Eşim bazen gece vakti kalkıyor uyku sırasında gece saat 2 3 gibi dışarı çıkıyor diyorki bir 15 dakika yürüyüş yapıp gelicem diyor. 15 dakika sonra geliyor uyuyor. Sizce eşim ne olabilir? Sexomnia falanda banami söylemiyor? (Sexomnia demek uyku sırasında cinsellik) sizce amacı ne?
Cevabın nedir?
+1 yılÇin muhabbeti yapanlara bakma sen. Başka bişey vardır. Sen onu takip etmelisin ya da onunla bunu konuş bir rahatsızlık mı var de bana mı söylemiyor sun falan de. Gecenin 2 - 3 ne yürüyüşü bu diye sor normal değil benden neden sakliyorsun de bileyim ne yaptığını yine git de sadece korkuyorum böyle yapmandan de konuş onunla. ya da takip
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEsrar içiyor filan olmasın bu gerçi öyle olsa gelir gelmez sana bir tane giydirir de bilemedim şimdi :)
236 Yorumla
Soran+1 yıl🤔🤔 gece vakti cekermi canı bağımlı bir insanin
- +1 yıl
Esrarın bağımlılığı fiziki değildir psikolojiktir. Ayrıca esrar uyuşturucu sayılmaz. Uyuşturucu olması için kimyasal olması lazım Allah korusun öyle olsa zaten götü başı oynar saçma sapan konuşur anlarsın yani töbe diyelim öyle bir şey olmasın.
Soran+1 yılbir evli erkek neden uyuşturucu kullanır ki
- +1 yıl
Bir çok nedeni olabilir genellikle esrar içenlerin kafa yapısında şu vardır maddeyi meşrulaştırmak için işte ben bunu içince zihnim daha iyi çalışıyor daha iyi bir seks hayatım var daha akıllı hissediyorum olayları daha kolay çözüyorum gibi düşünceler olasıdır. Elbette bu yanlıştır. Esrar uyuşturucu değildir tekrar söylüyorum. Ancak sen bunun dozunu aşarsan her gün içersen içtiğin şekline göre kendine zulüm edecek noktaya getirirsen elbette zarar verir. Zamanla tembellik başlar hiç bir iş yapamaz hale gelirsin işini gücünü bırakırsın devamlı kafamı nasıl güzel yaparımın peşine koşarsın kaldı ki sokakta satılan esrarın hiç birisi gerçek esrar değildir kar yapmak için torbacı denen şahıslar bunlara çeşitli zararlı maddeler ekler öyle satar ben böcek ilacı sıkanını bile duydum araştırdım. Bunu kendin yetiştirirsen ayda bir kez içersen hiç bir şey olmaz emin ol o elinizdeki normal sigara en büyük uyuşturucudur bir yasal iki her yerde satılıyor her saniye ulaşmak mümkün olay bu yani. Yazdıklarımda yanlış anlaşılmasın ben kimseyi özendirmek için anlatmadım bunları manyağın teki çıkıp şimdi bana milleti falan filan mı demesin sıra uyuşturucuya gelene kadar daha ne pislikler var yaşamda herkes önce dönsün bir aynaya baksın.
Soran+1 yıl@cicimod evet zaten uyusturucunun kucugu de sigara haklisin
- +1 yıl
Gelir gelmez yapıştırır dediğim seks kızım sen de bir gözün bende bir gözün sabah sabah cinayette galba :)
- +1 yıl
Daha ilginç olan şu ki arkol hem sigaradan hem uyuşturucudan çok daha tehlikelidir. Bunu da aşina olmayan bilmez ayık olun kendinizi koruyun böyle bir durum varsa...
Soran+1 yılEvet ama peki alkol yasak değilken uyuşturucu neden yasak? Ve alkol içtiğinde ölme riskin çok degil uyuşturucu içtiğinde her saniye ölüm riskin var
- +1 yıl
Yanılıyorsun. Bu gün trafik kazalarının ana sebebi arkoldür uyuşturucu ya da sigara değil varsa da münferittir. Sonra bir meyhanede ya da gece kulübünde çıkan kavganın gürültünün altında yatan ana sebep arkoldür uyuşturucu ya da sigara değil. Varsa da münferittir. Sana daha basitinden şöyle anlatayım elimizde üç tane evimiz olsa A B C diyelim A evine 10 yıl boyunca sadece sigara içen 10 kişi koysak sonra B evine geçsek yine buraya on kişi koyup 10 yıllığına sadece arkol içirsek ve C evine geçip Yine buraya 10 kişi koyup on yıl boyunca sadece esrar içmelerini sağlasak inan bana ilk bir yılda B evine koyduğumuz arkolikler A evini de C evini de ya yakar ya kumarda kaybeder ya da intihara teşebbüs edip bir birlerini öldürmeye çalışırlar bu kadar tehlikelidir
- +1 yıl
İnsanı gece karısının sıcacık kucağından kaldıracak tek güç uyuşturucu içme isteğidir gerisi hikaye boşuna kendinizi yormayın
Soran+1 yılBende bir yerde aslında alkolün daha tehlikeli olduğunu duymuştum bence alkol sinsi bir şekilde öldürüyor insanı uyuşturucu vs kendini belli ediyor alkol yavaş yavaş sinsiden öldürdüğü için insanlar anlamıyor da olabilir peki alkol bagimliligi piskolojik fiziksel mi sence?
- +1 yıl
Kesinlikle fiziksel ve en zor tedavi edilen cinsidir. Sana maddelerin zorluk derecelerini yaşadığım gördüğüm kadarıyla alt alta yazayım millet o kadar cahil ki sadece bu uyuşturucu meselesinde bile insanlar bir tane uyuşturucu var sanıyor bin çeşidi var.
Sigara ( Fiziksel ) 8
Arkol ( Fiziksel ) 10
Esrar ( Psikolojik ) 2
Extasy ( Fiziksel ) 5
Kokain ( Fiziksel ) 7
Eroin ( Fiziksel ) 10
Captagon ( Fiziksel ) 10 eroinin hap halidir.
LSD ( Fiziksel ve psikolojik ) 10 ölümler madden çok yaşattığı kafanın ölçüsüzlüğünden kaynaklanır.
Kırmızı reçeteli ilaçlar ( Psikolojik halisojenik ) 8
Ketamin ( Fiziksel ) 10 Bu tarz uyuşturucuyu atları bayıltmak da kullanılır.
Cratom ( Fiziksel ) Bu yeni çıkmış bilgim yok
Gibi...
Soran+1 yılEvet cok dogru tsk ederim. Peki bu yeni çıkan şey bonzai?
- +1 yıl
Bonzai Türkiye piyasasından çıktı yerine Shukunk girdi. O da esrarın bir türevi ancak yaşattığı duygu ve süre farklı. Bonzai çok tehlikelidir insanda ölüm korkusuna neden olur oturduğun yerde öleceğini sanırsın kendini cama pencereye yüksek bir yerdeysen allah korun aşağıya bile atarsın tehlikelidir. Tüm bu pisliklerin yanında esrar maydanoz ıhlamur gibi kalır. En başından beri savunmamın nedeni bu yani...
Soran+1 yılPeki sence bonzaimi daha kotu yoksa alkolmu
- +1 yıl
6 ay bozai içersen ölmesen de kanser olmayı garantilersin. Arkol bence bonzaiden bile tehlikeldir çünkü yasal bonzaiyi herkes bulamaz ama bir tekelden bir viski şişesini almak eve gelmek 10 dk almaz. Bu yüzden arkol diyorum. Ayrıca bozai de uyuşturucu değildir. DDT denen en ağır zirai tarım ilacıdır. Size şöyle anlatayım bir küçük su şişesine 100 ml DDT koyup şu oto yıkamacıların araba yıkarken kullandığı tabanclar vardır suyu büskürtür. Bununla bir elma ağacına bunu büskürtün ve uzaktan izleyin üzerinden geçen dalına konan kuşların bile yere çakılıp öldüğünü görürsünüz. Bu kadar zehirlidir ama elbette suç örgütleri bunu seyreltmenin yollarını bulmuşlardır. Bu işleri yapan adamların iki tane mahalle serserisi olduğu kanısı yaygın da olsa bu işlerin içinde kimyagerler mafyalar ve büyük sermayeli suç örgütlerinin olduğu unutulmamalıdır.
- +1 yıl
Konu bağımlılık olunca yani insanlar bu konuyu duyunca öcü görmüş gibi tepkiler veriyorlar fakat çok yanlış karşımızdaki kişiyi anlamak ona insan gibi yaklaşmak her ne içmiş olursa olsun onu üzmeden kırmadan olabildiğince konuşarak vazgeçirmek her şeyi geçtim bence bir insanlık görevi olmalıdır ne yazık ki ne devlette ne halkta ben böyle bir çaba görmüyorum polis baskın yapıyor güzel maddeler yakalanıyor bu da güzel peki soran var mı nerede bu maddeler siz hiç bir kez dahi bu maddelerin imha edildiğini görüyor musunuz hayır varsa da çok sınırlı bu iş yüksek kar oranına sahip olduğu için ben inanıyorum ki devlet bile bunu alıp satıyordur he derseniz ki ıspatlayabilirmisin emin olun öyle bir kanıtım olsa beni yaşatmazlar herhalde ya bir kazaya kurban giderim ya da bir iftirayla içeriye filan atılırım hal böyleyken oyuncular değişir gelen giden malların isimleri değişir ancak bu iş her zaman baki kalır Türkiye bir geçiş ülkesi coğrafi konumumuz her şeyi alt üst ediyor. Bu geçerken de ister istemez çevresini ve geçtiği her yeri yok etmeye devam ediyor. Sizin adamdan uluslar arası uyuşturucu mafyasına nasıl geldik anlamadım ama olsun bilgi bilgidir göz çıkarmaz diyorum. Bağımlılığın psikolojik anlatımına girmiyorum o daha uzun :)
Soran+1 yılArtık bonzaiyede alkol gibi kolay ulaşıyoruz bizim mahallede bonzai satan içen çok insan var kimsede sesini çıkarmıyor bir kaç kez polis cagirdim ama pek bir fayda etmedi
Soran+1 yılAlkolden daha kötü bonzai aynıda diyebiliriz biri elmadan yapılan bir zehir diğeri fare zehiri
- +1 yıl
Çok haklısınız imha edilip edilmemeyi bilmiyoruz hem olsa bile kirli para kolay geliyor çoğuna ve geçit ülkelerinde maalesef en yaygın bela bu. Ama öcü gibi bakmamak mümkün değil hem onuşarak hangi bağımlılık vazgeçirilmiştir. Tamam der yine yapar ve bir süre sonra kişiliği tam öldükten sonra fiziksel de ölür gider. Maalesef, bu kirli işten para kazananlar vazgeçmeyince bu bela bitmez, zaten boşanmaların da çoğu böyle işlerden olmuyor mu? Toplumu gençlikten sarsıyorlar işte.
- +1 yıl
Gizli kardeşim ayda 3000 TL bir de departmana yazıldığında beline çok sınırlı bir durumda kullanabilmek üzere tabanca verdiğin memurdan nasıl etkili bir çözüm üretmesini bekliyorsun ki?
- +1 yıl
@cicimod Bence esrar derhal serbest olmalı ancak şöyle aynı avrupa da olduğu gibi cannabis eczaneleri kurulmalı bağımlı kişiler ilk etap da doktora gidip bir numara almalı TC kimlik no gibi ya da bu yeni kimlikler çipli zaten istediğini işleyebiliyorsun. Sonra bu işin bir yasası belirlenmeli ve denmeli ki ali dayı sen bağımlımısın güzel bak o zaman sana bir teklifim var. Nedir. Şimdi muayeni oldun mu güzel cannabis eczanesine gittin mi gittin bir insan evladı günde 1 gr esrar içse ayda yapar 30 gr hadi diyelim ki bu yıllarca bağışıklık kazanmış bunun çıtası yükselmiş günde 5 gr ma ki mümkün değil yani ben fazla fazla söylüyorum. Ne etti 5x30 150 gr hadi 50 gr ben güzellik yaptım ayda sana 200 gr sigaran güzel ver bana 500 TL çalışıyorsa maaşından emekliyse aylığından hiç parası yoksa ben ödüyorum ancak bir tek şartla seni sokakta barda durakta camide çoluk çocuğun oyun oynadığı parkta bahçede görürsem içerken yakalarsam filan 10 yıl içerdesin tamam mı tamam ne oldu tüm bu suça meyilli adamları evlerine soktun mu soktun bundan bir gelir elde ettin mi ettin bunu ürenten kazanacak mı kazanacak bu eczanelerde çalışan personel işsizliği azaltır mı azaltır mis gibi işte ve zamanla dozu azalta azalta bu insanları topluma kazandırmanın yolunu açacaksın sonra bunu sokakta satan PKK lı piçleri mafyası mufyası havasını alacak mı alacak bak çok iddialı konuşuyorum bu terör bile bitmezse ben adam değilim yeter ki olumlu bir şeyler yapılsın yeter ki devlet devletliğini göstersin bu belada en az seviyeye insin bak bu kadına şiddet olayının altında bu var bu maddeleri sadece sokakta ki gariban içmiyor sanatçısı da içiyor savcısı da içiyor ben hukukta okuyan çocuk biliyorum o bile bunu içiyor emin olun. Devlet dediğin sosyal dir. Bizim devlet sadece parası olandan yana işi bok eden en büyük neden budur.
- +1 yıl
Buna katılamam '' tüm bu suça meyilli adamları evlerine soktun mu soktun bundan bir gelir elde ettin mi' Ali dayı öldü gitti, bu tipler hemen başkalarını zehirliyor ki o zincir kırılmasın o yüzen o okul falan kenarında duruyorlar. Başkalarını sürekli bulaştırmak bu işin özü. Yoksa Ali dayının 500tlsiyle o nesil kesildi gitti desek o dediğiniz eczaneler ne bilim kurumlar personeller zaten dağılır hem de iflas eder. Maalesef bunu çözüm gibi kabul edemem. Direk tutuklayıp insanlardan tecrit etseler maddeleri de imha etseler ülkeye sokmasalar olur biter ama işlerine yarıyor işte o yüzden yapmıyorlar. Cüneyt Arkın filmlerini hatırladım 80li filmler vardı. Yıllarca süren bela bu. Kendileri durdurmuyor.
- +1 yıl
@cicimod Bende sadece paralarını alalım zehirlenmeye devam etsinler demiyorum olaya olan öfkenden anlatmak istediğim şeyin mantığını kavramıyorsun sokak tehlikelidir sen bir torbacıdan mal almaya gittiğinde o adamın sana verdiği şeyin içinde zehir mi var bok mu var adamın yanında tabanca mı var el bombası mı var bilemezsin tüm bu önemsiz gibi görünen şeylerin hepsi bir araya geldiğin de kocaman bir suç örgütüne dönüşüyor ve sen bunu yok edemiyorsun. Bende diyorum ki bunları en hassas yerinden yani cüzdanlarından vurursak gelirleri kalmayınca bunlar da zamanla yok olur gider illa ki birileri içmeye özenmeye devam edecek sanayi dünyasında yaşıyorsun şöyle kafanı camdan dışarıya çıkar da bir bak sen bu saatten sonra birini çay kahve şeker içmemeye ikna edebilir misin? Hayır. Yarın kaçık bir devlet başkanının nükleer silahların düğmesine basmayacağının garantisini verebilir misin? Hayır. Zaten ölümlü bir dünyada yaşıyoruz anladın demek ki nedir sırasıyla sayarsam 1. Tespit et. 2. Kontrol altında tut 3. Manübüle et ve düzene sok 4. Islah et 5. Topluma kazandır. He ilerde oranlar istenen seviyeye geldi mi tamamen kaldırırsın devlet senin zaten yaw :)
- +1 yıl
Vallahi bu kozumu kullanmadan seni ikna ederim diyordum ama belli ki ikna olmayacaksın bu yüzden bunu sen istedin şimdi şuraya kadar söylediğim her şeyi unut çünkü çok şaşıracaksın sana Türkiye de esrar bundan 8 ay önce sessiz sedasız serbest bırakıldı ve resmi gazetede yayınlandı desem :)
- +1 yıl
Şöyle bir şeye rastladım ''Türkiye’de sağlık sektöründe kullanmak üzere 19 ilde esrar yetiştirmek serbest. Tabii ki lisans almak şartıyla' Ve şaşırdım :) Ama yine de bence müslüman ülkelerinde bu tür şeyleri yasaklamak lazım gerçekten sağlık sektöründe kullanıldığına inanmam, her şeyi abartılı yaparlar çünkü.
- +1 yıl
Senin bahsettiğin erkek esrar bitkisi yetiştirmek için alınan lisans erkek esrar bitkisinin uyuşturucu özelliği yoktur. Kafa yapan cinsi dişi esrar bitkisidir. Esrar bitkisinin lifleri çok kuvvetlidir sağlamdır esrar lifinden adamlar zamanında gemi yapıp okyanusları aşmışlardır. Yelkenler yapılmıştır bir esrar bitkisinden 1500 çeşit sanayi ürünü üretilmektedir. Benim bahsettiğim bu değil. Tıbbi esrar yani kanser hastalarının kemoterapi sonrasında kusma yemek yiyememe gibi sıkıntılarını gidermek amaçlı üretilen yine kafa yapan bir türü. Esrar içine kişi aşırı derece de yemek içmek isteği hisseder yani bir ürünü zararlı diye kaldırıp atmak mantıklı değildir. İyi yolda kullanmak istenirse zehir bile işe yarayabilir. Sevgili kardeşim. Muhabbetimiz yarım kaldı kusura bakma uyumak zorundaydım şimdi gördüm.
- +1 yıl
Rica ederim ben zekalı insan hastasıyım bir insanı ya yazdıklarıyla ya alış verişte ya da yolda tanırsın elbette tanrı herkese iyilik güzellik versin.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl15 dakika da kime yürüdüğü belli değil seks ypsa 15 dakika da napabilir🤔🤦♀️ seksten çok yasal olmayan şeylere bulaşmış olabilir gibi geldi para alışverişi uyuştrucu falan vs konuştugun da söylemiyorsa takip edebilrsin veya sende geceleri onun gibi yap canım sıkıldi de evden çık bakalım açıklama getitecek mi konuya.
11 Yorumla
Soran+1 yılBende uyuşturucudan supheleniorum
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Telefonu yanında mı götürüyor? Peşinden niye gitmiyorsunuz çaktırmadan?
33 Yorumla
Soran+1 yılGece uyanamiyorum
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
45Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 43,2b cevap paylaştı.
+1 yılUyur gezer olması gadası
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılGeldiğinde üstünü fılan kokla koku var mı sıgara turu
14 Yorumla- +1 yıl
Hergün mü aynı şeyi yapıyor
- +1 yıl
Hiç sordun mu nereye gidip geliyorsun dıye
Soran+1 yılEvet hergun yapıyordu şimdi biraz azaltti
- +1 yıl
Peki üstünde koku oluyormu ve neden sormuyorsun nereye gıdıp gelıyorsun ne yapıyorsun dıye
bişeler içmee gidiyor olabilir telefonlada konuşuyor olabilir
12 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi ne iciyor
Gizli Üye(25-29)+1 yıl3 harfli musallatı olabilir.
Ona musallat olan dişi bir 3 harfli vardır, o yaptırıyordur bunu ona39 Yorumla- +1 yıl
Sen nerden biliyon bunlari
Cevap sahibi+1 yılBen bu tip şeylerden anlayan biriyim.
Bu konularda çok iyi olan bir kadın hocanın yanında kısmen dahi olsa yetiştim
Soran+1 yıl🤔🤔🤔 yok artik
Cevap sahibi+1 yılİlla öyledir demiyorum, ihtimaller arasında bu da var diyorum
Çokta azımsanacak bir ihtimal değil hemde
Cevap sahibi+1 yıl@xMax34
Erkek hoca bulmalısın
- Aşk İlişkileri konusunda 801 cevap paylaştı.
+1 yılBenim kuzenim böyle 😂 uyur uykusundan kalkar ben bir hava alcam der gider dağ bayır turlar gelir djdj sexomnia mıdır bilmem ama teşhisi konulmuş kişilik bozukluğu var.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu bir kız için yaptığı kesin
Soru şu:
İnsan mı yoksa cin kızı mı?29 Yorumla
Soran+1 yılCin derken cin bir kızlamı görüşüyor eşim bir cin mi yani 🙄😨
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılSacmalama bir cinle nasil insan birlikte olabilir
Cevap sahibi+1 yılBirlikte olmayı bırak, çocuk sahibi olanları bile var
Cevap sahibi+1 yılÖrneğin Hz. Süleymanın kadını Belkız'ın bir tarafı Cindir.
Ya annesiydi ya da babası, tam aklıma gelmedi
Soran+1 yılYok bunu hocaya sormuştum ben olamazmış öyle bisey.
Cevap sahibi+1 yılBen senden bahsetmiyorum ki
Kocanı gece vakti yataktan kaldırıp kendine çeken cin kızından bahsediyorum
Soran+1 yılKocam bunun farkindamidir yani onun cin olduğunu biliyormudur bilmiyordur sanirim
Cevap sahibi+1 yılBilmiyor tabiki
Zaten bilmezlermiş hiç
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. daha ciddi bir problem olabilir. sexomania mumla ararsın
12 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
+1 yıl15 dakikada da geliyorsa bence söylediğin bir durum değil..
20 YorumlaBelki sıkıntısı vardır ya da bir platonik aşk yaşıyor olabilir.
13 Yorumla
Soran+1 yılPlatonik derken platonik askinami gidiyor platonik olsa neden 15 dakika gitsin gelsin
- +1 yıl
😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤣🤣🤣🤣🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 732 cevap paylaştı.
+1 yılSizden rica ediyorum yazı yazarken lütfen iyi okuyun anlayın öyle yazın aklınıza negeliyorsa yazmayın.🤦♂️🙄✍️
00 Yorumla
+1 yıl(Sexomnia demek uyku sırasında cinsellik) imkansız nasıl olabilir?
11 Yorumla- +1 yıl
Takip etsen en net çözüm bu
İyi ama cinsellik yaşadığına dair bir belirti var mı gece?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilmiyorum ki garip bir durum uyur gezer desem konusuyorda seninle
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyaa benim sevgilim erkek evliydi ayrılmıştım oda böyle yapardı
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılaldatılmışsın ama emin ol
Soran+1 yıl15 dakika içinde kiminle aldatacakki komsuylami
Cevap sahibi+1 yılSafmısın
+1 yılPeki gece uyaninca hic seks yapiyormusunuz
12 Yorumla
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
Cinsel hayatiniz nasil peki haftada kac kez yapiyorsunuz ve saat kac gibi yapiyorsunuz
+1 yılYürümekle ne alaka anlamadım öyle olsa seni uyandirir
10 Yorumla
+1 yılUyku sırasında cinsellik mi 😋 😋 eşine sormayı dene bence.
00 Yorumla
+1 yıleşini takip et, bence durum iiyi değil
12 Yorumla
Soran+1 yılNe yapıor sence
- +1 yıl
Ben onun yaşadığı şeyi yaşamadım bilemem ne olduğunu ams senin öğrenme inkanın var
+1 yılGeçmiş olsun eşiniz uykusunda cinsellik konuşur mu rüyasında falan?
00 YorumlaHerşey olabilir , sexomania olması imkansız , ben o rahatsızlığı tasidigim için böyle bir eylem gerçeklestirmez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Adama kafayı yedirmişsin
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılbelkide konuştuğu var
12 Yorumla
Soran+1 yılBencede
- +1 yıl
sen biraz sıkıştır abla
+1 yılAdamın devreleri yanmış 😂
10 Yorumla
+1 yılDışarda biriylemi birşeyler yapıyor
10 Yorumla
+1 yılUyku sırasında olsa disari çıkmaz
10 Yorumla
+1 yılYerinde olsam takip ederdim
10 Yorumla
+1 yılSevgilisi vardır, konuşmaya gidiyordur.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSıkıntıları vardır belki konuşmayı denedinmi
10 Yorumla
+1 yılBnce bskasyla tlfnda knsup gliyo
12 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
- +1 yıl
Bnce oyle sexomnia olsa ytkta gerceklesr bseyler ne siklikla seks ypysnz
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. çok garip sizin cinsel hayatınız nasıl?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni aldatıyor ne yapacak
20 YorumlaEşine "Hayatım doktora gidelim"de bence
10 Yorumla15 dk napıyor kedi köpek mi kavalıyor dışarda
10 YorumlaGarip bir olay 15 dakikada ne yapilir ki
10 Yorumlaboynuzluyor secgilisi var
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinlenmiş o
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılBilip bilmedigin insanların bilgilerine inanma sen bu adamı nekadar tablosunda bilgilerine inanıosun cinlerle insanlar ilişkiye giremez cinler sadece insana dokunabilir ama ilişkiye girecek kadar olacağını sanmiorum
Cevap sahibi+1 yılGirebiliyormuş ama.
Sadece bu adamdan duymadım ki ben bunu
Biraz araştır, pek çok şeyler, çok şaşırıp şok olacağın şeyler görürsün.
+1 yılAldattığnı anlamadın mı halla
24 Yorumla
Soran+1 yılAldatmak derken karşı komsuylami 15 dakika içinde aldatacak degil herhalde 15 dakika önce geri dönüyor bir saat olsa şüphelenir takip falan ederim ama 15 dakika içinde nereye gidip nerde aldatacakki
- +1 yıl
Kız evinizin yakınına geliyordur belki çünkü böyle cinli işler falan çok saçma
Soran+1 yılHmm
Soran+1 yılÖğle vakti aldatmak varken gece vakti 15 dakika içinde ne bilim tuhaf
+1 yılEşin dostunun yanına gıdıyor demekı
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 357 cevap paylaştı. Yani takip edin nereye gidiyor acaba
10 Yorumla
+1 yılilginçmiş
10 YorumlaBaşka işler var
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl la ıyur gezermı takıp et
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHe ne didin
+1 yılBelgi senden sogudu
12 Yorumla
Soran+1 yıl15 dakika soğuyup gerimi geliyor yani? Soğuduysa terketsin yani öylede yapar bir insan
- +1 yıl
Terketmez tabi zevkini yapiyorya seinle
+1 yılTovbe bismillah
10 Yorumla
+1 yılEvet boşalıp geliyor
14 Yorumla
Soran+1 yılMast mi yapior
- +1 yıl
Evet bildiğim birisi de öyle bir şey yapıyor ama bilinçli değil
Soran+1 yılEşi varken insanın neden mast yaparki🤔
- +1 yıl
Bilinçli değil ki hatırlamaz sadece uyanınca olduğunu bilir uyur gezer yürü bişey
+1 yılPeşinden git.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 768 cevap paylaştı. Alışkanlığıdır belki
10 YorumlaPisikolojik sorunlu olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkorktumm
10 Yorumla
+1 yılSeni Aldatıyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılseverim öğle cinselligi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.
+1 yılVar bir iş.
10 Yorumla
+1 yılNe alaka 😂
10 Yorumla
+1 yılo nasıl eş yani
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yıltamam da sen varken dışarı çıkmak ne alaka
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlayabilsem
- +1 yıl
bir gün takip et napıyor diye
Devamını Gör(40)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!