Soruda soru 😂hayatım boyunca insanlara soru sormaktan hep kaçındım acaba sorarsam ayıp mı olur. Meraklı gibi mi olurum falanın filanı derken kendimi burada buldum😂Farkıma vardığında ya farkın kalmaz ise nolucak 😂 Kapaktan özet çıkarıyorsunuz yapmayın Günaydın KS üyeleri 🚬☕😇 https://youtu.be/RXqvZpxnKBg
Etkilendiğiniz birinin dikkatini nasıl çekersiniz?
Kendisiyle konuşabilecek bir fırsat bulduğum an değerlendiririm. O zamana kadar da var olduğumu ona hissettiririm. Her fırsatta kendisiyle ilgilendiğimi belli ederim. Zaten o da benim yaptıklarım karşısında olumlu davranırsa gerisi bir şekilde gelecektir.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Başlangıç önemli nasıl merhaba denildiği diğerleri zaten gelir dediğiniz gibi
Konuşabilmek için bir fırsat olduğunda bunu değerlendiririm. Öncesinde onu incelemiş, analiz etmişimdir. Ama önce, Parmağında yüzük var mı :) Genellikle şaşmaz hissiyatım. Ama karşımdakinin ön yargılarından dolayı ters durum olmaması için de direk konuya girmem. Sadece dikkatini çeker, eğer ilgileniyorsa devam ederim, fazla sabırlıyımdır. :)
Not : Yaşanmıştır. Tecrübe ile sabittir :)
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sabır her durumda şart güzel şeyler sabırdan sonra gelir 😊 Tutarlı olmak iyidir kişi durum konu üzerinde tabiki çabaya bağlı
Etkilendiğim birine gidip açık açık bunu söylemem ama bakışlarımla, davranışlarımla, konuşmalarımla onu adeta kendime çekerim. Çekim alanıma girdikten sonra da zaten ordan bir daha çıkamaz, çıkmak istemez.. 😃😃
1
13 Yorumla
Soran
+1 yıl
İşte zerafet işte feraset oldu bu 😂😂çeker bırakırım diyorsun 😂 süründürürüm yani
Eğer aşk oyunu oynamak bir sanatsa ben çok asil bir sanatçıyım, yalnız önemli bir nokta var: Duygusal olarak birşeyler hissetmediğim biriyle bu oyunu asla oynamıyorum. 😀😀
Aaa aşkolsun @Gayeem12. Bu kadar övgüden sonra bana üçüncülük madalyasını mı layık gördün? Hiç yakışmadı senin gibi sanatın değerini bilen sanatçı ruhlu bir hanımefendiye.. 😬😬
Aa üçü yeni fark ettim 🤣🤣afedersin 🤣çok kötü bir şey aklıma geldi 😂 Yok ben yapmadım uygulama şeysi çekemeyen çok sanırım hemen düzeltiyorum 🥇🏆kupada verdim 😂
Alışmadık boyunda madalya durmazmış. Ben de madalya almaya pek alışık değilim. En son askerdeyken katıldığım satranç turnuvasında madalya almıştım. Ne tesadüf o da üçüncülük madalyasıydı.. 🤭🤭
Etkilendiğim insanı etkilemek için tuhaf hallere girmedim hiç.. Etkilendiğimi hissettirip göstermem yeterli benim için..
Ekstra ve olmayan şeyleri süsleyip şaşaalı kelimelerle söyleme gibi bir tarzım yok.. İçimdekini yansıtmaktan başka bir şey yapmam.. O zaman etkileniyorsa zaten benden değil, olmak istediğim kişiden etkilenmiş demektir.. Ve zaman sonra değiştin oluyor..
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
İnsan önce zaten aslına bakmalı ben bu kişinin aslını beğeniyormuyum hergün aynı kişimi arkamı döndüğümde aynı mı buna aşık olmalı yoksa o gerçek olmayan maske düştüğünde hüsran ama bu görünür bişey insanlar seviyor kendini kandırmayı bazen de adama illa maske taktırıyor Özeti şu herşeyin orjinali dogalı güzel
Yani deli deliyi tanır diye düşünüyorum 😂 😂 başlık için şunu dersin doğal olurum oldugum gibi diye düşünüyorum içerik içinde soru sormak benimde huyum degil zaten kişi kendini tanıtır yavaş yavaş dersin kapak dedim 😂 onunla ilgili farklı fikirlerin oldugunu düşünüyorum
Hayal gücümün sınırlarını bilmiyorsun, betimleme yeteneğimi, 3 boyutlu düşünme kapasitemi bilmiyorsun. Hangi film bu kadar senaryo yazabilir, hangi yönetmen böylesine tüm açıları yakalayabilir, hangi aktör bu performansı gösterir, hangi aktris yorulmadan devam edebilir. Hiç bir şey demeden herşeyi demeyi kim başarabilir? Ve evet o sigara hiç elden düşmeyecek. Şimdi nasıl :)) iyi mi böyle :))
Yanına gider, saçlarını elimle kulağının arkasına götürür, sıcak nefesimi boynuna doğru verir ve tok kısık bir sesle kulağına eğilip ''İmamhatipler kapatılsın'' derim.
Ben ilk başlangıç olarak değerlendirdim. Etkilediğimi düşündüğüm anda 2. aşama olarak konuşmayı tercih ederim. Ama karşıdan da bir etkileşim gelmesi lazım. Sonrası zaten bende. Ses tonumun etkileyici olduğunu sadece bu konuda değil iş hayatından da biliyorum.
Kararlılık önemlidir bir kadın için sürekli aynı kişi üzerinde çaba etkiler düşünce etkiler dikkatli ayrıntılara hakim kişi etkiler ses tonu vs tabiki bunlar da aksesuar
Davranış, tutarlılık, saygı fikirleri tarzı acıma acısı denk mi bunlar tabiki kalite takıntım var ama bu markalı giyinmek üzerine değil ucuz ama kaliteli de giyinebilir bir tarzı olmalı
Nasıl çekilmek istediğine göre değişir cinsellik joker gibi %85 etkilidir. Olmaz diyenler karakteri sohbeti hatta ve hatta sadece duruşuyla bile çekebilir tabi karşıdakine karakter vs. olarak uygunsa
bu olay benim başıma geldi karşıdan bi kadın geliyodu etli butlu mallı mülklü bi kadındı tam yanımdan geçerken zaaaaoooorrrrttttt diye bi osurdu dedim heralde yanımda silah patladı vurdular beni 😂😂 aklım çıktı 😂😂 arkasından sağlam sövdüm ama 😂😂