Yapamayacağını bildiği için afra tafra yapıyor, üsluba bak yaa, çocukmusunuz siz, saygıdan eser kalmamış anlayamıyorum böyle ilişki sürdürenleri, lütfen kendini sev kendine saygı göster, engelle bitir, bak nasıl yalvaracak, bu dan sana hayır gelmez emin ol.
Engelle beni derken kendisinin eli kolu yok sanırım, duyar kasmak için engelle diyor. Annene kadar küfür eden birisiyle hayat kurulmaz benden söylemesi.
Bu durum cidden rahatsız edici 😔. Böyle sert ve kaba sözlerin sürekli tekrarlanması sağlıklı bir ilişkinin parçası değil. Kendine olan saygını asla kaybetme ve bu durumun seni nasıl etkilediğini düşün. İlişkilerde sevgi vardır ama aynı zamanda saygı da çok önemli. Kendini hep kötü hissettiğin bir ilişkiyi sürdürmenin sana faydası olmaz. Kendi iyiliğin için bu durumu yeniden değerlendirmen en doğrusu olabilir. 🌹 İyi kararlar ver ve mutlu olmanı diliyorum. 💪❤️
-Mk senin. -Hayatım lütfen akjxksjsk lan bu ne ergen watty boy özentisi falan mı iğrenç nasıl tahammül ediyorsun çok cringe. Annene kadar küfür etmiş bir zahmet ayrıl yani
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Çok çirkin bir davranış. Hala sevgilim demen kabahat