Güncellemeler
1 yıl
Yorumlar da yazdım bakar mısınız
Güncellemeler
1 yıl
Çevrimici olan var mı
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Evet, psikoloji alanında çalışıyorum elimden geldiğince yorumlarım.
Sağ ol Bir çocuğa kütüphane hakkında bir şey sordum söyledi sonra bölümünü sordum söyledi ama benimkini sormadı ben de kendim söyledim sonra ders çalışmam lazım diyip gitti ne düşünüyorsunuz
Sohbet açmak ve seni tanımak istememiş sadece olabilir yani 🙂
Derse kilitlenmiş durumda olabilir mi
Evet muhtemelen zaman kaybı oluşturmak istemedi
Öyle insanlar var dimi sınava odaklanan
Normal bir şey bu
Objektif değilde olabildiğince objektif diyelim. Ama eğer anlatmak istersen yorumlarım.
Sağ ol Bir çocuğa kütüphane hakkında bir şey sordum söyledi sonra bölümünü sordum söyledi ama benimkini sormadı ben de kendim söyledim sonra ders çalışmam lazım diyip gitti ne düşünüyorsunuz
Eğer hoşlanma konusunda yorumlamami istersen... Senden hoşlanmamiş, pek ilgisini çekememişsin
Yok öyle değil yani bir daha denelir mi? Sen olsan ne yaparsın
Ben olsam bir daha denemezdim. Fazla zorlamaya gerek yok
Derse kilitlenmiş olamaz mi
Yani evet bir ihtimal olabilir. Ama 10 kişiden kaçı diyelim ilgisini çeken biri ile konuşmak yerine derse kitlenecek.
Doğru tabii
Bulacağına inanıyorum
Tabii
Sorun nedir
Sana karşı hiç ilgi duymamış, ilgi o da sana sorardı onun ilgi alanında değilsin, boşuna düşünüp kendini yorma.
Peki bir kız sana aynısını yapsa tekrar düşünür müsün
Tekrar kıza yazar mısın
İlgimi çekmeyen birisine tekrardan yazmak istemem
Yok onu demedim yani kız seni umursmaasaydi bölümünü falan sormasaydı tekrar kızla konuşur musun
Nedir konu
Neden seninkini sormasını bekledin ki
İlgilenmiyor muu
Yani evet
analtabilirsin
tabii
Gönder gelsin
Veri çok çok az yorum yapılamaz bunla. Çocuk utandı mı sevmedi mi... Bilinmez
Derse kilitlenmiş olamaz mi
O da olabilir kafası dağınıktır erkeklerin öyle mal modu oluyor bazen.. veri çok az
Peki bunu bir kız yapsaydı sana ne düşünürsün
Yine yorum yapılamaz bence ki insan okumada iyi oldupum söylenir net analiz için kişinin karakterini bilmek lazım
Olur
Bir çocuğa kütüphane hakkında bir şey sordum söyledi sonra bölümünü sordum söyledi ama benimkini sormadı ben de kendim söyledim sonra ders çalışmam lazım diyip gitti ne düşünüyorsunuz
Normal konuşmuşsunuz bunda ne var ki
Bölümumu sormadi
Olsun söyleyebilirsin konusu acilmismis sonuçta
*açılmış
Ben bolumumu söyleyince dedi ki evet
Tabi ki
Bir çocuğa kütüphane hakkında bir şey sordum söyledi sonra bölümünü sordum söyledi ama benimkini sormadı ben de kendim söyledim sonra ders çalışmam lazım diyip gitti ne düşünüyorsunuz
Senden hoslanmamis o yüzden iletişim kurmamış
Yani sen olsan bir daha dener misin
Hayır denemem
Anlarsın yani istemedigini
Kesinlikle tatlim
Sen haksizsindir