2 yıllık bir ilişkim var, 18 yaşımdaym lise son senem ve polislik okumak istiyorum sevgilim 2.5 ay oldu askerde
askerlik bitsin senin de lisen bitsin istemeye gelicem diyor, ben ona ünide bitsin öyle evlenelim diyorum kabul etmiyor. Ya ben ya polislik diyor ve çok ciddi.
Sizce ne yapmalıyım yani ona seni seçiyorum dedim ama sözde söyledim kabul etmedim tabiki onu evlilikten soğutabilir miyim acaba var mı bir fikriniz
askerlik bitsin senin de lisen bitsin istemeye gelicem diyor, ben ona ünide bitsin öyle evlenelim diyorum kabul etmiyor. Ya ben ya polislik diyor ve çok ciddi.
Sizce ne yapmalıyım yani ona seni seçiyorum dedim ama sözde söyledim kabul etmedim tabiki onu evlilikten soğutabilir miyim acaba var mı bir fikriniz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhaba,
Sizin yaşınız evlilik için çok küçük diye yazdığım zaman belki bana hak vermeyeceksiniz ancak 20 yaşında evlenmek, hayatı yaşamadan ve belli bir olgunluğa ulaşmadan evlenmek demektir...
Öyle ki, evlilik iki sevgilinin eş olması, hayatı paylaşması ve birbirlerini idare etmesi sanatıdır, bu sanatın eğitimini almak için biraz yaşamış olmak ve olgunlaşmak gerekir, en azından 25 yaşına gelmiş olmak iyidir...
Sizin talebiniz haklı, biraz bekle ne acelen var diyorsunuz adam bunu sanırım anlamıyor;
Ona diyeceksin ki: Madem beni çok seviyorsun o zaman bana şart koşma!
Seven adam sahip çıkar...
Sevgiler
AY
Adil Yıldırım’a ulaşıp kendisine direk sorularınızı sormak ve kendisinden daha detaylı yanıtlar almak için ADİL’E SOR uygulamasına üye olabilirsiniz.
Sorulan soruları Adil Yıldırım en detaylı şekilde analiz ederek yanıtlamaktadır. Adil Yıldırım'ın diğer görüşlerine burada ulaşabilirsiniz.
Adil abi kiz 18 yasindaaaaa
benim yazmama gerek kalmadı elinize sağlık.
Haklısınız ben de öyle düşünüyorum 25 ideal yaş
Teşekkürler 😊🌹