Aşk İlişkileri Öz güvenli açık sözlü konuşkan kişilere bakış açınız nedir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Yani nasıl buluyorsunuz doğal davranan bu tarz kişileri? Güncellemeler+1 yıl Mesajları da sil ;):D Güncellemeler+1 yıl 🤣😉 Öz güvenli açık sözlü konuşkan kişilere bakış açınız nedir? Cevapla Nedir Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
nehirolabilir Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Çekici, muhabbeti büyük ihtimalle saran, vakit geçirilebilir. 3 1 Yorumla nehirolabilir +1 yıl Sor burdan Yorumla
Sellinmmmi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Patavatsızlikla açık sözlülugu ayırt edebiliyor mu orası önemli eğer gerçekten konuşulması gereken bir yerde doğruyu söylüyorsa çok saygı duyarım 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Özgüvenli olması iyi, ama çok açık sözlü de olması her yerde iyi olmayabilir 1 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Buradan yazabilirsin gizliyiz sonuçta Yorumla Soran +1 yıl Sağolasın Yorumla
filosofia Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Hoşlanırım ama açık sözlülükten anladığı patavatsızlık değilse 2 1 Yorumla hayatyordubenibe +1 yıl yaylar çok patavatsız oluyomuş doğru muu Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Açık sözlü olmanın sınırını iyi ayarliyorsa mesele yok.. 1 0 Yorumla
Bαყαɳʂҽϝƙαƚ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Bu benim işte bu tarz insanları her zaman samimi bulmuşumdur. 1 0 Yorumla
9bacakliorumcek Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Dikkatimi çeker genelde ama fazla özgüvenli insandan da bir şey çıkmıyor anladığım kadarıyla 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Ne demek o çıkmıyor falan? Yorumla 9bacakliorumcek +1 yıl M@l oluyorlar fazla özgüven iyi değil Yorumla hayatyordubenibe +1 yıl @9bacakliorumcekaslan burçları genelde dediğin tarife uygun hareket ediyor. çok aşırı özgüvenli ama fos çıkıyolar Yorumla 9bacakliorumcek +1 yıl @hayatyordubenibe aslan burçları bir de narsist oluyor. Çok özgüvenin altında zaten özgüvensizliğin bastırılması yatıyor Yorumla hayatyordubenibe +1 yıl aynı fikirdeyim. Yorumla
Alp9303 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Özgüvenli insanları severim ama konuşkan insanları pek sevmiyorum yerine göre konuşan insan daha iyidir fazla konuşmasin 0 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı. Çakallıktan yana çalışmıyorsa kafaları ve bana zararı dokunmuyorsa sıkıntı yok. 0 0 Yorumla
Freshçilek Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Durust insani kimse sevmez ben ne kadar dürüst olmaya çalışsam da kaybettim genellikle 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bazı insanlar açık söz ile patavatsız olmayı karıştırıyor ya da ozguven ile egoyu onlara bakış açım kötü 1 0 Yorumla
askaralari Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Özgüvenli olması şahsen hoşuma gider ama ukalalığa kaçmadığı sürece. Açık sözlülük iyidir ama her yerde değil. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Özgüvenli Açık sözlü insan gelir yüzüne konuşur arkadan dolap çevirmez 1 26 Yorumla Soran +1 yıl Aynen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaptıktan sonra duydukların zoruna gitmesin 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Sen kimsin?:D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmem sen kim gizli üye Yorumla Soran +1 yıl Yok öyle bir dünya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet sende yok o 🖐️ hadi bye Yorumla Soran +1 yıl Ya hadi işine bak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben bakıyorum da keşke herkes bakabilse Yorumla Soran +1 yıl Bizde bakıyoruz rahat ol sen;) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Siz mi sen mi 🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gerçi sen diye bişi yoktu 🙄😆 Yorumla Soran +1 yıl Bana gıcıklık yapma döverim ha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gel döv, gerçi tek gekenezsin zaten 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sıkar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Bizle geliriz 🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Hadi lan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok pisirik tanıdım valla anlamam zor değil yani 🤭🤭 Yorumla Soran +1 yıl Gel bakım öyle miyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizli saklı insanları yanına çekip hareket eden kendisi tek başına bı halt yapamayan çok insan var toplumda 🙄😆 Yorumla Soran +1 yıl Sen gel sonra karar ver Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Afjddklds Yorumla Soran +1 yıl Buraya gel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neredeki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıktığın yer Yorumla Soran +1 yıl Engel yicen bak Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Şişik egolu kibirli ve ukala cokbilmis degilsen sorun yok cekici olur 0 0 Yorumla
leblebi55 Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl bir erkeğin cilvesi özgüvenidir bence. kızlar adına konuşmuş olmayayım ancak özgüven bir erkeğin her şeyidir benccee 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Saygı duyarım 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Severim 1 23 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Buradan sor lütfen Yorumla Soran +1 yıl 2 dk gel yav yemicem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sorma o zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tavrından belli oluyor kiminle edilmeyeceği. Yorumla Soran +1 yıl Senden dolayı olmasın? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seninki özgüven değil ego, saygısızlık Yorumla Soran +1 yıl Sende de var o ;) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ha birde sana çamur atana çamur atıyorsun😅 eleştiriye açık değilsin Yorumla Soran +1 yıl Sen sanki eleştiriye aciksin gizlen anca.:D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tartışma ortamlarını sevmiyorum Yorumla Soran +1 yıl Tartışma ozaman anlaş benimle çok mu zor senin için? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ters tepki gösteren sensin Yorumla Soran +1 yıl Sen sanki çok olumlu birisin beni sinir ediyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Genelde uyumlu biriyimdir ama arada böyle pürüzler çıkıyor 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Hadi canım bak sen.Hele iki dakika yaz sorumu şey ettin he😉:D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden burdan sormuyorsun Yorumla Soran +1 yıl Önemli çünkü. Sende amma korkak çıktın sanki dağ kaldırıcam seni.:D Yorumla Soran +1 yıl Fazla naz yapma Aybüke Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hesabını kaybettim😅 Yorumla Soran +1 yıl Gizliden çık bana numara yapma.:D Yorumla Soran +1 yıl O engeli kaldır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaldırdım o yüzden kaybettim 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Oldu bak.. Yorumla
ebraristeben Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 865 cevap paylaştı. gayet iyi 1 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı. Bence çok güzel 1 0 Yorumla
Dismanio Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 827 cevap paylaştı. Olumlu 0 0 Yorumla
ÐêrïñÐüşüñcêe Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Patavatsız değilse normal üst düzey insan diyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Çekici, muhabbeti büyük ihtimalle saran, vakit geçirilebilir.
Sor burdan
Patavatsızlikla açık sözlülugu ayırt edebiliyor mu orası önemli eğer gerçekten konuşulması gereken bir yerde doğruyu söylüyorsa çok saygı duyarım
Özgüvenli olması iyi, ama çok açık sözlü de olması her yerde iyi olmayabilir
Buradan yazabilirsin gizliyiz sonuçta
Sağolasın
Hoşlanırım ama açık sözlülükten anladığı patavatsızlık değilse
yaylar çok patavatsız oluyomuş doğru muu
Açık sözlü olmanın sınırını iyi ayarliyorsa mesele yok..
Bu benim işte bu tarz insanları her zaman samimi bulmuşumdur.
Dikkatimi çeker genelde ama fazla özgüvenli insandan da bir şey çıkmıyor anladığım kadarıyla
Ne demek o çıkmıyor falan?
M@l oluyorlar fazla özgüven iyi değil
@9bacakliorumcek
aslan burçları genelde dediğin tarife uygun hareket ediyor. çok aşırı özgüvenli ama fos çıkıyolar
@hayatyordubenibe aslan burçları bir de narsist oluyor. Çok özgüvenin altında zaten özgüvensizliğin bastırılması yatıyor
aynı fikirdeyim.
Özgüvenli insanları severim ama konuşkan insanları pek sevmiyorum yerine göre konuşan insan daha iyidir fazla konuşmasin
Çakallıktan yana çalışmıyorsa kafaları ve bana zararı dokunmuyorsa sıkıntı yok.
Durust insani kimse sevmez ben ne kadar dürüst olmaya çalışsam da kaybettim genellikle
Bazı insanlar açık söz ile patavatsız olmayı karıştırıyor ya da ozguven ile egoyu onlara bakış açım kötü
Özgüvenli olması şahsen hoşuma gider ama ukalalığa kaçmadığı sürece. Açık sözlülük iyidir ama her yerde değil.
Özgüvenli Açık sözlü insan gelir yüzüne konuşur arkadan dolap çevirmez
Aynen
Yaptıktan sonra duydukların zoruna gitmesin 🤣
Sen kimsin?:D
Bilmem sen kim gizli üye
Yok öyle bir dünya
Evet sende yok o 🖐️ hadi bye
Ya hadi işine bak
Ben bakıyorum da keşke herkes bakabilse
Bizde bakıyoruz rahat ol sen;)
Siz mi sen mi 🤣🤣
Gerçi sen diye bişi yoktu 🙄😆
Bana gıcıklık yapma döverim ha
Gel döv, gerçi tek gekenezsin zaten 🤣
Sıkar
🤣🤣🤣🤣🤣
Bizle geliriz 🤣🤣
Hadi lan
Çok pisirik tanıdım valla anlamam zor değil yani 🤭🤭
Gel bakım öyle miyim
Gizli saklı insanları yanına çekip hareket eden kendisi tek başına bı halt yapamayan çok insan var toplumda 🙄😆
Sen gel sonra karar ver
Afjddklds
Buraya gel
Neredeki
Çıktığın yer
Engel yicen bak
Şişik egolu kibirli ve ukala cokbilmis degilsen sorun yok cekici olur
bir erkeğin cilvesi özgüvenidir bence. kızlar adına konuşmuş olmayayım ancak özgüven bir erkeğin her şeyidir benccee
Severimm
Saygı duyarım
Etkileyici ve olgun bulurum
Herşeyin fazlası zarardır
Severim
Buradan sor lütfen
2 dk gel yav yemicem
Sorma o zaman
Tavrından belli oluyor kiminle edilmeyeceği.
Senden dolayı olmasın?
Seninki özgüven değil ego, saygısızlık
Sende de var o ;)
Ha birde sana çamur atana çamur atıyorsun😅 eleştiriye açık değilsin
Sen sanki eleştiriye aciksin gizlen anca.:D
Tartışma ortamlarını sevmiyorum
Tartışma ozaman anlaş benimle çok mu zor senin için?
Ters tepki gösteren sensin
Sen sanki çok olumlu birisin beni sinir ediyorsun
Genelde uyumlu biriyimdir ama arada böyle pürüzler çıkıyor 🤣
Hadi canım bak sen.
Hele iki dakika yaz sorumu şey ettin he😉:D
Neden burdan sormuyorsun
Önemli çünkü. Sende amma korkak çıktın sanki dağ kaldırıcam seni.:D
Fazla naz yapma Aybüke
Hesabını kaybettim😅
Gizliden çık bana numara yapma.:D
O engeli kaldır
Kaldırdım o yüzden kaybettim 🤣