Astroloji & Burçlar Faldan anlayan biri yorumlayabilir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor (Lütfen boş boş yorum yapmayın herkes sizinle aynı düşünce yapısında olmak zorunda değil) Faldan anlayan biri yorumlayabilir mi? Cevapla Fal Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et
seytantuylukiz Takip Et Xper 5 Yaş: 31 İkizler +1 yıl Teca. vuze ugracaksin 0 22 Yorumla 126Pınar Kova +1 yıl Bi hemcinsin hakkında bu yorumu nasıl yapabiliyorsun ya Yorumla seytantuylukiz İkizler +1 yıl Ben değil kahve diyiyir Yorumla 126Pınar Kova +1 yıl Bunlar gerçek değil ha gerçek olsaydı bile bu yorumu yapmamalıydın Yorumla 126Pınar Kova +1 yıl Çok kötü bi yorum çünkü Yorumla seytantuylukiz İkizler +1 yıl İyi sen gerçekleri saklanan falcilqra baktir Yorumla 126Pınar Kova +1 yıl Ben baktırmıyorum zaten Yorumla 126Pınar Kova +1 yıl Falcıya gidecek halim yok Yorumla seytantuylukiz İkizler +1 yıl Dimi dimi Yorumla 126Pınar Kova +1 yıl Evet tatlım Yorumla seytantuylukiz İkizler +1 yıl O zaman niye yorum yapiyon Yorumla 126Pınar Kova +1 yıl Senin yorumuna sinir olduğum için Yorumla seytantuylukiz İkizler +1 yıl Yuru git başka kişinin yorumunu rahatsiz Yorumla seytantuylukiz İkizler +1 yıl Ettt Yorumla 126Pınar Kova +1 yıl Sen yürü git asıl şuna bak ya Yorumla seytantuylukiz İkizler +1 yıl Kızım gitsene niye baskalarin yorumlarına karisiyon Yorumla 126Pınar Kova +1 yıl Sensin kızım. Karıştığım yok yazmıyorum bir daha da sende yazma Yorumla seytantuylukiz İkizler +1 yıl Allah razı olsun Yorumla Soran +1 yıl Ya gerçekten dicek bir şey bulamıyorum. hiçbiriniz fala inanmak zorunda değilsiniz, size saçma da gelebilir ama burada kimseye hakaret etmeden sadece soru soran birine bu tür saçma b. ktan şeyler söylemeniz ezikçe. Yorumla Soran +1 yıl @126Pınar teşekkür ederim yoruma karşı cıktıgınız için Yorumla seytantuylukiz İkizler +1 yıl Ben bir şey dermedim falda. Ne gördüm ssm onu soyledim Yorumla 126Pınar Kova +1 yıl Rica ederim bu yorumu görünce gerçekten dayanamadım ve cevap yazma gereği buldum Yorumla seytantuylukiz İkizler +1 yıl Bende falda bu çıkınca dayanamadim yazmak. zorunda kaldim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ah bi gizli olmucaktın
Teca. vuze ugracaksin
Bi hemcinsin hakkında bu yorumu nasıl yapabiliyorsun ya
Ben değil kahve diyiyir
Bunlar gerçek değil ha gerçek olsaydı bile bu yorumu yapmamalıydın
Çok kötü bi yorum çünkü
İyi sen gerçekleri saklanan falcilqra baktir
Ben baktırmıyorum zaten
Falcıya gidecek halim yok
Dimi dimi
Evet tatlım
O zaman niye yorum yapiyon
Senin yorumuna sinir olduğum için
Yuru git başka kişinin yorumunu rahatsiz
Ettt
Sen yürü git asıl şuna bak ya
Kızım gitsene niye baskalarin yorumlarına karisiyon
Sensin kızım. Karıştığım yok yazmıyorum bir daha da sende yazma
Allah razı olsun
Ya gerçekten dicek bir şey bulamıyorum. hiçbiriniz fala inanmak zorunda değilsiniz, size saçma da gelebilir ama burada kimseye hakaret etmeden sadece soru soran birine bu tür saçma b. ktan şeyler söylemeniz ezikçe.
@126Pınar teşekkür ederim yoruma karşı cıktıgınız için
Ben bir şey dermedim falda. Ne gördüm ssm onu soyledim
Rica ederim bu yorumu görünce gerçekten dayanamadım ve cevap yazma gereği buldum
Bende falda bu çıkınca dayanamadim yazmak. zorunda kaldim
falin fallanmis bak kardeşim killanmis ksjs
Güzel fal