Kalbim ağrıyor şu an. bir şey desem bak bana ilgilen benle diyorum ya da niye Ziyarete gelmiyon diyorum... kızıyor hep tekrarlıyormuşum diye hergun.. hep iş hep iş var evde de iş onunda 7/24 saat... Bana merhaba diyor nasılsın bidaha bakmıyor... bu bir aydır böyle ve bir aydır tartışıyorum bunla hiyarla! sonunda iş ten yorgunum dedi unutmamış beni- ama benim söylediklerimi dinlemiyor! Kapıyor telefonu gidiyor kızgın ve hep ok. Wow. iyi günler. Bay diyor.. tartisamiyoruz ki... Bugün de diyor ki gıcık oluyorum senden- hep aciyom diye aynı konuyu.. kızgınm bir hiç için dedi ve nasıl Hidestigini anlıyorum dedi hergun konuşuyirum diye.. nah anlıyor!!! Saatlerce bir aydır yok ve tek yazdığı Hi !!! Ve nasılsın bana;!!!(Neymiş positiv konuşayım.. açmayım konuyu.. başka şeyler söyleyim diyor. Ve onunda bir hayatı varmış
Güncellemeler
+1 yıl
İşine gelince öpebilirmiyim ya da sarila bilirmiyim bir şey desem bitkim... konuyu değiştirebilir miyiz behemeyince öyle! ya da uykum var kizginsin gidiyorum uyumaya diyor!
ablam sen çok yanlış tercih yapmışsın seni sevmeyen manipüle eden bir adamın dibinde ağlıyorsun sadece anlamadığım başka şey de niye bazı şeyler ingilizce?
Ve ben bir hasas konu açınca bay iyi günler diyor.. belki kozidroyorum ama hep kapıyor whatsappi.. neymiş başka işlerin var... yumurta kurmaktır eminim hahaha
Sevmiyor demi... kalbimi halada ağrıyı damarlar sıkıştı galiba... hem sorardi isyi şeyler derdi hiç bakmıyor pek bu ararlar iş deyip duruyor. Para miş... Aylardır konusyoruz ve gelmicek anladım beni görmeye ama telefonundan halada arıyor neyin kafası bu kızıyor bana nezaman gelince deyince
zaten ingilizce biliyorum ablacığım :D da yani bariz değil mi sence de sana ilgi alaka göstermiyor ve sen de bunu istediğin halde dinlemiyor hatta kaçınıyorsa senin bu ilişkideki değerin ne bu böyle olacaksa ne anlamı var sevgi bunun neresinde?
tam olarak benim ağızımdan bir şey dinlemek çok ta doğru olmayabilir ben sana ayrıl demiyorum ablam ama dediğim şeyler mantıklı olan şeyler yani bir ilişkide bir tarafa yüz verilmiyor hatta insan yerine bile koyulmuyorsa buna ilişki denir mi iki dakika bile olsa insan sevdiceğini dinlemez mi?
hmm her gün aynı şeyi diyorsun diyorsa belki de senin bir hatan var olabilir bu ilişkide ikili hatalar seziyorum yazdıklarından da pek anlayamıyorum çok bozuk bir türkçeyle konuşuyorsun ablacığım kusura bakma
Mesaj da yazmadı.. pozitif konuş dedi.. bende tamam okumuş okdar. moralim 0 bir şey demek istemiyorum... hep iş var diyor meşgulüm neymis görüşmek istiyor ama iş :(
Ben sordum ki nezaman buluşu caz.. hiç birbimizi görmedik eskiden yeni yıldan sonra ZİYARETE BULUŞMAYA TANIŞMAYA de gelirim derdi eee yaz kapıda çit yok hep iş
anlattın ablam anlattın ama anlayamadım diyorum mesaj atar gibi yorum yazıyorsun hiçbir şey anlaşılmıyor çok hızlı yazıyorsun cidden hiçbir şey anlayamıyorum bir şeyi tek seferde anlatabilir misin ya da mesaj yoluyla anlatabilir misin böylelikle daha kolay anlarım
2500 km ötede yaşayan biri ile ilişki mi olur ablam afedersin sen kafayı mı yedin bir de seninle buluşmuyormuş sen ne diye hala bununla ilişkidesin umurunda değilsin ki adamın
Sağol abi.. :( 45 dakika derdim olsa sessli mesajımı bile dinlerdi.. kavga danmi oldu bu ama. Gel demek neresi kötü ya da ilgilen... neymiş telefonuu kapıyorum diye analdi kaprisim hiç için kızgınim! Oha
olsun sen de bitti de sonra bas engeli bir daha da açmamak kaydıyla tabii sonrasında anlar o zaten yeter ki sen bu konuda kararlı ol kendini üzmemeye bak yalnızlık kırık bir kalpten daha iyidir abla
Aylardır bana demedi!! Ben diyorum telefonda bu sesler ne köpek mi var gülüyor yok bir şey diyor tenezzül de etmiyor yani sonunda dedi ne var diye orada.. şimdi bunlamı kavga edicen dedi? Ve ben dedim tavşanı niye sallıyorsun doğaya... kötü insan gibi sandı herhalde ordada kızıdı
allah belanı kaldırsın ne diye gidip 45 yaş yaptın kendini bende yarım saattir abla diyorum sen kendini üzmemeye çalış bak şu şarkıyı dinle orada anlattığı şeyler tam senin durumuna nasihat niteliğinde ingilizcen varsa tabii yes - owner of a lonely heart
Var ingilizce. İngilizce konuşuyoruz onla hep ama 🙄 😒 kalbimi kırdın bir şey anlamdı boşu boşuna yani ben rasız ediyorum onu bu erkeler hep kritik duyunca aynı kirpi gibiler ama offff
erkekler hep böyle değiller şimdi biraz sakin ol öyle düşünmeye başla ben de bir erkeğim ama bak bunları söyleyebiliyorum demek ki her erkek aynı değil illa ki böyle insanlar olacak hayatta seni üzecekler üzülüp tekrar ayağa kalkmasını bilmen gerek böyle hatalara da girişmemen gerek belki de biraz dinlenmek ve şu manitacılık işlerinden kafanı bıraz kaldırmak iyi olabilir
Artık pas vermiyorum. Geri çekiyor mum sesini pek çıkarmam bu saatten sonra. Bitiriyorum bıraktım köşeye onun ok dinleyemicem iyi günler cevabını. Full kapalıyım yaza kadar ormanlara dağları gıdım bari ağaçlar bile daha iyi ondan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
ablam sen çok yanlış tercih yapmışsın seni sevmeyen manipüle eden bir adamın dibinde ağlıyorsun sadece
anlamadığım başka şey de niye bazı şeyler ingilizce?
Hi merhaba işte
Öylemi diyirusun bir aydır bu böyle hı. Nasılsın.. ve offline is iş iş
Ve ben bir hasas konu açınca bay iyi günler diyor.. belki kozidroyorum ama hep kapıyor whatsappi.. neymiş başka işlerin var... yumurta kurmaktır eminim hahaha
Sevmiyor demi... kalbimi halada ağrıyı damarlar sıkıştı galiba... hem sorardi isyi şeyler derdi hiç bakmıyor pek bu ararlar iş deyip duruyor. Para miş... Aylardır konusyoruz ve gelmicek anladım beni görmeye ama telefonundan halada arıyor neyin kafası bu kızıyor bana nezaman gelince deyince
Bırakayımı? Zamanım boş geçtim onca ay
zaten ingilizce biliyorum ablacığım :D da yani bariz değil mi sence de sana ilgi alaka göstermiyor ve sen de bunu istediğin halde dinlemiyor hatta kaçınıyorsa senin bu ilişkideki değerin ne bu böyle olacaksa ne anlamı var sevgi bunun neresinde?
Dinlerdi sorunlarımı ve ne dersem dinlerdi ama pek konuşkan tıp değil ve bu son 1 ayda çok sesiz. Kavga ediyorum diye gıcık oluyormuş
Bak doğru dedin ben ilgilen diyorum o.. ben what's appi kapıyom diyemi bunlar anlıyor
:( üzgünüm şu an bence konusmayım bir süreliğine iyi değilim.. haksızlık
Bir aydır bu böyle! :(
tam olarak benim ağızımdan bir şey dinlemek çok ta doğru olmayabilir ben sana ayrıl demiyorum ablam ama dediğim şeyler mantıklı olan şeyler yani bir ilişkide bir tarafa yüz verilmiyor hatta insan yerine bile koyulmuyorsa buna ilişki denir mi iki dakika bile olsa insan sevdiceğini dinlemez mi?
Başka konu açayım dedi ve pozitif konuşayım mişmişim...
Doğru abi ama dinlemiyor... hergun aynisini diyorsun diyor :(
Bıktımış.
Tek konuş benle dedim.. işim var diyor ve benimde hayatım var diyor telefonda yasmaiyirum:( 2500km ötede gelmiyor da
hmm her gün aynı şeyi diyorsun diyorsa belki de senin bir hatan var olabilir bu ilişkide ikili hatalar seziyorum yazdıklarından da pek anlayamıyorum çok bozuk bir türkçeyle konuşuyorsun ablacığım kusura bakma
Ben sordum ki nezaman buluşu caz.. hiç birbimizi görmedik eskiden yeni yıldan sonra şeker de gelirim derdi eee yaz kapıda çit yok hep iş
Ve bu son bir aydır da kavga etik.. bakmıyor artık...
Kavga ise konu bakmıyor kaçıyor
Ben diyorum ki benle ilgilen ama o tek anladığı Whatsapp dan çıkıyor diye bunca tiyatro
Mesaj da yazmadı.. pozitif konuş dedi.. bende tamam okumuş okdar. moralim 0 bir şey demek istemiyorum... hep iş var diyor meşgulüm neymis görüşmek istiyor ama iş :(
ablacığım lütfen tane tane anlat hiçbir şey anlayamıyorum ya da başka bir yerden anlat buradan anlaşılmıyor
Ama anlatım kiiii
Yeniden oku piskolijim bozuk zaten
Ben sordum ki nezaman buluşu caz.. hiç birbimizi görmedik eskiden yeni yıldan sonra ZİYARETE BULUŞMAYA TANIŞMAYA de gelirim derdi eee yaz kapıda çit yok hep iş
anlattın ablam anlattın ama anlayamadım diyorum mesaj atar gibi yorum yazıyorsun hiçbir şey anlaşılmıyor çok hızlı yazıyorsun cidden hiçbir şey anlayamıyorum bir şeyi tek seferde anlatabilir misin ya da mesaj yoluyla anlatabilir misin böylelikle daha kolay anlarım
Ben telefondan bıktım artık bitkimmmmm
Bu nebicim ilişki
Sanırım yokmuş Muş Allah cezasını versin
Sabır*
Bidaha anlatmam tiksindirici artık bu benim midem bulanıyor kalbin ağrıyı başımda gözüm ağlıyor
2500 km ötede yaşayan biri ile ilişki mi olur ablam afedersin sen kafayı mı yedin bir de seninle buluşmuyormuş sen ne diye hala bununla ilişkidesin umurunda değilsin ki adamın
Bilmiyorum o başlatı ve bu son bir ay Hı ve nasılsın ve kavga etsek dayilaniyor
Küçücük çocuk gibi kapris bakmıyor.
Gelicek dedi daha yeni yılda normaldi tamamı!!!
Umrunda değil miyim.. ozmana yazmadı ki bana :( ozmana bitmiş dir net
Hiç yazmadı :(
bitir ablam bitir üzme kendini daha fazla paralamanın bir anlamı yok
Sanki unurnda biti desem. Yazmıyorum bakmıyor sildim
Bakmıyorum onun gibi Hı iyi biti naparsa yapsın ormana gidiyorum şu an
Sağol abi.. :( 45 dakika derdim olsa sessli mesajımı bile dinlerdi.. kavga danmi oldu bu ama. Gel demek neresi kötü ya da ilgilen... neymiş telefonuu kapıyorum diye analdi kaprisim hiç için kızgınim! Oha
olsun sen de bitti de sonra bas engeli bir daha da açmamak kaydıyla tabii sonrasında anlar o zaten yeter ki sen bu konuda kararlı ol kendini üzmemeye bak yalnızlık kırık bir kalpten daha iyidir abla
Ben hep yanlızım ki...
Arkadaş yok aile yok. is dersen okul.. başka bir şey yok... yanlızım kırık kalpmi? Hep kırgınıdim
bana abi niye diyorsun ben 22 yaşındayım ablam :D
18 im o 25 işi var tavşanı bile varmış ya
Aylardır bana demedi!! Ben diyorum telefonda bu sesler ne köpek mi var gülüyor yok bir şey diyor tenezzül de etmiyor yani sonunda dedi ne var diye orada.. şimdi bunlamı kavga edicen dedi? Ve ben dedim tavşanı niye sallıyorsun doğaya... kötü insan gibi sandı herhalde ordada kızıdı
allah belanı kaldırsın ne diye gidip 45 yaş yaptın kendini bende yarım saattir abla diyorum sen kendini üzmemeye çalış bak şu şarkıyı dinle orada anlattığı şeyler tam senin durumuna nasihat niteliğinde ingilizcen varsa tabii
yes - owner of a lonely heart
Abi🙈fake hesap kızma
Ben Avrupa'da im o da
sen bu ilişkide kendini paralıyorsun
Var ingilizce. İngilizce konuşuyoruz onla hep ama 🙄 😒 kalbimi kırdın bir şey anlamdı boşu boşuna yani ben rasız ediyorum onu bu erkeler hep kritik duyunca aynı kirpi gibiler ama offff
Evet parçalıyorum artık bakmıyor da.. eskiden hergun aradı
Şimdi benimde haaytim var diyor telefonada yamaiyium :( dediği tek hı bu bir aydır ve naislisn ya
erkekler hep böyle değiller şimdi biraz sakin ol öyle düşünmeye başla ben de bir erkeğim ama bak bunları söyleyebiliyorum demek ki her erkek aynı değil illa ki böyle insanlar olacak hayatta seni üzecekler üzülüp tekrar ayağa kalkmasını bilmen gerek böyle hatalara da girişmemen gerek belki de biraz dinlenmek ve şu manitacılık işlerinden kafanı bıraz kaldırmak iyi olabilir
Artık pas vermiyorum. Geri çekiyor mum sesini pek çıkarmam bu saatten sonra. Bitiriyorum bıraktım köşeye onun ok dinleyemicem iyi günler cevabını. Full kapalıyım yaza kadar ormanlara dağları gıdım bari ağaçlar bile daha iyi ondan
Belki abi haklısın ama ben hiç ilgilenmedim aşk la.. ilk ve son
ormana dağlara gitmene gerek yok sadece yeni bir şeyler keşfetmeye bak bu da iyi gelir merak beni hep iyi hissettirmişti
Yeter bana tacız de miğdemi bulandırıyor bıktım... ve bence sende gıcık kaparrin ilgi ısıtıyorum hep evet ama veren yok annem bile
Ben doğayı seviyorum ama Allah'ım ya
O da bıktımış bend eondan soğdum artık
doğayı seviyorsan o da iyi ben sadece kendimden örnek vermek istemiştim arada türkiyeye de gel kardeniz full orman dolu :D
Benim param yok 18 im
Birkere 2 hafta kayboldum OZAMAN aşık oldu bana.. haha Korkutu ozmaan beni verdiği cevaptan dolayı geri geldiğimde depresyondaydi
😂 özlemiş di gene mi yapsma ama artık aylardır kaybolabilir im içim soğdu da
kaybolma sadece gez düşüncelerin içinde kaybolabilirsin ama dışarıda kaybolma :D
Ok :)