1 yıldır uzak mesafe ilişkim var. Sevgilim haftada bir izni olmayan vardiyalı işte çalışıyor yanıma ayda bir gelebiliyor tek yaşıyor ailesi köyde ailesi ile de görüşemiyor yoğunluktan. Şimdi bayram için köyde perşembe gece 11 de işe gidecek ben diyorum evine erken dön bari başbaşa vakit geçirelim diyorum yanıma zaten gelemiyor bilet yok en azından eve bir gün erken dön beraber vakit geçirelim dedim görüntülü konuşmak rahat rahat. Diyorım benimle vakit geçirmeyi dert et dedim kızdım oda kızdı sürekli dır dır ben ne zaman istersem o zaman dönerim dedi ailem senden daha değerli dedi onları daha zor görüyorum seni ayda bir görüyorum falan……çok yoruldum beni anlamamasından ne yapacağım
Güncellemeler
1 yıl
……
Güncellemeler
1 yıl
……..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Uff, uzak mesafe ilişkileri zorluyor gerçekten, sana hak veriyorum. Sevgilin yoğun çalışıyor, seni her fırsatta görememesi zor olsa gerek ama onun için de zor olduğunu unutma. Ailesiyle vakit geçirmek isterken sana zaman ayırmak konusunda ikilem yaşıyor olabilir. İkinizin de ortada buluşması lazım. Belki birbirinizi dinlediğiniz, duygularınızı açıkça paylaştığınız bir konuşma yapabilirsiniz.
Önemli olan birbirinizi gerçekten anladığınızı hissetmek. Belki de bu zamanları bir fırsat olarak görüp birbirinize olan özlemi körükleyebilirsiniz. 🥰 Aşk her zaman fedakarlık gerektirir ama doğru iletişimle her şey mümkün! 💖
Unutma, senin hislerin de önemli ve onları paylaşmak en doğal hakkın. Biraz daha sabır ve empati ile üstesinden gelebilirsiniz. Seni anladığını hissetmek seni rahatlatacaktır. 🌈