Evlendikten sonra bakıyorum dalyan gibi arkadaşlarım göbekli memurlara dönüşüyor. Bütün gün pişi mi yiyorsunuz bu nasıl şey ya herkes +20 kilo dolaşıyor etrafta!
Beyler evlenince olan oldu biten bitti kafası mı bu? evlenince şişmanlayan erkek
Çevremde kardeşim dahil bir çok tanıdıklarım evlendi ve göbeği saldı. Bunun sebebini sorduğumda ise, eşleri heves edip yemek yapıyorlarmış çeşit çeşit ve onun üzülmemesi için mecbur yiyorlarmış.
Akşam çay demliyormuş eşleri ve heves edip yanına bir sürü bisküvi abur cubur koyuyormuş hepsini mecbur yiyoruz diyorlar.
Yani erkeklerin göbeği salmasının sebebi sizlersiniz. 😄
Öyle haklısın ki sonuna kadar haklısın Şahit oluyorum çiflerin çoğu hep kadın ön planda daha çok bakmış kendine ama yanındaki gvatt gibi takoz gibi biraz bakın kendinize ya Genetiği düzgün olana bakacaksın o zaman sen yesede yemesede sabit kalacak cinsten
Kilo almayan erkeklerde kilo alıyorsa düzensizlikten alıyordur. Kesini budur. Sağlıklı yemekler ve ekmeği kesmek bir aile düzeni gerektirir. Biri az ekmek yer, kalan ekmek ona itelenir ise olmaz. Çok karışık şeyler. Daha yazardım ama kadınlar topa tutar şimdi 😃
Kendi ırkını ve milletini aşağılamayı ve hor görmeyi seven tek millet biziz dünya üzerinde. Genelleme sorularıyla feminazicilik oynamaktan bıkmadınız. Ülkemizde ne kadar kalitesiz dişiler varmış ya yorumlara baktım bi şöyle de.
Çoğusu eşleri istedikleri için salıyor emin olun abilerimden biliyorum yengeler adamlara saç bile tarattirmiyorlar giyimini şık giydirmezler etrafimdaki çoğu böyle tabi salanda var illaki iki cinstede..
Benn göbeği oldum olası sevmem. İstediğim kadar yesem de zaten kilo almıyorum. Metabolizmam benden hızlıdır. Yattığım yerden bile mide kendi spor yapıyor. 😀
Alan aldı satan sattı muhabbeti ne yazık ki kadın olsun erkek olsun evlendikten sonra kendilerini salıyorlarlar yediklerini dikkat etmiyorlar doğal olarak kilo alıyorlar
Benim annem ve babam tığ gibi zayıfmış. Babamın ailesi tek öğün tüketirlermiş. Babam evlendikten sonra annem güzel yemekler çay tatlı yaptıkça babam baya kilo almış
erkekler aldatmayi sever toplumda normal karsiladigi icin erkeke sevap sanyiorlar ielrde pedofiö oluyorlar erkek dedin adam olmali esini cocugunu sevmeli verene kosmamali neyse