Umursar mısınız yoksa hiç takmaz mısınız? Yoksa fotoğraf paylaşıma göre mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Fotoğrafa göre. Ama sadece kızları takip edip kızları begeniyorsa hiç erkek takip edip begenmiyorsa bu sorun olur. Ya da hep açık seçik seyler begenirse. Bir kızın sürekli kaslı erkek begenmesi kız fotoğrafları hiç begenmemesi gibi düsünebilirsin bunu. Bu sosyal medya ilişkilere zarardan başka bir seye yaramıyor. Mesaj attı kız yazdı fotograf begenmis sifreni ver... Ayy yazarken yüregim daraldı vallahi. En temizi hiç kullanmamak.
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Yani bence de o dediğin türlüyse sıkıntı.. Bu devirde de sosyal medyayı artık anneanne dedelerimiz bile kullanıyorr gerçi
- +1 yıl
Ben kullanmıyorum😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
5Cevap
- +1 yıl
Tabikide büyük sorun sevgilisi olan biri neden karşı cinsi beğensin saçma ve anlamsız
00 Yorumla - +1 yıl
Oha beğendiğine göre kesin aşık diye düşünenler inşallah yoktur nolabilir yani adam oraya o kalp şeyini koymuş beğen diye gelen beğeniyo geçen beğeniyo sen beğendin sevgilin var diye aldatmış olmuyosun büyütmeyin bence bu kadar
03 Yorumla- Soran+1 yıl
biraz fotoğrafa göre değişir bence
- +1 yıl
değil ben bişeyi beğenirken ne olduğuna bile bakmıyorum oda dikkat etmemiştir bence
- Soran+1 yıl
tamam da gidip kaslı mayoyla pos vermiş erkeğin de fotosunu beğenmezsin?
- +1 yıl
evet çok takipçisi olması da sorun kıskanıyoz kardeşim ya az dikkat edin 😏
01 Yorumla- Soran+1 yıl
ben de aşırı kıskancım
- +1 yıl
Sevgilim hiç olmadı ki,
00 Yorumla sorun olmaz neden olsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 643 cevap paylaştı. Beni beğenebilir karşı cins olarak
00 Yorumla- +1 yıl
Fotoğrafa gore değişir
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Ağzına s2carim kim oluyo o
00 Yorumla - +1 yıl
Yolarım
00 Yorumla - +1 yıl
İnstagram kullanan vurduruyodur
00 Yorumla - +1 yıl
evet sorun
00 Yorumla Olur
00 Yorumla- +1 yıl
sorun olur
00 Yorumla Yok be
00 Yorumla
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgiliniz instagram'da karşı cinsin paylaşım fotoğraf vs beğenirse sizin için sorun olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi