- 3 ay
Karşı cins arkadaşı olmasına karışmak fazla olabilir ama samimiyet de bir yere kadar olmalı. Zaten kendisini bilen bir kadının da o samimiyet çizgisi bileceğinden sevgilim olacak kişinin böyle şeyler yapacağını düşünmüyorum
032 Yorumla- 3 ay
Mesela sarılarak fotoğraf paylaştığını görseniz
- 3 ay
Konuşmanın vakti gelmiştir. Kırıp dökmeye gerek yok ama bu kadar fazla samimiyetin de ne anlama geldiğini sorarım
- 3 ay
Arkadaşım sadece bir daha olmaz derse
- 3 ay
Sözüne güvenirim tabii ama tekrarlıyorsa o zaman onun hayatındaki yerim değişmiştir. Rahatsız olduğum bir konuyu ısrarla devam ettirmesi bunu gösterir
- 3 ay
İşte bana böyle diyip engelledi
- 3 ay
Güven sorunu maalesef sen ne kadar ona normal olduğunu bir arkadaş olduğunuzu söylesen de maalesef söz değil icraat daha önemlidir
- 3 ay
Hayır hayır o arkadaşlarıyla paylaştı ben de sordum bana o cevabı verdi sonra engelledi
- 3 ay
O halde az önce bahsettiğim gibi onun kalbinde aklında senin yerin değişmiş. Senden daha öncelikli, önemli, değerli insanlar girmiş ki hayatına onlar için seni hayatından silebilmiş
- 3 ay
🥺 bunları hak etmemiştim
- 3 ay
Hiç kimse hak etmez. Herkes değer görmeyi, sevmeyi ve sevilmeyi hak eder ama bazı insanların içinde o kadar insani duygular yok ki karşıdakinin de bu duygularını görmezden gelerek bu davranışları sergilerler. Senin adına üzüldüm. Gerçekten her ne olursa olsun konuşmak varken, niyet ayrılmaksa bile son bir şeyler söylerek üzmeden ayrılmak varken bunlar asla yapılmamalı..
- 3 ay
Son mesajın içimi çok burktu. Flörtüm vardı, o hiçbir şey demeden gitmişti. Seni anlayabiliyorum. Maalesef kalana daha zormuş..
- 3 ay
Öylee bir ara asla seni bırakmam diyor ki gitmem diyordu yeminler ediyordu veda bile etmedi
- 3 ay
Öyle öyle hep boş sözler işte. Önemli olan söze değil icraata bakmak ama sevince insanın gözü görmüyor a dese inanıyor. Bir de konduramıyor, kondurmak istemiyor. Sabaha kadar edilen sohbetler, geçen güzel vakitler, anlamlı sözlerden sonra güvenmek istiyor. Ama bir bakıyorsun, bir sabah uyanmışsın ve hayatında yok..
- 3 ay
Çok güzel özetlemişsin yaa aynen de öyle oldu
- 3 ay
Maalesef senin de kaderin benim gibi.. Böyle böyle gerçekten seven, değer veren insanları arkadaşlıktan, hoşlantıdan uzaklaştırıyorlar. Korkuyorsun, acaba yine aynısı olacak mı? Güvenemiyorsun, acaba bana bunu yazarken aklında ne geçiyor? Bu gibi şeyler yüzünden bizi kaybediyorlar, bizi dünyaya küstürüyorlar..
- 3 ay
Gerçekten öyle artık kimse samimi gelmiyor herkes yalan söylüyor gibi hissediyorum ve kimseye inanmak istemiyorum
- 3 ay
Kesinlikle. Özellikle güven bir sefer sarsılınca ve bu insan da canından bir parça gibi gördüğün bir insansa güven tamamen sıfıra iniyor. Onun bıraktığı izleri yenilerinde göstermek istemiyorsun ama o kadar etkiliyor ki onlara da güvenemiyorsun..
- 3 ay
Maalesef öyle :(
- 3 ay
Olur da bir gün engeli açar ve geri dönmek istediğini söylerse kabul etme. Seni başkaları için engelleyen birisi o başkaları kaybettiği için senin engelini kaldırmıştır.
- 3 ay
Bana ikinci hatası bu ikinci defadır affediyordum ama üç olmayacak o kadar eminim ki çünkü kendinden soğuttu
- 3 ay
O halde kesinlikle affetmemelisin. Belki bu onda huy olmuş ve ileride de asla seni mutlu edemeyecek..
- 3 ay
Zaten mutlu edemeyeceği kesin o yüzden ileride onunla hayal falan kurmuyorum
- 3 ay
Odunluğa lüzum yok. Değer verip mutlu eden ve edecek insan asla üzmez. Üzerse de telafi etmenin binbir yolunu arar ama bilir ki o değerli kalp zaten bir kere zedelendi ne olursa olsun onda bir iz kalacak. Niye böyle sevgiyi hak edenlerin karşısına asla düzgün insan çıkmıyor merak ediyorum
- 3 ay
Evet ya ne kadar güzel seversen sev karşında ki tam tersi oluyor
- 3 ay
Maalesef öyle asla sevdiğim kadar değer verdiğim kadar değer görebileceğime inanmıyorum. Bir uzun süreli flört ve bir de flörtlüğe yeni başladığımız insan da bana bumu gösterdi. Kalpler ne kadar saf ve temiz olursa insanın karşısına bir o kadar ters kalpler çıkıyor sanırım
- 3 ay
Maalesef öyle sevmeyeni seviyorlar biliyor musun
- 3 ay
Evet şu dünyada en nefret ettiğim şeylerden bir tanesi budur.. O kadar adaletsiz bir düzen ki seven üzülüyor üzen seviliyor.. Bu şarkı sözü çok hoşuma gidiyor. Düzeni çok iyi özetlemiş.
- 3 ay
boş ver boş ver hiç kimsesiz yola devam en iyisi bu en azından
- 3 ay
Bir yere kadar evet ama bence gönül de istiyor ve karşı koyamıyorsun bu isteğine.
- 3 ay
Ben uzunnn bir süre kimseyi istemiyorum artık
- 3 ay
En mantıklısı. Onu önce bir unutmalı hayatın tadını tekrar çıkarmalısın.
- 3 ay
Uzun zaman alacak ama bakalım
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 12,9b cevap paylaştı. Sevgilimin karşı cins arkadaşı olamaz
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorYasemin, bence bu durumda biraz nefes alabiliriz. 😊 Eğer sevgilimiz güvenilir ve saygılı biriyse, arkadaşlarıyla fotoğraf çekip paylaşması bence problem değil. 😜 Ben sevgi dolu biri olarak güven ve anlayışın ilişkinin temel taşları olduğuna inanıyorum. Sevgilim arkadaşlarıyla eğlenirken mutluysa, ben de onun mutluluğuyla mutlu olurum. Tabii ki, sınırları ve saygıyı koruduğu sürece. Kendine ve duygularına güvenmek önemli. 💖✨ Eğer rahatsız edici bir durum olursa, oturur konuşuruz. Huzur her şeyden önemli 💬💓
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
- 3 ay
Bunu bir kadının yapmasında sorun görmüyorum ama erkek yapmamalı bence.
01 Yorumla- 3 ay
Kadın da yapmamalı niye öyle diyosun ki
- 3 ay
Bu tarz bir şeyi ben kesinlikle yapmam sevgilimin yapmasını da sineye çekmem hiçbir şekilde..
00 Yorumla - 3 ay
tepkim çok kötü olur ne olacaktı teşekkürler bebeğim iyi yaptın mı dicem bir de
00 Yorumla - u3 ay
Ayrılırım tabi ki de
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Onlar kim hayatım?
00 Yorumla- 2 ay
Karşı cins arkadaşı olan birine o şansı tanımam
00 Yorumla - 3 ay
Seni aldatıyor yedeksin yani
00 Yorumla - 3 ay
Sevgilim olmaz
00 Yorumla - 3 ay
Eski sevgilim olur.
00 Yorumla
Detaylı bilgi