Herkesi elde edebilen birisinin dikkatini nasıl çekersin?

Selamlarrr, hani böyle her kıza yazdığında elde eden çocuklar varya heh işte benim konum o çocuk tipi. Arkadaşlar kısa süre içinde birisini tanıdım yaşadığım yerde "aslan abim" olarak tanınıyor herkes tanıyor bir sıkıntı oldu mu ona söyleniyor. Nerden baksanız tüm kızlar tanıyor, yazanlar mutlaka vardır cevap veriyor mu bilmiyorum. Çocuk gayet yakışıklı ve dinlediği müzikten tut giyim tarzına kadar her şey benimle aynı🥺... Ancak tüm kızları elde edebileceğini bilen, günde bilmem kaç kızın yazdığı bir çocuktan bahsediyorum. Ve sanırım ona karşı bişiler hissetmeye başladım. Ne yaparsam farklı olurum sizcee? İlk olarak hikayemi beğendi daha sonra onun notuna cevap verdim o sohbet açmaya çalışıyor gibiydi ben mesajını beğendim çünkü biliyorum böyle tiplere böyle davranınca geri yazıcağını. Ve yazdı😃 az buz konuştuk ve sohbet burada kapandı henüz tanışma aşamasına gelmedik havadan sudan muhabbetler döndü ama kendime nasıl aşık edebilirim ya da nasıl dikkatini çekebilirimm? Diğer kızlardan nasıl farklı görebilir beni. Benim kişiliğim zaten ortada ben soğuk karakterli birisiyim yazan konuşan herkese cevap vermem. Kendimi değiştirmem gerekmez bu konuda ama nasıl dikkatini çekerim? Soğuk mu davranıyim? En son o yazdı yazma sırası bende mi yoksa tekrardan yazmasını mı beklemeliyim? Acil yardımmm💞
Herkesi elde edebilen birisinin dikkatini nasıl çekersin?