Gördüğüm en saf ve güzel yüze sahipsin keşke böyle sakil bi platformda sakil duracak sözler gibi gelmese bu sana ama, çok zarif bir yüzün var. Umarım öfkeyle ve hüzünle yüzüne işlence etmezsin. Bunu hak etmiyorsun
Teşekkür ederim) Uygulamada bulunma amacım zaten ab@zaalara malzeme olmak değil. Gizli olmasam hesabımı görsen anlardın. Bu arada meselenin yüzümle alakası olduğunuda düşünmüyorum, Ağlamış her kadının yüzüne masumluk çöküyor bence
Sizi kırmak veya yanlış bir amaçla yazdığımı düşünmenizi istemem. Haklısınız insanoğlu ağladığında kibri ve duvarları iner, çocuksu masumluğu çaresizliği çöker. Ama sizin yüzünüzde masumluktan ziyade bir zerafet görüyorum.
Zerafet ben burdayım diye bağırmaz, sadece küçük bir parçası bile ben burdayım diye bağıranların yapamadığını yapmaya yeterlidir. Sana abartılı bir sanal insan gibi geldiğimi biliyorum hesabımı bugün açtım burada akademik kadro arayıp ben gibi motivasyonu düşmüş insanlar arıyor felsefi şeylere cevap vermeye çalışıyorum. Gündelik şeylerle oyalanıyorum ve pek yüzeysel bi siteymiş bura. Ama amacım kızlara yazılıp etkilemek değil. Sadece cidden senin yüzün bana çok zarif geldi ve kendimi tutamadım, abartılı ve sahte geleceğini düşüneceğini bilsemde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Geçmiş olsun bir doktora görünün bu normal değil.
Senelerdir oluyorki
Hımm ama normal değil kızarma normalde bu şekilde olması normal değil.
normal olmadığını bende biliyorum ondan soruyorum zatende 1 güne geçiyor diye çokda ciddiye alamıyorum
Normal olmadığını bildiğiniz halde neden doktora gitmiyirsunuz yanlış anlamayın burada boş yorumlar dışında çare bulamazsınız.
Psikolojik sorunlarımda vaar ama psikoloğada gidemiyorum. Gerçekten çok acil olmadığı sürece bu tür yardımlar almaya alışık değilim
Anladım geçmiş olsun umarım en kısa süre içerisinde rahata erersiniz.
Teşekkür ederim.) Sende mutlu ve huzurlu olursun hep İnşAllah
Rica ederim asıl ben teşekkür ederim. Tanıştığıma memnun oldum. Hayırlı geceler dilerim.🙏😊
Göz bebeklerin ne kadar büyük
Gözüm küçük ondan, göz bebeğim daha büyük gibi görünüyor
Gördüğüm en saf ve güzel yüze sahipsin keşke böyle sakil bi platformda sakil duracak sözler gibi gelmese bu sana ama, çok zarif bir yüzün var. Umarım öfkeyle ve hüzünle yüzüne işlence etmezsin. Bunu hak etmiyorsun
Teşekkür ederim) Uygulamada bulunma amacım zaten ab@zaalara malzeme olmak değil. Gizli olmasam hesabımı görsen anlardın. Bu arada meselenin yüzümle alakası olduğunuda düşünmüyorum, Ağlamış her kadının yüzüne masumluk çöküyor bence
Sizi kırmak veya yanlış bir amaçla yazdığımı düşünmenizi istemem. Haklısınız insanoğlu ağladığında kibri ve duvarları iner, çocuksu masumluğu çaresizliği çöker. Ama sizin yüzünüzde masumluktan ziyade bir zerafet görüyorum.
Yüzüm sadece yarıısı görünüyor, zerafeti tam olarak nerde😄
Zerafet ben burdayım diye bağırmaz, sadece küçük bir parçası bile ben burdayım diye bağıranların yapamadığını yapmaya yeterlidir. Sana abartılı bir sanal insan gibi geldiğimi biliyorum hesabımı bugün açtım burada akademik kadro arayıp ben gibi motivasyonu düşmüş insanlar arıyor felsefi şeylere cevap vermeye çalışıyorum. Gündelik şeylerle oyalanıyorum ve pek yüzeysel bi siteymiş bura. Ama amacım kızlara yazılıp etkilemek değil. Sadece cidden senin yüzün bana çok zarif geldi ve kendimi tutamadım, abartılı ve sahte geleceğini düşüneceğini bilsemde
Anladım, yorumun için teşekkür ederim. Gün bitmeden azda olsa mutlu olmama neden oldun)
Eğer haddimi aşmış olmazsam, az da olsa tanışmak ve sizi istediğiniz zamanlar az da olsa mutlu edebilmek sohbetimle keyif verebilmek isterim
Alerjin var cildiyeye görün
Ağlamayamı alerjim var? Başka zamanlarda olmuyor. Sadece anlık öfke yaşadığımda oluyor
Hayır sinire karşı var, gül alerjisi gibi ya öfkelenip üzülünce ya da çok sıcakta ortaya çıkıyor o da
Aslında normalde en çok göz altlarımda oluyorduda bu sefer yanağıma kadar oldu