Yaşadığım bazı kötü olaylar yüzünden bazen ağlıyorum öfke nöbetlerim oluyor bunlar tahmini ne zaman geçer?

Dünya hassas Kalpli insanlar için gerçekten tam bir CEHENNEM... Telefonumun içine bir sürü insan GİRİYOR diye düşünüyorum büyük ihtimalle öyle... Bunu yapan insanlar yakınım diyebileceğim insanlar. Telefonum var yeni verdi bir tanıdığım. Hat alacağım içine. Numaramı kimseye vermeyeceğim... Bu çok ama çok kötü bir niyetle yapılıyor bariz belli... Allah'ım ne kadar safım... Başıma bu iyi niyetli olmam bir sürü felaket açtı... Bana bunu yapan kişilerden biriyle sevgili olduk beni kullandı... Sadece kullanmadı rezil rüsva da etti... Sevdiğim kişiden nefret ve düşmanlık gördüm... Maalesef ki bunu beni dolandıran küfür eden hakaret eden profilinde öl Çok yaşa diye paylaşım yapıp bizi rezil eden eski sevgilisiyle ikimiz sevgiliyken sevgili olunca anladım... O zamana kadar hep beni sevdiğini düşündüm... Artık akıllandım merak etmeyin ona inanmam asla... Telefonumun içine girdiği yetmiyormuş gibi birde sevgilisini sokup beni izletti dinletti... Sevgilisi bana aptal diye hakaret etti... Sağolsun onun sayesinde anladım bir çok şeyi... En çok ta beni hiç sevmediğini kullandığını anladım... Bana bunları nasıl yaptı yaptılar...

Yaşadığım bazı kötü olaylar yüzünden bazen ağlıyorum öfke nöbetlerim oluyor bunlar tahmini ne zaman geçer?