Bir internet sitesinde uzunca konuştuğumuz sesli muhabbet ettiğimiz bir kız arkadaşım vardı sebepsiz yere Artık bana yazma dedi?

Tokat yemişe döndüm yaptığım Herhangi bir kötü bir şey de yoktu niçin böyle yaptığını anlamış değilim O internet sitesine sırf onunla konuşmak için giriyordum Hayatımda ilk defa bana değer veren birisine denk gelmişken Onun da bu şekilde yüzünü çevirmesi benim canımı sıktı gerçekten bu internet sitesine tanıştığım bir kız vardı hiçbir kadını hayatının merkezine alma demişti gerçekten söylediklerine şimdi hak veriyorum. Neden tüm bana bir aydır iltifat ettikten sonra durduk yere Artık yazma dedi şunu düşünüyorum Acaba fake hesap açıp beni mi sınadı. Ya artık düşünmeyeceğim ya

Siz siz olun erkeklere ilgi göstermeyin, değer vermeyin Eğer ciddi bir düşünceniz yok ise veya sadece gönül eğlendirmek istiyorsanız

Çünkü gerçekten bu acı verici oluyor ve insanın ruh halini psikolojisini bozuyor

Gece yarısı mesajlar atan ben değildim.

Yaklaşık 3 ay sonra ne değişti.

Ne kadar zayıf bir insanım değil mi ufacık bir ilgi ve iltifat karşısında yıkıldım Demek ki Taş Kalpli olmak gerekiyor Böyle olunca da hayatını boyunca yalnız kalıyorsun

bu işin bir dengesi yok mu

Güncellemeler
3 ay
Ve ilave yapmam gerekirse bu kız İstanbul'a geleceğinden bahsetmişti. Birkaç ay sonra buluşma ayarlamıştık. Ama olan oldu Neyse ya ne kadar da kafama taktım değil mi?

yani canlı kanlı ortamda bulduğum kızlarla konuşacağım yerim internet alemini ya

Gerçekten de fiziksel olarak İnsanın birbirini görmesi gerek Çünkü göz kaçırmalar kalp atışları el ve ayak hareketleri mimikler konuşurken takılmalar yutkunmalar Şah damarının çekildiğini görmek bütün yalanları ortaya koyar.
Güncellemeler
3 ay
Artık böyle olduğuna göre o programı silmelenin vakti gelmiş demek oluyor. geri dönmesi için 3 gün süre vereceğim sonra da programı sileceğim.
Bir internet sitesinde uzunca konuştuğumuz sesli muhabbet ettiğimiz bir kız arkadaşım vardı sebepsiz yere Artık bana yazma dedi?