- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSana çok gereksiz bir baskı yapıyor. Evlenmeye zorlamak ne demekmiş. Birlikte olmak için yaptığı numaralardan biri de olabilir bunu sen daha iyi anlarsın. Fakat bu ayak oyunlarına çok kanmamanı öneriyorum. Seni elde etmek isterken sana o güveni vererek, sana sahip olma isteği çok fazla. İletişim ile bunu çözemiyorsan, ona yolcu bileti alma vaktin gelmiş demektir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yani en mantıklısı ilişkini bitirmek olur zira yavaş yavaş birbirinizi yıpratmaya başlarsınız. Bu olduğunda ise belki keşke diyeceksin. Evet tam çözüm değil gibi. Ancak belki evlilikten korkuyor olabilirsiniz. Bunu daha önce irdelediniz mi kendiniz için
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle böyle bir fikrin olmadığını net şekilde bildir hepsi bu. Konuyu kapat bir daha da açma de tek seferde kesin konuş hallet. Bir daha bu konuyu açamasın...
012 Yorumla
Soran+1 yılo zamanda diyor niye sevgili olduk yok aileme laf olur falan filan
- +1 yıl
Ona göre ilerleyeceksiniz, bir karar vererek. Baştan net olmak lazım
Soran+1 yılya başkalarının düşüncelerini çok umursuyor işine geldi mi de umursamıyorum diyor ama yaptıklarıyla dediği birbirini tutmuyor niye boşu boşuna ekstra sorumluluğun altına girmek istiyor anlamadım
- +1 yıl
Onun dediğini değil, senin kararlarının peşinde ol, gerisini boş ver. Kendine neden eziyet ediyorsun sal gitsin böylelerini
Soran+1 yılişte o yüzden sadece sevgili kalmak istiyorum evlenirsek işler zora girer evlilik konusunda çok anlaşabilcrğimizi de düşünmüyorum zaten
- +1 yıl
Evlilik işine girmek akıl işi değil zaten kadın için. Kadın yanlısı destekçi bir adam bu ülkede bulamazsın tüm yükün altinda ezilirsin, denemeyiniz
Soran+1 yılaynen işte ondan istemiyorum o da sonradan öyle olursa diye
Soran+1 yılailesiyle akrabasıyla arkasını toplamakla uğraşamam ben ya
- +1 yıl
Olacağı kesin, bu ülkede olmayan yıldır 6 sorular ortada, bile bile kendini ateşe atan sonra soluğu mahkemede alıyor evlilik kadın için zulüm erkek için sultanlık boşuna istemiyorlar erkekler😅
- +1 yıl
Bu ülkede olmayan yoktur* yazmıştım
Soran+1 yılayn öyle ya erkek olmak varmış valla hiç bi dertleri yok kendilerine dert yaratıyorlar sonra duygu sömürüsü yapıyorlar
- +1 yıl
İşte aklı başında kadın bu oyunlara gelmez😘
+1 yılAyrıl. Evlenmek isteyen birinin vaktini çalma.
217 Yorumla
Soran+1 yılsana mı sorcam çözümün yoksa yazma
- +1 yıl
Bana sormuşsun işte neden kabalık ediyorsun. Ayrıca bu da bir çözüm ve güzel bir çözüm. Çocuk iyi biriyse yazık etme. Çok beddua alırsın sonra.
Soran+1 yılkabalık eden sensin ayrıca ayrılmak istiyorum demedim evlilikten soğusun istiyorum
Soran+1 yılöyle yapacak olsam direk başkasını bulurdum herhalde
- +1 yıl
Kabalık etmedim ama dur başka yere cevap verdim onu oku. Ama biliyor musun bence ayrıl. Boylr adamlar çekilmez.
Soran+1 yılya genel olarak iyide evlenince olmaz bu ya çok dağınık kendi işini yapmaya üşeniyor sözde evlenince herşeyi ortak yaparız diyor da nasıl güvenip evleniyim yani evde bile ablası diyor hiç iş yapmıyor
Soran+1 yılya yüzünü sildiği havluyu yere atıyor
- +1 yıl
Yok artik ormanda mi büyümüş o ne öyle ya. Annesi şımartmıştır kesin. Öyle biriyle evlilik olmaz tecrübe etmiş biri olarak konuşuyorum. Çocuğun olunca bir başına da bırakır seni kaderine terkeder
Soran+1 yılay bilmiyorum valla hayatımda böyle düzensiz üşengeç insan görmedim
- +1 yıl
O değişmez, daha da beter olur. Akıllı kıza benziyorsun cevapları okudum, yazık etme kendine. Şu an seviyosan bile ilerde pişman eder seni. Erkekler şeytan oluyo evlendikten sonra
Soran+1 yılçok var etrafımda öyle zaten bi tane evli mutlu biri yok
Soran+1 yılbabaanem bile diyor evlenince sonu böyle olcak bak diyor
- +1 yıl
Aynen öyle. Turkiyede, evlenmek Bi kadinin yapacağı en büyük hata. Oysa en çok da evlenmek isteyen kadınlar. Ne tuhaf.
- +1 yıl
Evlenince rahata erecek, paşalığını padişahlığa cevirecek olan erkekler ama ona rağmen evlenmekten kaçan da onlar. Sanki kızlar kapılarında kuyruk olmuş bekliyor.
Soran+1 yılevet bende onu hiç anlamıyorum sanki her işi onlar yapıyor ulan bi yaptıkları işe gidip gelmek onu bile yapmamak için kırk takla atıyorlar
- +1 yıl
Bahar dizisi 18. Bölüm başındaki konusmayi dinle. Evlilikler nası bitiyor cevabı orada... tamamen erkeklerin yüzünden. Net diyorum. Sevilen sayılan değer gören desteklenen kadın evliliğini bitirmez.
Soran+1 yılayn öyle
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, sıkı bir durumdaymışsın canım. Ama işleri tatlı tatlı çözmek en iyisi 🤔. Direkt olarak sevgilini soğutmak yerine, oturup açıkça konuşmak daha yapıcı bir yol olabilir. Beklentilerini ve düşüncelerini net bir şekilde anlatarak, karşılıklı bir anlayış geliştirebilirsiniz.
Ama hani yine de soğutmak istiyorsan galiba sürekli evlilik konusunu baltalarsan sonuç alabilirsin. Mesela, her evlilikle ilgili önerisini ciddiye almadığını gösterebilirsin. Sürekli konuyu değiştirip başka şeylere yönlendirebilirsin. Ya da her evlilik konuşmasında karamsar bir tablo çizebilirsin.
Ama unutma gülüm, iletişim her zaman ilişkiyi ayakta tutan en önemli şey 💬. Direkt konuşmak, daha uzun vadeli ve sağlıklı olacaktır. Sevgi dolu çözüm yolları her zaman daha güzeldir 💖.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
+1 yılEvlendikten sonra ki hayallerinden bahset.
- Evde sürekli birlikte olacağınızı
- arkadaşlarıyla dahi görüştürmeyecegini
- bir düzine çocuk istediğini ve birlikte bakacağınızı.03 Yorumla
Soran+1 yılevlenmeden de sürekli birlikteyiz bi de temas bağımlılı var o yüzden sürekli dip dibe olsakta sıkıntı etmiyor daha çok o yapışıyor zaten bazen gına geliyor arkadaş konusunda olabilir belki bi deniyim onu
- +1 yıl
Aşırı istekli ol, bir süre sonra bıkar
Soran+1 yılnasıl istekli hangi konuda
- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılSürekli yalan söyle ona
Bakımsız ol.
Onu kısıtla yani telefonuna bak resimler, mesajlar, sosyal medya hesapları, Google arama geçmişleri her şeye bak
Çok kıskanç ol.
Onun yanındayken bir erkeğe bak.
İleri geri konuş onunla
ya da baktın olmuyor bunu ailene söyle açık açık bundan rahatsız oluyorum evlenmek istemiyorum onlar araya girerse belki bir faydası olur.. madem aileler tanıştı..
015 Yorumla
Soran+1 yılaileler çok karışmasa iyi olur ya tartışmaların aramızda kalmasını istiyoruz başka düşünceye sevk eder tek evlilikten soğusun sadece sevgili kalmak istesin yeter yani ne gerek var boşuna fazla sorumluluk altına girmeye
- +1 yıl
O zaman sana saydığım bahaneleri yap..
Soran+1 yılbakımsızlığı yalancılığı deniyim bi kıskançlık fazla işe yaramıyor
- +1 yıl
Kıskançlık olarak ne yaptın da olmadı
- +1 yıl
Onun yanındayken bir erkeğe bakabilin ya da onu aldatabilin.
Soran+1 yılşu çok yakışıklı şunun gözleri çok güzel diyorum tık yok
Soran+1 yılaldatma olmaz ayrıca sevgili kalsın evlilikten uzaklaşsın istiyorum
- +1 yıl
O zaman bazı erkeklerin fotoğraflarını kaydet telefonuna mesela karın kaslı olan erkekleri koy. Hattaga duvar kağıdı yap ve onun görmesini sağla.. sonra de keşke senin vücudunda böyle kaslı olsaydı de
Sosyal medyadan erkekleri takip et.
ya da onu aldat.
Soran+1 yılkonu gene başa döndü ama
Soran+1 yılamacım benden ayrılmasını sağlamak değil evlilikten soğutmak
- +1 yıl
O zaman şöyle ona ben düğünüm de limuzin isterim yani onu çok masrafa sokacak kadar biseyler iste, evlendikten sonra direk balayına gidelim de en pahalı yere bütün masrafları ona kaktır.. O zaman garanti evlenmez
Soran+1 yılzaten kendiside görkemli bi düğün yapmak istiyordu ama masraf konusunu biraz daha abartırsam en azından daha fazla bekleme kararı alabilir deniyim bunu
- +1 yıl
Peki niye bunu ona açık açık söylemiyorsun..
Soran+1 yılsöyledim zaten dinlemiyor
- +1 yıl
O zaman ne kadar çekilmez birisi olduğunu ona göstermelisin ona da onun ailesine de.
+1 yılSevgilin kolpa tutuyor merak etme hadii evlenelim desen bir ton palavra sıkar. Genel erkek yalanıdır, kızlar ilişkiye daha çok bağlandığımızı düşünsün diye çok fazla ciddi mevzulardan bahsederiz arada..
14 Yorumla
Soran+1 yılyalanla gerçeği ayırt edebiliyorum merak etme ailelerimiz de tanıştı evlenmek istediğinden bahsetti o anda da
- +1 yıl
O zaman senin ondan üstün olduğunu düşünüyor elinden kaçırmamak için acele ediyor çünkü benzeri arkadaşımın başına geldi arkadaşım çok güzel bir kız uzun boylu, beyaz tenli, ince belli falan duygusal boşluktayken bir lavukla sevgili oldu lavuğun boyu kısa, saçları dökük, fiziği bozuk falan o yüzden çocuk hemen evlenmek istiyordu ki kız duygusal boşluktan çıkınca ondan ayrılmasın falan
Soran+1 yılvalla benimki yakışıklı da bi sürü ona aşık olan beğenen bakan kız var bi ara gizliden arayan bi kız vardı onu arayamasın diye gizli aramalara kapattım telefonunu
- +1 yıl
Niye evlilikte ısrar ediyor peki
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilik hukuku ve kanunlarından bahset yeter
05 Yorumla
Soran+1 yılonları düşünse zaten evlenmek istemezdi
Soran+1 yılevlendiğimiz zaman hiç ayrılmıcağımızı düşünüyor üstüne bir de annesi bu evlenince seni bırakır demiş ben bu aileyle olmam valla daha şimdiden böyleyse başıma iş olur
Cevap sahibi+1 yılTamam işte sende anlat ayrılırsam bitmek bilmeyen bir borç batağına girersin de vazgeçir
Soran+1 yılayrılırsan hakkımı helal etmem diyor
Cevap sahibi+1 yılO zaman tabi mesele ahirete kalırsa proglem büyük anlaşmalı boşanman gerekir. Veya sözleşmeli evlilik Bunca yatırımı haram olur bu durumda
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Siz Z-kuşağı kızlar ,
ahir zamanın NET kanıtlarısınız.03 Yorumla
Soran+1 yılay sanki evlenmek isteyen kız olunca da evleniyonuz boş yapmayın
Soran+1 yılsiz anca aldatmasını kullanmasını bilirsiniz evlenmeden onla bunla ilişkiye girmeyi
- +1 yıl
helal kiz sana konus erkolar kendini bir sey sanmasin
Ayak yapıyor p. zevnk
04 Yorumla
Soran+1 yılkeşke öyle olsa
Soran+1 yılaileler tanıştı zaten o zamanda evlenmek istediğini söyledi
Soran+1 yılannem dedi okulunu okumadan evlenemezsiniz sende okulunu kazan bitir sonra ailesini de o konuda ikna etti
+1 yılBakire değilim de senden de soğur evliliktende
08 Yorumla
Soran+1 yılama zaten cinsel hayatımız var zaten bunu sorun eden biride değil
- +1 yıl
Hmm o zaman bilmiyorum neden evlenmek istemiyorsun
Soran+1 yılçok dağınık ya en ufak bi şeyi yapmaya üşeniyor bazen yok şunu çöpe atar mısın yok bunu oraya koyar mısın ya kalk yap yani dibinde her şey evlenince de böyle olur kesin bu çekemem valla
- +1 yıl
Hmmm o zaman sende ona bunu yap onu yapar mısın bunu atar mısın gibisinden yaşattığını yaşasın
Soran+1 yılben çok işlerimi başkasına yaptırmayı sevmiyorum o yüzden gerekmedikçe hiç bi konuda yardım bile istemem ama bundan sonra yapcam arada diyorum zaten kalk kendin at diye alıyor yan tarafına koyuyor yediği şeyin çöpünü
- +1 yıl
Kız ona yaptır hakkediyor kendine hizmetçi mi tutmuş sanki paşama bak
Soran+1 yılsözde evlenince herşeyi birlikte yaparız diyor ama evlenmeden böyle ben nasıl buna güvenip evleniyim
- +1 yıl
Haklısın valla konuş onunla deki bu böyle olmaz şu an böyle yapıyorsun sonra Allah bilir daha ne yaparsın falan de
Dünya tersine dönmüş 😀
00 Yorumla
+1 yılŞu an istemem yan cebime koy modundasın. Ya da özgür ruhlu biri olduğun için sadece flörtöz takılmayı seviyorsun.
030 Yorumla
Soran+1 yılevlenip erkeğin arkasını toplamakla uğraşamam ben
Soran+1 yılkendi hayatıma bakıcam
- +1 yıl
El bebek gül bebek büyümüşsün o zaman.
Soran+1 yılolması gerektiği gibi
Soran+1 yılçocuk gibi erkek bakamam ben
- +1 yıl
O zaman zor evlenirsin sen ama zengin koca bulursan ha o zaman iş değişir.
Soran+1 yılaman istemez evlilik falan uzak dursun
Soran+1 yılzengin ya da değil asla evlenmem zengin biride evlenmek istemişti onu da terk ettim evlenmek istemiyorum Zenginsiniz diye karakter davranış değişmiyor
- +1 yıl
Erkeklere mi güvenmiyorsun anlamadım. Geçmişte yaşadığın bir travman mı var.
Soran+1 yılilla travma mı olması gerekiyor görünen köy kılavuz istemez
Soran+1 yılniye bile bile lades yapıyım sen soruya cevap ver
- +1 yıl
O zaman çalışkan eşit iş bölümü yapan bir adam bul.
Soran+1 yılnerden biliyim öyle olduğunu sözde öyleyim diyenlerde evlenince değişiyor
- +1 yıl
E şu anki sevgilin için bu evlenince de iş yapmaz niye bile bile lades yapayım diyebiliyorsun ama. Belki o da tam tersi olur iş yapar belli mi olur😀
Soran+1 yıltam tersi olanını hiç görmedim bi imza attı diye adamın karakteri değişmiyor
- +1 yıl
Peki kendine şu soruyu sor sen çalışkan mısın bence tembelsin.
Soran+1 yılsorun burada ben değilim ki evlenmeyi istemeyende benim zaten sana noluyor
Soran+1 yılçocukmuşsunuz gibi size bakmak zorunda değiliz
- +1 yıl
Yoo bakmak zorunda değilsiniz zaten, bir Rus-Ukraynalı hizmetçi buluruz biz, siz rahatınıza bakın😀
Soran+1 yılay bulun lütfen ya bizi rahat bırakın yeter ki
Soran+1 yılgideriz İngiliz alman erkeği bakarız en azından bakımlılar
- +1 yıl
Kocanı kıskanmaz mısın o kızlardan
Soran+1 yılne kıskancam ya özgüvensiz işi kıskanmak ayrıca koca da değil evlenmek istemediğimi soruda da belirttim
Soran+1 yılbi tane soruya cevap veremedin
Soran+1 yılamacınız ne sizin
- +1 yıl
Hayatımda ilk defa evliliğe bu kadar karşı çıkan bir kızla karşılaşıyorum şu an.
- +1 yıl
Soran, bunları deseydin sana çocuğu üzme demezdim. Haklısın ama bırak üzülsün ayrıl gitsin o çocuktan. Ondan eş meş olmaz. Klasik erkek. Ya da haksız duruma düşmek istemiyorsan, sürekli kıskan kisitla onu. Erkekler darlanmaya kısıtlanmaya gelemez. Görüştüğü kız arkadaşları varsa engel ol. Sosyal medyada da tüm kızları kuzenlerini bile takipten çıkart. Her şeye alın surat yap. En nefret ettiği hangi davranışlar varsa onları yap.
Soran+1 yılvalla çoğunu yapıyorum zaten bi de aşırı sosyal biri zaten benim gibi birini çileden çıkartır bu evlenince
- +1 yıl
Özel olarak sinir olsugu şeyleri yap. Rahatsız olduğu şeyleri. Biraz kötü olacak ama kendine bakmayı Biraz ihmal et istersen :/ makyaj yapma evde pijamalarla gez
Soran+1 yılmakyaj zaten yapmıyorum, valla pijama giymek bunu çok etkilemez takmıyor kafasına böyle şeyleri tiksinme eşiği baya yüksek biri kendide bazen slk slk hareketler yapar iğrnçlik konusunda
+1 yılAldatman yeterli bebişşşş
08 Yorumla
Soran+1 yılayrılsın istemiyorum evlilik düşüncesinden soğusun istiyorum öyle olsa direk başkasını bulurdum herhalde
- +1 yıl
Bunu yaparsan manyak bir soğuma yaşar...
Soran+1 yılo zaman bırakırda ama ben bunu istemiyorum
- +1 yıl
Ne emmeye geliyorsun ne gömmeye 😂
Yanlış anlama. Bu cümleyi günlük hayatta çok sık kullanırım. Kabalık yaptıysam affola.
Soran+1 yılyav tek istediğim evlilik düşüncesinden soğusun sadece sevgili kalsın işte neyini anlamıyonuz anlamadım ki
- +1 yıl
İstemediğini ısrarla söylersen er geç vazgececek zaten
Soran+1 yılsöylüyorum ama olmuyor garip garip triplere giriyor bu sefer
- +1 yıl
Bir laf var ya... Bayılırım ona
Ya * *, ya seve seve 😀
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılmesafe koy görüşme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYasaları göster yeterli
03 Yorumla
Soran+1 yılyasalar umrunda olsa evlenmek istemezdi
Cevap sahibi+1 yılTeker teker say hepsini ona. Öyle kanunlar var ki adamı kadınlara yanaştırmaktan soğutur evlenmeyi bırak
Soran+1 yılhangisi onlar
+1 yılEvlenmeyeceksen ne yapıyorsun
11 Yorumla
Soran+1 yılne alaka şimdi
Gizli Üye(25-29)+1 yılyanindayken osur
01 Yorumla
Soran+1 yıltiksinme eşiği baya yüksek yanında sıç gene soğumaz
Aşk İlişkileri konusunda 506 cevap paylaştı. Aldat
09 Yorumla
Soran+1 yılevlilikten soğutmak istiyorum sevgilikten değil
Soran+1 yıllan o zaman sevgilide kalmaz
Soran+1 yılsoruyu anlamıyon mu
Soran+1 yılevet
Soran+1 yıllaftan anlamıyor çünkü söylüyorum istemediğimi o zaman niye sevgilisin diyor
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat