Beynim ayırt etmiyor da aldatma ile takipleşme arasındaki farkı
3 ay
Beynim ayırt etmiyor da aldatma ile takipleşme arasındaki farkı
Aynı kafadayız iş yerinde mecbur iletişim kurmak zorundalar ama ben görmüyorum ve bilmiyorum. Ama takipleşecek kadar ne kadar samimi oldunuz anladın mı😂 burcun ne bu arada
Başak burcum😀seninki ne ayrıca daha önceden söylemiştim istemiyorum diye gidip instagramını istemekte ne iş ve samimi olduklarını da biliyorum o yüzden ilgisi var gibime geliyor ndbxbxbd
Bana demiyor samimi olduğunu ama samimi olmasa neden istesin ki
Offf bende aynıyım aşırı kıskancım ama ben içimde tutamıyorum ya direkt yansıtıyorum saatlerce kavga ediyorum anlaşana kadar dndbbdbd
Hdhdhdhd evet ya biz erkeklerle aramızdaki mesafeyi koruyup arkadaş kalmayı başarabiliriz ama erkeklerin öyle olduğunu asla düşünmüyorum
Bunu düşünmen çok normal, çünkü kafanda tehdit algısı oluşmuş belli ki 💔 Ama takipleşmek tek başına aldatma değil güzelim. Aldatma gizlilik, yalan ve duygusal/ fiziksel sınır aşımıdır. İş arkadaşıyla takipleşmek günümüzde baya sıradan bir şey olabilir. Önemli olan onun tavrı; şeffaf mı, rahat mı? Senin içini rahatlatıyor mu? Güven sarsıldıysa asıl mesele orada. Sence seni tetikleyen şey ne oldu? 👀💭
Cevap
4Cevap
İş arkadaşıysa aldatma durumunu düşünmen saçma olur haliyle.. Sonuçta iş arkadaşı..
Knka neden takipleşiyor o zaman ortada bişey yoksa ilgi duymuyorsa? Ayrıca durduk yere kızın instagramını isteyip takip etmek neyin mantığı
İş arkadaşı ya hani, sürekli görmesi seni rahatsız etmiyor da, sosyal medyadan eklemesi mi rahatsız ediyor? Ki zaten iş arkadaşıysa telefon numaraları da vardır. Çok cins bir insan olabilir misin sen acaba?
Cins değilim mesafe olacak bi ağırlığı olacak iş arkadaşı diye sohbet mi edilmesi gerekiyor sürekli samimi samimi
Mesafeyi zaten kendisi ayarlar, sınırlarını biliyorsa, birini sosyal medyadan eklemek, büyütülecek bir şey değil, sen deseydin tanımadığı kızları da ekliyor, ya da sürekli kızları vs. ekliyor, o zaman ir sıkıntı olurdu, şu an bir sıkıntı gözükmüyor..
Takipleşebilir, gayet normal. Çevresinden kimseyle takipleşmeyecekse kiminle takipleşecek?
Knka neden takipleşiyor o zaman ortada bişey yoksa ilgi duymuyorsa?
Kızlar mı olacak sosyal çevresi?
Senin de karın gitsin iş arkadaşının instagramını istesin mantıklı mı
Ergenler cilve yapar sadece
Yaabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?