Ben iş yerindeym eşimi aradım oda mehmet diye arkadasınla yemek yıyorum dedi bende arkada kadın gıbı kız sesı var dedım oda yok burada kımse sanayideyiz ne arasın yoldan gecendır dedi sonra bende tamam dedim 10 dakıka sonra tekrar aradım aynı kız sesi ve sureklı konusuyor dedım sen bişeyler cevırıyosun kız sesı var dedım yok dedi foto at dedim tm dedi kapattı yuzume bekledm 5 dakıka oldu atmadı tekrar aradım hani atcaktn dedim o sırada yıne duyuyorum kız sesını atmıcam ne atcam ya dedi bende atıcam dedin ya dedım kız sesi duyuyorum ben 3 defa aradm aynı ses dedım sonra garson o masaya gelıyo dedı bende garson sızın masada mı yıyo her aradıgımda konusup duruyo da hanı ılkın garson kız yoktu sokaktan gecen bırıdır dedın cabuk goruntulu arıcam ac dedım kapattım aradım goruntulu 4 defa acmadı sonra normalden aradım neden acmıyosun acsana dedım acmıcam da foto da atmıcam sen bana guvenmıyosun dedı bende 3 defa aradm aynı ses ve yakından gelıyo garson olsa sureklı konusur mu dedım sızın masada madem bısı cevırmıyosun ac o zaman dedım acmıcam dedi bende akşam eve gelme suratını gormek ıstemıyorum yoksa bn gelmem dedim oda gelmezsen gelme ben evıme gelcem dedi bnde seni ıstemıyorum gormek babangıle kacıp gıdıyosun ya canın ıstedıgınde bugunde gıt dedım gelmedi sizce napcam
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kötü bir şey yapıyor olsa ilk başta açmazdi telefonu, dısarı çıkıp açardı. Mesela kadın kendi arkadaşı diyelim o zman susmasını da isteyebilirdi. Çok takıntılısın be abla, ömür törpüsüsün resmen.
Ilk aradıgımda kız sesı gelıyo dedım oda burada ne arasın kız mız yok yoldan gecen bırıdır sanayıde bı yerde yıyoz dedı 3. Arayışımda da hep o kızın sesını duydum ve sureklı konusuyo bende dedım kı kız var sen bana yoldan gecen dedın ama 3 defa aradm 3 unde de duyuyorum dıye eşimde garson dedı bnde hanı yoktu ya burada kız dedın sımdı ne dıyosun dedım
gecmıs olsun öncellıkle buyuk ıhtımal aldatılıyorsun ama cok takma kafana boş ver sevıyorsan bırak bıraz nefes alır tılkının donup dolasacagı yer kurkcu dukkanıdır :)
Daha bir sene oldu evlenelı madem sahıp cıkamıcaktı evlenmeseymiş
iste oyuzden sımdı bız evlenemıyoruz xd artık insanlara guven kalmadı :)
maalesef
sende aldat olsun bıtsın ıntıkam saka saka xd xd yapcak bırsey yok ya kabul etcen ya da ayrlacaksın bırde kendıne bıraz bak bakımlı temız ol
Bu şekilde bence şüpheyle anca ne kendine olan olur düşünerek, bırak her şey olduğu gibi ilerlesin. Yapmak isteyeni ne yapsan engellemeyezsin
Daha 1 sene oldu ztn gel gitliydi ilişkimiz benle ılgılenmezdı amelıyat oldm bakmadı altınları ıstedı vermedm gitti yuzugu cıkarıp cafelerde takılms
Sen elinden geleni yapmışın
Bişeyler ceviriyor oyle açmadı ysa sorun var evliliğn nasıl gidiyor
Berbat sureklı yalan söyluyo zaten bana karşıda soguk sabah aksam telefon oynuyo ben sokuluyom ılgılen dıye yıne de yok yapmacık hersey gece yatarken dırek arkasını donuyo ben yataga oturdugumda ya da yattıgımda ben kalkınca benden tarafa donuyor bende dedım neden ben varken arkanı donuyosun da ben yokken böylesn ben öyle yatamıyom sana bakarak dedı
Baya kötüymüş yeni mi evlisin ama anlattıklarına göre evliliğiniz bitmiş eşiniz tarafından birde bu olay olmuş saklıyor bişeyler yasa biri var
Bir senedir evlıyız sureklı böyle kendi işi seyyar eve gec gelmeler 8.30 9 gibi sureklı elektrik işi olmaz kı hergün aynı gelınce de telefon sureklı ılgılenmıyo hastayken de bakmıyo aılem bakıyo o cekıp gıdıyo kavga cıkarıp ne yaparsam yapım memnun edemıyorum hedıye alıyorum sevınmıyo moral bozuyo sonra almasaydın banane bana bısı alma dıyo
Baya kötü durumlar sende anlaşılan boşanmayı düşünü yormsun
Napıcamı bılmıyorum ama size sordum ya dünkü telefon goruşmesinden sonra dedımkı eve gelme yuzunu gormek ıstmıyorum sen gelırsen ben gelmem dedım oda ben evıme gelırım sen gelmessen gelme dedı bana bende ben kadınım sen erkeksın ben eve gıdıcem sende gelmıceksn baska zaman babana gıdıyodun ya sımdı de gıt dedm gelmedı aramdı da mesaj da atmadı öyle duruyom
Baya ağır şeyler demiş size aizin ilişkiniz evlilik bitmiş
Bu ne ki telefonda ılk aradm kadın sesi duydum sonra kadın mı kız mı var dedm oda kımse yok sanayıdeym dedı tamam dedim 15 dk sonra aradm yıne aynı kız sesı kız yok dıyon ama ben duyuyorum var orada dedm yok foto atım dedi at dedim bekledim atmadı 5 dakıka sonra aradım atsana dedım ne atcam ya dedi yıne 3. Arayışımda da kız sesı aynı sureklı konusuyor 3 defa aradm 3 unde de kız sesı konusup duruyo sen bısıler yapıyon yalan söyluyosun dedım goruntulu arıcam ac dedım kapattı aradm 4 defa acmadı normalden aradım neden acmıyosun sen acsana dedm fotoğraf atmıcam da acmıcam da sen bana guvenmıyosun dedı bende ılkın kız mız yok dedın sonrasında da var dıyosun dedım o garson hıc mı susmuyo sureklı konusuyo sızın masada mı oturuyo dedım servıs yapıyo dedı bende sohbet ederek yapıyo herhalde dedm gelirsem oraya bır yerlerını şırkarım duzgun dur dedı bende gel hadı bı yap bakalım noluyo dedım kapattım aradm tekrar gelme eve dedm işte öyle
Anladım
Kafam cok karısık guzel kardesm ya kımsem de yok
Haklsın
Çok sıkıntılı durum. Önceki olaylarını da biliyorum okumuştum. Sizin evlilik çoktan bitmiş. Sen resmen zulüm görüyosun. Böyle 1 dk bile mutlu olamazsın ki…
Anlaşılmayack bir şey yok adam zaten belli etmiş kendini telfnu niye acmiycak yoksa bir de gelme diyor utanmaz
Ilk aradıgımda kız sesı gelıyo dedım oda burada ne arasın kız mız yok yoldan gecen bırıdır sanayıde bı yerde yıyoz dedı 3. Arayışımda da hep o kızın sesını duydum ve sureklı konusuyo bende dedım kı kız var sen bana yoldan gecen dedın ama 3 defa aradm 3 unde de duyuyorum dıye eşimde garson dedı bnde hanı yoktu ya burada kız dedın sımdı ne dıyosun dedım
Adam resmeen senle dalga geciyor.
Kac. yillik evlisiniz
Profilinize baktım da hep eşinizle ilgili bir şeyler sormuşsunuz Yani siz ya gerçekten de problemli bir evliliğiniz var ya da sırf bol yorum almak için bu tür sorular soruyorsunuz ikisi arasında kaldım gerçekten de evliyseniz sizin çok büyük problemleriniz var demektir sorduğunuz sorulara bakarsak
Yorum kasma derdınde deglm kımsem yok aılem de yaşlı ayrıl olmaz bundn adam olmuyo dıyolar bide etraftakılere soruyorm
Konusalimmi senle
Aldatılıyorsun emin ol...
Allah yardımcınız olsun , aranız nasıldı acaba?
faka bsmış yakalnmış sana şaşırmış
Demi cünkü ilk yok kız mız dedi 3 de var garsondu dedı
İlişkiniz bitmiş sizin
Sevmıyodu kı amelıyat oldm altınları ver araba alcm dıyo bnde bi dur iyi olaym öyle banane kalk getır nereye koyduysan dedı bende sen böyle davrandıgın ıcın vercektm sımdı vermıcem napıyosan yap ben düğünden gelmedim karnım yarık dikişliyim tuvalete zor gıdıyom dedim cekti gıttı 20 gün gelmedı aılem sayesınde geldı o surecte de yuzugunu cıkarıp kafelerde orada burada takılmıs benden once ıstemeye gıttıklerı kızın oraya et goturup mangal yapıp yemısler ben hastayken
Aldatıyor