Adam sert ve katı biri bende sempatik güler yüzlü bir insanim. Bana karşı değişik davranıyor, güler yüzlü şakacı... Bir gün yanımda gelip oturdu aklimi başımdan aldin bu nasim çalışmak dedi çünkü yanımda hep saçmaladı adam çok zeki bir adam... Dengesiz bir böyle iş istiyor bir öyle iş istiyor birgün sinirlendi bana dedi ki seni döverim. Ben odada tek olduğum zaman odaya geliyor, ben her yerden çıkarım diyor felan felannn... Korkuyorum ne yapıyım adam evli çocuklu...
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
11Cevap
- 4 ay
Aklını başından aldığına göre sevmek değil onun derdi bence ama sen bilirsin
048 Yorumla- Soran4 ay
S*kmek mi
- 4 ay
E tabi ki başka ne olabilir senin gönlünü yaptıktan sonra yatakta bulursan kendini şaşırma
- Soran4 ay
Ama ben öyle kolay lokma degilum ki
- 4 ay
Bu gözler ne çetin cevizler gördü birde şey var kolay lokma değilsin ama kime göre neye göre iki tatlı söze eriyip gitmeyeceğin ne malum
- Soran4 ay
Yok zor biriyim ona bile is konunsa karşı çıkarım
- Soran4 ay
İs konusunda bile onunla iddalasirim zor karakterim ama bana bazen çok kızıyor
- 4 ay
Nasıl kızıyor işle alakalı olsa bile çocuk musun canım o ne öyle
- Soran4 ay
Bilmiyorum garip bir laf söyleyince hatalı batıyor bana diyor ki sen şaka misin
- 4 ay
İlk gümden çok yüz vermişsin herhalde ondan güç bulup üstüne yürüyor ki eğer böyleyse zor karakter olman ona sökmez çünkü zaten senin üzerinde otoriteyi kurmuş devamının gelmesi de zor olmaz peki sen istiyor musun onunla beraber olmayı
- Soran4 ay
Hayir
- 4 ay
Yaşlar kaç
- Soran4 ay
26-40 ablam veremiyorum adan evli barklı çocukla
- Soran4 ay
Anlam veremedim
- 4 ay
Sen veremiyorsun ki haklısın da ama bu evlilerin çoğu böyle duyduğuma göre nedense gözleri doymuyor bizim nasibimize de göz dikiyorlar 😅😅
- Soran4 ay
Evlilikten soğudum yazık
- 4 ay
Şimdi kendi eşi malum kendi yaşında falan tabi seni genç olarak görünce ilgisini çekti birde burada senin çevrene olan tavırların ve giyimin de etkiler
- Soran4 ay
Odama geldi birgun sabahın körü tekim karşımda da bir oda var onlar ne zaman geliyor dedi anlam veremiyorum bu soruya... adam birden girdigi için korktum odaya ben her yerden cikarjm diyor
- Soran4 ay
Kapali ve geniş giyiniyorum güler yüzlü sempatik biriyim gülüyorum acaba yanlış mı anliyor
- 4 ay
Muhtemelen güler yüzlü olmandan umutlanıyor yoksa giyiminle çok dikkat çekmiyor muşsun başka ne olabilir ki
- Soran4 ay
Evet yanlış anlaşılıyor adamın beni görünce gözlerinin içi gülüyor
- 4 ay
ohooo gözleri gülüyorsan çoktan sana düşmüş o dikkat et derim
- Soran4 ay
İki kadın konuşmak için odasına giriyoruz ben arkadan geliyordum öndeki kizi bakışı ile bana akışı net çok farklı adamın gözleri parlıyor resmen
- 4 ay
Şimdi ne yapmayı düşünüyorsun peki
- Soran4 ay
Odam koridora bakıyor perdesi var ben vardiyalı çalışıyorum akşam ise gelince kapalı olan perde ne hikmetse ben gündüz olduğumda biri tarafından açılıyor
- Soran4 ay
Bilmiyorum sert olmalıyım sanırım ama adam abayi bana yakmış
- 4 ay
Ohaa koskoca müdür perdeyi açarken biri görse sen ne alaka der ag hiç çekinmiyor mu onu açarken adam sana abayı fena yakmış sert ve kararlı olmalısın ayrıca iş konusunda da yanlış yapma hakkın yok buna da dikkat etmelisin çünkü bunu kullanacaktır
- Soran4 ay
Evet o açıyor kisme açmaz çok hata yapıyorum is konusunda ama beni cikartmiyor aksine çok memnun olduğunu soylemis
- 4 ay
İşte bunca hatana rağmen çıkarmıyor ileride o kadar hatanı görmezden geldim diyip kullanacak memnun olduğunu söylemesi de normal çünkü senden beklentisi var
- 4 ay
Mesela ben de birçok hata yapıyorum ve kimse memnunum demiyor haklı olarak ileride beni de s*kecekler ve bu fiziksel değil
- Soran4 ay
😑😑😑
- Soran4 ay
Midem bulandı
- Soran4 ay
İlginç İlginç cidden çok alttan alıyor qma çok kızıyor hatta benim yüzünden bqskalarinq bağırıp çağırıyor
- 4 ay
Alttan alması sana yakın hissettiğinden bence ha aslında olması gereken bu zaten ama malum karşı cins ve beklentisi olunca
- Soran4 ay
Yaniii benden bekletiis var ama js konusunda öğrenmemi çok istiyor
- Soran4 ay
Çünkü bir eleman gidecek kimse işi bilmiyi
- 4 ay
Js derken yazılım işi falan mı
- Soran4 ay
Yok is konusunda yazacaktim
- 4 ay
Hımm öğren tabi olursa ilk mi olacak peki
- Soran4 ay
Evet kimseyle birlikte olmadim
- 4 ay
Sevişme falan da mı
- Soran4 ay
Yokk
- 4 ay
Nasıl dayandın merak ediyorum hiç olmazsa bile sevişirdi insan arkadan falan ne biliyim
- Soran4 ay
Dayandım işte
- 4 ay
Helal olsun gerçekten hayran kaldım o halde evliliği bekliyorsun herhalde
- Soran4 ay
Evet
- 4 ay
Var mı ufukta damat falan
- Soran4 ay
Yokkk
- 4 ay
Al benden de o kadar sahi ne olacak halimiz
- Gizli Üye(25-29)4 ay
Uzaklaş hemen o iş yerinden , seni ikinci karısı yapacak
00 Yorumla - 4 ay
Mudur sana yuriyor mikme pesinde
010 Yorumla- Soran4 ay
Beni kardeşi olarak gördüğünü ve değer verdiğini söyledi
- 4 ay
Bos laf
- Soran4 ay
Adam evli eşine nasıl ihanet edebiliyor
- 4 ay
Gorursun bir kac gun sonra sneden etkilendigini soylucek
- Soran4 ay
Wp durumlarına bakıyor hem özel hattından gem şirket
- 4 ay
Aynen dedigime az kalmis
- Soran4 ay
Öyle derse direkt istifamı verirjrn
- 4 ay
Yakindir
- Soran4 ay
İs konusunda hata çok yapıyorum zor duruma düşünüyor ama hala memnunum diyor cikartmiyor da ve ben yeni çalışanım
- 4 ay
Dikkatli ol
- 4 ay
Adam tabiri caizse kudurmuş
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)4 ay
Sevişin gitsin
00 Yorumla - 4 ay
Seni kiylayacak ozaman dikkat et tatlim
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Abaza galiba
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)4 ay
Bankada mi çalışıyon sen?
04 Yorumla- Soran4 ay
Hayir
- Cevap sahibi4 ay
Hmm
- Soran4 ay
Ben temiz bir insanim sence mudur hakkımda bakire olduğumu mu düşünüyormudur
- Cevap sahibi4 ay
Bilmiyorum ama sana yavsiyor beliki
- Gizli Üye(25-29)4 ay
sen hoslanıyor musun ondan?
04 Yorumla- Soran4 ay
Hayir
- Cevap sahibi4 ay
burcun ne
- Soran4 ay
Akrep
- Cevap sahibi4 ay
senle konusalımmı uzunca
- Gizli Üye(25-29)4 ay
Uzak dur
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)4 ay
keşke
00 Yorumla - 4 ay
Fenasaa
01 Yorumla- Soran4 ay
Evet korkuyorum
dikkat et
00 Yorumla
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAh canım, anladığım kadarıyla garip bir durum içindesin. Müdürün gerçekten dengesiz davranışlar sergiliyor ve bu seni tedirgin ediyor. Korkman çok normal, çünkü kimse böyle bir ortamda çalışmak istemez! Ooof, of! 😔
Öncelikle kendini güvende hissetmen çok önemli. Böyle hissetmediğin durumlarda yalnız kalmamaya çalış. Eğer mümkünse bu durumu bir üst yetkiliye ya da insan kaynaklarına bildirmen iyi olabilir. Hem senin güvenliğin hem de profesyonel iş ortamı önemli.
Kendini kötü hissettiğin anlarda yalnız olmadığını unutma! Sevgilinle konuşarak durumu paylaşabilir, destek alabilirsin. Kötü hissedip sessiz kalmak yerine, harekete geçmek en doğru adım olacaktır. 💪🏼
Dikkatli ol ve gerektiğinde profesyonel yardım almayı ihmal etme.💜