zaten ne yaptığı belli değil özgüven eksikliği yaşıyor o zaman kimseye umut verme haksız mıyım
- +1 yıl
Haklısında sende yanlış bedende doğru birsey arıyorsun 🤭🤭
Soran+1 yılValla o cesareti vermedim ilk bir iki bakismaya bile cesaret alması normal mi arkamdan gelip telefonla konuşma numarası falan yapıyordu sadece bir iki bakisma dışı bir şey yoktu bunu yaparken hemen yüz buluyorsa benim suçum mu
- +1 yıl
Tamam o kadar şeyden böyle yapması normal değil zaten. O yüzden yanlış bedende doğru aramayı bırak
Soran+1 yılYani sen dedin ya senden cesaret buluyor sadece bir iki bakisma dışı bir şey yok ve de bir kere insanlık namına yer gostermistim hemen havalanmisti onun problemi bence sizce?
- +1 yıl
Evet kesinlikle onun problemi. Ama siz hala sorguluyor ve böyle birinden ciddi bir anlam çıkarmaya çalışıyorsunuz hala
Soran+1 yılÇok haklısınız cidden ✔️
Soran+1 yılArtık bırakmalıyım dimi
- +1 yıl
İletişimi varsa kesin
Sorgulamayı bırakın
Yoksa kendinizi üzmek için ona gidiyor olarak bulursun kendini
Soran+1 yılArtık bence bırakmalıyım sorgulamayi
- +1 yıl
Hadi inşallah 🤣🤣
Soran+1 yıl✔️😸🤷🏻♀️
- +1 yıl
Bir ufak tavsiye daha
Erkekler düz mantiktir. Ve kimse değişmez. Sadece menfaati kadar rol yapar. Net olmayan gizemli erkekler zaten gizlediği yalan bir dünyası vardır. O yüzden net olmayan erkeklerden uzak durun
Ama siz kadınlar sizi üzecek birini elbet bulursunuz 🤣🤣
Soran+1 yılZaten rol yapıyordu kiskandirma oyunu kurdular ya ben hiç oralı olmadım baktı beni kaybeedecek bir baktım role girmiş hasta numarası yapıp ajitasyonlar yapıyor
- +1 yıl
Ya mal neyim oluyorsun da kiskanicam seni bir düşünse🤣 ama düşünmesi için beyin gerek
Soran+1 yılAynen sevgili bile değiliz niye kiskanayim ki çok saçma 😸🤦🏻♀️ kiza gidip ne demiste kız kabul etmiş acaba
- +1 yıl
Ucuz mal ucuz malı bulmuş işte arz talep meselesi
Soran+1 yılKız otlaniyordu bunu kullanıyordu bu da arkadaşı saniyordu kız öyle yaklaşmış arkadaş olarak yaklaşmış beraber ders çalışalım ayağına çocuğa yanaşıyor yan yana ders çalışıyorlar molalarda da ortak olunca hadi yemeğe diyip kendi yemeklerini ismarlatiyordu 🤣
- +1 yıl
Ee tamam işte 🤣 tencere kapak olmuşlar sen hayatına bak
Soran+1 yılKız bile sevgili olmuyor bunla sadece arkadaş oluyor jdkd herhalde anilmak istemiyor mkslsls
- +1 yıl
Ee tamam işte ne yaparlarsa yapsınlar sen ilgilenme takip etme. Bak sorgulama artık
Erkekler Ne Diyor
- Aşk İlişkileri konusunda 265,9b cevap paylaştı.
u +1 yılsorun evet
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılsevgili mevzusu mu
03 Yorumla
Soran+1 yılBir erkek neden etrafımda çok kız var beni isteyen çok kız var ama ben seni seçiyorum taktiğini yapar? Sorduğum soru bu aslında
- +1 yıl
Amann
Soran+1 yılNe najsks
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBuyu danışabilirsin
08 Yorumla
Soran+1 yılBir erkek neden etrafımda çok kız var beni isteyen çok kız var ama ben seni seçiyorum taktiğini yapar? Sorduğum soru bu aslında
- +1 yıl
Düşük zekalı bir erkek bunu yapar. Asla akıllı bir erkeğin yapacağı bir davranış değil.
Soran+1 yılAlkışlar zeka geriliği var dimi herkes öyle diyor
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yıl28 yaşında bir de kıskandırma oyunu falan kurdu herkes diyor çok çocuksu
- +1 yıl
Kafa girdik cidden. Uzak dur.
Soran+1 yılKafa gidik dedin dogru mu
- +1 yıl
Evet gidik
+1 yılAşk ilişkileri ile ilgili değilse, dinlerim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAkıllıca olsun
012 Yorumla
- +1 yıl
Beyni yok demekki
Soran+1 yılBunu nasıl çözdün🤣 alkışlar doğru tespit
- +1 yıl
Böyle bi kadın etkileme şekli olabilir mi. İşçi mi alıyorsun pic derler adama
Soran+1 yıl🤣🤣 vallaha şöyle mı etkileme yolu da var heyecanlı heyecanlı mesajlasiyor gibi yapıp bana bakıyor falan gizemli gizemli birisiyle buluşuyormuş gibi hallere giriyor sonra ortadan kayboluyordu kdkdkd
- +1 yıl
Sizin yaş kaç pardon
Soran+1 yılValla kendisi 28 skks
- +1 yıl
Sen 16 mı
Soran+1 yıl25 ya ben ne yaptım o yapiior
- +1 yıl
Anlattıkların 14-15 yaş ergenleri hareketleri
Soran+1 yılHaklısın ama Kendisi yapıyor ben değil
- +1 yıl
Siz evlenin. Dengi denginizsiniz. Başkasının başı yanmasın.
Sorabilirsin
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSorrr
01 Yorumla
+1 yılNe yorumu
01 Yorumla
tabi nedir?
041 Yorumla
Soran+1 yılHm nasıl benden üstün peki
Soran+1 yılAnladımm şimdi saçma sapan şeyler yani peki bir erkek neden kızı kiskandirmaya calisir
Soran+1 yılTamam işte beni kıskandırıyor beni neden kiskandiriyor
Soran+1 yılNe saçma bir şey neden bunu istiyor ki
Soran+1 yılNeyin gururunu yapıyor?
Soran+1 yılNiye ki belki reddedilmeyecek
Soran+1 yılBu üstte cikmalik durum değil ki erkek teklif eder kız kabul eder neyin gururu ki bu
Soran+1 yılGururdan yani benim yazmamı konuşmamı istiyor doğru mu
Soran+1 yılAnladım saçma bir gurur sizce neden bana bunca oyun kuruyor
Soran+1 yılHiç sadece bakışıyorduk ama hep oyun kuruyor işte açılma girişimleri de vardı ama cesaret edemiyor arkadaşım da dedi ki onun hakkında o çok pısırık sesi bile çıkmıyor ondan bir halt olmaz ve de açıklama yapacak g. t yok onda dedi
Soran+1 yılÇiçek çikolatayla ben isteyeyim yani😸
Soran+1 yılHahaha saçma işler peşinde
Soran+1 yılKiskandirinca ne olucak peki kızla kiskandirma yaptılar ya aklınca ne düşünüyor
Soran+1 yılAnladım şimdi olayı kendisi boyun eğmek istemiyor pardon ya cok üstüne gittim ama boyun egmeyecem yani boşuna uğraştı hatta boyun egmedim şimdi kendisi pişman berbat hâlde peşimde koşuyor
Soran+1 yılPisirik diye dimi
Soran+1 yılNiye pekii
Soran+1 yılHoslanti tek egolu olduğu için mi onemsemez
Soran+1 yılOlabilir her şey ama çok pısırık biri harbiden bir de hiç sevgilisi olmamış anladigima gore
Soran+1 yılBen tanıdığım da işsizdi şimdi polis oldu
Soran+1 yılÖzgüveni sıfır olmasa bu işlere girmez direkt gelir söyler
yardımcı oldular mı
00 Yorumla
+1 yılSor bakalim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet dinliyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılBir erkek neden etrafımda çok kız var beni isteyen çok kız var ama ben seni seçiyorum taktiğini yapar sizce
- +1 yıl
E çok. basit değil mi sence işte kendini havalı göstermeye çalışıyor
Soran+1 yılBana karşı neden peki
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılOlur yaz
05 Yorumla
- +1 yıl
Seni istiyordur
Soran+1 yılNeden böyle yapıyor peki
- +1 yıl
Tanisinca anlarsın
Soran+1 yılNasıl yani
Buyur
05 Yorumla
Soran+1 yılYani şöyle gosteriyo birgun arkamdan gelmiş telefonla konuşuyor gibi yapıp bana bakıyor falan sanki birisiyle tartışıyormuş gibi yapıp tepkimi ölçüyordu gizemli gizemli birisiyle buluşuyormuş gibi hallere giriyordu heyecanlı heyecanlı mesajlasiyor gibi yapıp ortadan kayboluyordu kız kankasiyla bana kiskandirma oyunu kurdular
Soran+1 yılOkey
Aşk İlişkileri konusunda 325 cevap paylaştı. Yaz tabi
012 Yorumla
Soran+1 yılDemiyor ama gösteriyor size istek attım
Soran+1 yılYani şöyle gosteriyo birgun arkamdan gelmiş telefonla konuşuyor gibi yapıp bana bakıyor falan sanki birisiyle tartışıyormuş gibi yapıp tepkimi ölçüyordu gizemli gizemli birisiyle buluşuyormuş gibi hallere giriyordu heyecanlı heyecanlı mesajlasiyor gibi yapıp ortadan kayboluyordu kız kankasiyla bana kiskandirma oyunu kurdular
Soran+1 yıl28 yaşında
Soran+1 yılOnu ben de anlamadım yani arkadaşım dedi ki onun için kanka o çok pısırık sesi bile çıkmıyor ondan bir halt olmaz onun açıklama yapmaya g. tu yok falan
Soran+1 yılİngilizce kurs merkezi
Sor bakalım
08 Yorumla
Soran+1 yılNasıl ilgimi cekicek dikkatimi nasıl cekicek sence
Soran+1 yıl28 yaşında ama utanmıyor mu
Soran+1 yıl28 de kendini yetistirememis yazık
Nedir
01 Yorumla
+1 yılBuyrun efenim
01 Yorumla
sorun bakalim
00 Yorumla
+1 yılSor tabiki dm acik
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKonu ne
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı.
+1 yılSorun ne
05 Yorumla
- +1 yıl
Sizden hoşlandığı için değerimi bil imajı yaratıyor
Soran+1 yılKendini değerli gösteriyor yani
- +1 yıl
Aklınca evet
Soran+1 yılBöyle nasıl değerli olucak peki?
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat