Zor zamandan geçen erkeğe nasıl destek olabilirim? bana söyledikleri gerçek düşüncesi mi sizce ne anlamda söyledi?

biriyle tanıştım daha sevgili de değiliz ve geçmişinden yaralı birisi hem aile hem eski sevgili konusunda işten eve her gittiğinde evde her gün kavga oluyormuş huzuru yokmuş 1 tane sevgilisi olmuş oda 3 yıl onda da aldatılmış baya geçmişini de anlattı tek başına mücadele vermiş ayakları üstünde durmuş aileden destek görmemiş sevgisiz büyümüş yalnız kalmış birkaç gün ulaşamadım

sonra bana pazar günü evde kavga ettim bugüne kadar hiç etmediğim kadar beklemiyordum bazı şeyleri yediremiyorum kendime dedi Pazar gününden beri evde kalmıyorum parklarda sokaklarda falan kalıyorum her gün otele de para veremem dedi

ben senin yanında olmak istiyorum tek olmanı istemiyorum dedim oda ben yanımda kimseyi istemiyorum kardeşim dediğim insanların desteğinide istemiyorum şu an onlarla bile konuşmuyorum sana özel değil dedi kimseye ihtiyaç duymuyorum kimse beni düşünmesin yalnız kalmak istiyorum sende boş ver beni dedi

bu zamana kadar yalnız kalmışsın kimse düşünmemiş buzamana kadar kimse yapmadıysa bırak ben yapayım ozaman dedim “Senin yapmanı gerektirecek bişey göremiyorum ortada sal artık beni”dedi zorlama dedi zorlamdan bir şey olmaz dedim Bişey olacağı yok boşa uğraşma “yalnızlığımı bozmaya çalışma yeter”dedi sonsuza kadar yalnız kalıcam yalnız yaşamak istiyorum artık dedi Bu zamana kadar yalnız kaldın tek başına mücadele ettin zaten belki de senin böyle sıkıntılarla mücadele ettiğin bi zamanda tanışmamız gerekiyordu belki yalnız olmaman gerekiyor her şeyin vardır bi sebebi sen sadece bazı şeyleri akışına bırak dedim gerek duymuyorum diyor

benim için bir şeyler yapmaya çalışma hayatıma dahil olmaya çalışma sen benim bir şeyim değilsin senin yapmanı gerektirecek durum yok o yüzden hayatıma dahil olmaya çalışıp yalnızlığımı bozmaya çalışma demek mi istiyor yani kısaca seni bu süreçte hayatımda istemiyorum ya da bizden olmaz demeye mi getiriyor? Şuanki psikolojisindenmi böyle yoksa gerçek düşüncesimi

Zor zamandan geçen erkeğe nasıl destek olabilirim? bana söyledikleri gerçek düşüncesi mi sizce ne anlamda söyledi?