3 yaşında çocuğum var eşimle bayrama köye gidecektik ailecek amca kızı da gelmek istemiş araba da kamyon arkası yani şöför koltuğu ile 2 koltuk var dedim neden kabul ettin çocuğu arkaya yatırdım ne diyicem kıza ded sonra dedim bak gerçekten hiç istemiyorum sen kuzeni al git dedim tamam dedi sonra diyor ki çocuğu da alıcam dedim saçmalama 3 yaş çocuk me yapacak köyde 1 hafta babada rezill edersin git kendin gez gel kaynanam da çok ilgisizdir ne yediğimizi sorar ne bişey bana bağırıyor gelecek diye oto koltuk bile yok düşünemiyorum allh korusun siz olsanız ne yaparsınız baya takmış götürcem diyor sinirlerim alt üst etti adam hayır demeyi bilmiyor ne yapacağım bilmiyorum birde üste çıkıyor babam polisi ararsın ısrar ederse 3 yaş çocuk annesiz gidemez dedi
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ya gerçekten bu erkekler mal.. biippp cocuklari elaleme hayir diyemez kiyamaz edemez ama bize gelince hersey mübah.. yok ebeninki... o kadar benzeri şeyler yasadim ki cok sukur artık ayrıyız keşke cocugum da hic babasini görmese.. lafta baba..
Gerçekten öyle ya sen araban kamyon tipi neyine güvendin tamam diyorsun ki sonra ben gelmeyeceğim deyince sorun oluyor sizce ne yapmalıyım çocuk için ne söylemeliyim
Bence bu adamla omur zor ama yuvani da bozmani istemem ama psikolojini mahfetmesini de istemem.. o kiza bisi diyemez artik ve sen de bisi desen kotuye gider hersey o yuzden once nasil bi yol izlemelisin ona karar vermelisin her türlü isler zor..
Ya zaten çocuğu almak istemese olay yok başka ben gitmek istemiyorum ama çocuğu alıcam diyor bende kafayı yerim yani evde babamı devreye sokarım olmadı babam çok kızdı ne demek 3 yaş çocuğu almak annesinden ayrı 6 7 gün dedi bakama yani bakamaz çocuk ya kolunu kırar ya bacağını
Tabiiki annesinin yaninda olmali sana muhtaç sonucta cocuk... benimkini de istedi bi hafta ve bende vermedim az bi zaman degil ki.. sizin yol da bizimkine doğru gidiyo gibi
Ne yapacağım bilmiyorum cidden insanı zorla kötü olmaya itiyorlar
Seni cok iyi anlıyorum.. ama onlar duzelmez..
Kuzenini götürmesi çok saçma yaa kuzeni de anlayisiz biliyor yer olmadığını beni Dr götür diyor sizin aranixi bozuyor bosuna
Söz vermiş ama başta yapacak bişi yok
Başta değil bana sonra ded normalde ben gidecektim ee sıkış tepiş neden gideyim bu sıcakta ön koltukta çocuk üstümde mantıklı mı sırf başkasının gönlü olsun diye hem çocuk götürmek ne demek 3 yaş çocuğu
Yahu klima diye bişi var sen gitmiyorsan çocuk gitsin yatırsın tıpış tıpış gider bu kadar pinpirik olma 36 yaşında hala el memnun etmeye çalışan adamla evlenmicektin
Gidemez ya Allah aşkına bir düşünün çocuk şu isteyecek ee eşim bunu nasıl verecek çocuk çişi gelecek acıktım diyecek banyosu o su bu su asla bakamaz bak mesel 8 10 yaş olsa anlarım daha bebe yani
Git eşinin yanında ol boş ver
Neden peki neden olacağım eşim benim için ne yapıyor sırf başkasının gönlü olsun diye bu sıcakta 8 saat yolu ön koltukta üstümde çocuk neden çekmeliyim mesela o neden beni düşünmüyor 36 yaşında bu adam ve çocuk anneden ayrılır mı
Ayrılmaz tabiki ama oda ortamına ailesine ailesiyle gitmek istiyor. Yarın öbür gün babaanne dede olmayacak sabret git torunlarını sevsinler
Bakın ben kirada oturuyorum tek maaşla geçiniyoruz zar zor şirket arabası ile gidiyoruz ve kaynanam bizden para istiyor hiçbir hayrı olmamasına rağmen bayramda bu konuşulacakmış ben neden gidip moralimi bozayım gitsin gezsin kendisi rahat rahat çocuğu istemek nedir orada öyle rahat bir ortam yok yani eltim evinde kalıcam mecbur gidersem bana eziyet
Haklı olduğun konu fazla ama dediğim gibi çocuk ailesini dedesini köyünü bilsin sadece bu sabret eşin için. Takma bak keyfine
Yok asla izin vermem çirkinleşirim yani ben keyfime bakamam ki burada ağlar harap ederim kendimi yani
O zaman adam akıllı konuş olmuyorsa işin zor
Babamı devreye sokarım çirkinleşyiriyot beni ya 3 yaş çocuk kime sorarsan sor gitmez bak mesela yakın olsa giyim eyvallah 8 saat yol çocuk istek bitmez uykusu var kalkması var asla olmaz
Allah yardımcın olsun