Kadınlar sevdigi erkeğe mi nazlanırlar ve ilgi beklerler sizce?

Eşimle aramda sorunlar oldu. Boşanmayı düşünür hale gelmiştim ve kendisine de soylemistim. Baya sogudum kendisinden. Aramız limoniyken hamile oldugumu öğrenince haliyle bosanma rafa kalkti ama esime karsi eskisi gibi degilim.(hamilelik planladigimiz bir sey degildi. Bir de cocuk yapmışsın falan diyecekler icin diyorum. Habersizce oldu ve korunmamiza ragmen)

Ondan bir beklentim yok. Her işimi kendim hallediyorum. Aşerdigimde bile çıkıp kendim aliyorum ondan istemiyorum. Esimin benimde tanidigim erkek bir psikolog arkadasi var. Wp de konusmuslar o konusmaya denk geldim.

Hasta oldugunda ilgi beklerdi, nazlanirdi corba yapar misin bana çıkıp şundan falan alir misin derdi. O zaman kızardım, hosuma gitmezdi bu tavırları ama bu bile nimetmiş. Şimdi sancısı olsa bile bana pek bir sey demiyor. Geçenlerde arabaya atlamis kendi gitmis doktorun yanına. Cok mecbur kalmadikca beni dahil etmiyor artik.

Kavanoz kapagini açtırırdı, şirinlik yapardi, gozlerime bakar gülümserdi, gelir bana takılırdı çalışırken falan. Gelir tartışırdı, işteyken arardı sinir olurdum habire aramasina, mesaj atmasina, ilgi isterdi, posetleri taşıyabilir misin falan derdi. Beni zorla alışverişe, gratise falan götürürdü simdi hiçbirini yapmıyor.

Gidecegi yere kendi gidiyor, posetleri kendi tasiyor, benden ilgi beklemiyor, benimle tartışmıyor, aramiyor, mesaj atmiyor gun icinde. Sadece bazen cani bir sey isterse evde bir eksik varsa onlar icin mesaj atıyor. Bana aslinda cok ilgiliymis ama simdi degil gibi seyler yazmış.

Psikolog arkadaşta kadinlar sevdigi erkege nazlanir, ilgi bekler, yaptığı şeylere dahil ederler. Seni işteyken aramasi, mesaj atması bile seni düşündüğünü, önemsedigini gösteriyordu aslinda, sen sevmesen de beni sık bogaz ediyor diye düşünsen de.

Kadınlar yine cabaladiklari erkekle, sevdikleri, deger verdikleri erkekle tartisilar, kavga çıkarırlar, yaramazlik yaparlar, cocuklasirlar demis. Baska seylerde yazmista uzatmayayim daha fazla. Bence dogru demis. Sizce?

Kadınlar sevdigi erkeğe mi nazlanırlar ve ilgi beklerler sizce?