Aşk İlişkileri 3 ay Kendinize dur dediğiniz noktalar oluyor mu? Peripellonis Takip Et Bilge Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Dur flört! Bilmeden gelip yaptığın atar benim en fazla hoşuma kaçar 😂 Pişman olacağınız şeyleri söyleyin, geri geldiğinizde çok güzel oluyor 🤦🏻♀️ Kendinize dur dediğiniz noktalar oluyor mu? Cevapla Flört Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
oɿƚꙅɘɒm Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yersiz ve haksız yere atar yaptığım söylenemez. Ancak yaparsam da arkasında dururum. Pişman olacağım sözleri söylemeyi bırakalı yıllar oldu 1 0 Yorumla
m yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 26 , eic 51% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Dur demem vur dedim. Uslan be artık derim. Ama durdurmak, kendime engeller çizmek baba uygun değil. 1 0 Yorumla
adımsevimli Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ağlıyorum ağlıyorum artık durmam gerek diyordu. 1 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kırmızı ışıkta evet kendime dur diyorum frene basıp duruyorum 1 0 Yorumla
kuryeparçası Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 97% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 733 cevap paylaştı. İçinde mekanik veya elektronik aksan olay herşeyenzaafım var ve dur diyemiyorum 😭 1 0 Yorumla
İndifference321 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% 3 ay Çok mesela öfke ile ilgili meselelere dur demeye çalışıyorum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 3 ay Kızlarla sohbet, cinsellik falan olabildiğince durmaya çalışıyorum. Kendimi frenliyorum. Sakin ve yalnız kalmaya çalışıyorum 1 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 20,4b cevap paylaştı. Nasıl , ne oluyor ya 1 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Evet oluyor 1 0 Yorumla
Freshçilek Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evett 1 0 Yorumla
Dante0208 Takip Et Bilge Yaş: 47 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 777 cevap paylaştı. Bakireyse dururum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Yersiz ve haksız yere atar yaptığım söylenemez. Ancak yaparsam da arkasında dururum. Pişman olacağım sözleri söylemeyi bırakalı yıllar oldu
Dur demem vur dedim. Uslan be artık derim. Ama durdurmak, kendime engeller çizmek baba uygun değil.
Ağlıyorum ağlıyorum artık durmam gerek diyordu.
Kırmızı ışıkta evet kendime dur diyorum frene basıp duruyorum
İçinde mekanik veya elektronik aksan olay herşeyenzaafım var ve dur diyemiyorum 😭
Çok mesela öfke ile ilgili meselelere dur demeye çalışıyorum
Kızlarla sohbet, cinsellik falan olabildiğince durmaya çalışıyorum. Kendimi frenliyorum. Sakin ve yalnız kalmaya çalışıyorum
Ehe bazı konularda diyemiyorum
Nasıl , ne oluyor ya
Oluyor ama kendimi durduramıyorum
Evet oluyor
Evett
Olmuyor aynen devam
Bakireyse dururum
Oluyor