Sizce eşim ne peşinde?

Ben iş yerindeym eşimi aradım oda mehmet diye arkadasınla yemek yıyorum dedi bende arkada kadın gıbı kız sesı var dedım oda yok burada kımse sanayideyiz ne arasın yoldan gecendır dedi sonra bende tamam dedim 10 dakıka sonra tekrar aradım aynı kız sesi ve sureklı konusuyor dedım sen bişeyler cevırıyosun kız sesı var dedım yok dedi foto at dedim tm dedi kapattı yuzume bekledm 5 dakıka oldu atmadı tekrar aradım hani atcaktn dedim o sırada yıne duyuyorum kız sesını atmıcam ne atcam ya dedi bende atıcam dedin ya dedım kız sesi duyuyorum ben 3 defa aradm aynı ses dedım sonra garson o masaya gelıyo dedı bende garson sızın masada mı yıyo her aradıgımda konusup duruyo da hanı ılkın garson kız yoktu sokaktan gecen bırıdır dedın cabuk goruntulu arıcam ac dedım kapattım aradım goruntulu 4 defa acmadı sonra normalden aradım neden acmıyosun acsana dedım acmıcam da foto da atmıcam sen bana guvenmıyosun dedı bende 3 defa aradm aynı ses ve yakından gelıyo garson olsa sureklı konusur mu dedım sızın masada madem bısı cevırmıyosun ac o zaman dedım acmıcam dedi bende akşam eve gelme suratını gormek ıstemıyorum yoksa bn gelmem dedim oda gelmezsen gelme ben evıme gelcem dedi bnde seni ıstemıyorum gormek babangıle kacıp gıdıyosun ya canın ıstedıgınde bugunde gıt dedım gelmedi sizce napcam

Sizce eşim ne peşinde?