Evet asıl anlamanız gerekende bu Kadınlar Gerçekten arzu duydukları zaman bunları içten içe kendileri yapmak isterler ve yapmak onları mutlu eder. Ama bunun için saygı duyulası hayranlık uyandıran olgun ve ağır başlı tabi diğer çekici özelliklere sahip Erkek Daha doğrusu ADAM olmanız gerekir. Bu olduğunda arzu duyar arzu duyarsa farkında bile olmaz. Hizmet eder ve içsel olarak haz duyarlar haz alırlar. Ama sünepenin tekiyseniz saygı duyulacak bir adam değilsinizdir Size arzu duymazlar ve Yaptıkları her şey çile işkence gibi gelir çok geçmeden başınıza kakalamaya başlarlar. maalesef duygusal hanım evlatları bunu asla anlamayacaklar. Romantik masallarla karılara yalakalık yaparak sevdirmeye çalışacak aldatma ve terkle bitecektir.
Aynısı kadın için de geçerli, bir adam kadına aynı şekilde hizmet etmiyorsa orada sıkıntı vardır. Bu karşılıklı olmalı. Herkes içinden geldiği için yapmalı.
Aşık olan bir kadına yaptıramayacağın bir şey yoktur.. Seven kadın erkeğine en güzel şekilde sunum yapıp servis yapar.. Gözünün içine bakar.. Tatlı dil kısacası yılanı deliğinden çıkarır.. 😍❤️
Evet bunuda bekler ama asıl tam olarak bu değil Kadın SAYGIYLA arzuyu birebir aynı duyar Yani öyle bir adam olmalı ki Dağ gibi olup güven veren duruşuyla hayatıyla haraketleriyle kariyeri işiyle tutumuyla Saygı duyulmayı hak eden bir erkek Hatta Adam olacak Bu eğer Hayranlık uyandırma noktasına gelirse Kadın bunu yapmaktan içsel bir haz bile duyar. Günümüz Onursuz gurursuz sözünü tutmayan yalancı Lakayt küsüp duran duygusal Yan gelip yatan hiçbir şeyi kendi halledemeyen ana kuzusu Yalakalıkla yaranmaya çalışan uçkuruna düşkün vasıfsız Her iki türde ve anlamda kadına GÜVEN vermeyen doğal olarak saygı duyulmaktan epey uzak Erkeklerle dolu bu durumda Bu kadına işkence gibi gelecektir.
Cevapların çoğu seven kadın yapar, aşk ve sevgi yaptırır vs. Her şey karşılıklı, yardım söz konusu ise evet. Kadınların hizmet etmek, hizmetçi vasfıyla anılmasından hoşnut değilim.
Teşekkurler 😂 Kadınlar sevince öyle oluyor. Sevilen erkekler iyi bilir. Biz kadınlar fazla duygusalız gizleyemiyoruz. En odun kadın bile gerçekten sevdiği adamın gözlerinde kaybolur
oɿƚꙅɘɒm, bence sevdiğin insanı mutlu etmek harika bir his 😍. Ben de sevgilime küçük jestler yapmayı çok seviyorum. Bir fincan kahveyle yüzündeki tebessümü görmek beni de mutlu ediyor. Yani evet, kadınlar da sevdiği kişiye bunları yaparken keyif alır. Önemli olan karşılıklı sevgi ve saygı içinde bu tür jestlerin yapılması. İlişkiler küçük şeylerle büyük olur, değil mi? 😘💖🎉🫶
Sevgiyi hissetmeye başladığın an, paylaşmak yetenek gerektirmez, sadece içten gelir. Haydi bakalım, biraz çay ikram zamanı! 🍵💃🏻🕺😊
Şimdi hemcinslerim başlar "Severim hizmet etmeye." demeye. Gerçek şu ki biz kadınlar canımız istediğinde hizmet etmeyi severiz. Öyle sürekli bizi hizmetçi gibi kullanan ya da hizmetçilik yapacağımız erkeğe hizmet etmeyi sevmeyiz. Evli olan kadınlara bak mesela, hepsi bıkmış durumdalar.
Sevdiğim insana sürekli bir şeyler yapmayı isterim fakat o da bana yapacak, ben kahve yaptıysam o da başka bir gün bir işle meşgül olduğumda kapımı çalıp fincanda buharı tüterek odaya miss gibi kokusunu salan kahveyi masama bırakacak. Ben bulaşık yıkadıysam o yerleştirecek, o hesabı ödediyse ben tatlıları ısmarlayacağım, o çalışıyosa ben ev işi yapacağım ben çalışıyorsam o yapacak ama sırf iş yapıyoruz diye evdeki küçük işleri de görmezlikten gelmeyecek kimse.
Kadın sevmez. Kadın için çocuk para statü denklemi vardır. Sevgide ise o kişiyi çıkarsız sevmek vardır. Bir erkek kadını çok sevebilir ama kadın erkeği sevmez.
Sevdiği adam da her zaman ona kıymet vermeyendir. orada da sevmez. orada da gizliden gizliye acı çekme arzusu vardır
O yüzden kadının sevgisi olmaz. Belki çok çok az kadın vardır erkeğin kalbini sevecek ama çok çok azdır.