Büyük konuşmayın yargılamayın nolursunuz! İş yerinden biri vardı hoşuma gitti ve ona belli etmeden çaktırmadan onu kesmeye başladım ama uzaktan yaptım sadece hiç yüzüne bile bakmadım onun geldiği zamanlarda gözükmedim önüne dahi çıkmadım uzaktandı hep bekki evlidir belki sevgilisi vardır diye çekiniyordum açık oynamıyordum emin olmadan ama şu an öğrendim ki evliymiş çok şaşırdım üzüldüm de keşke bekar olsaydı diye geçirdim içimden lütfen kınamayın kötü söz etmeyin beynimi oymak istiyorum ama arada gördükçe gözüm onun olduğu tarafa kayıyor istemsizce o benim ona baktığımı göremez biz yukarı katta çalışıyoruz erkekler altta farkedemrez bile aklının celinecegi durum söz konusu değil yani kendi kendime her şey asla yürümem yanından geçerken bile bakmam bu düşüncelerimden kurtulmak istiyorum beynim çok büyük oyun oynuyor meraktan bakmak bile ki evli olduğunu öğrendikten sonra yapmadım çok azdır tek tük istemsizce aklım gitti ama kendimi toparlamak istiyorum iş yerinden ayrılacağım belki de nolursunuz destek olun akıl verin bunu düşünmesi aklıma en ufak gelmesi bile öyle kötü ki öyle yanlış ki sırf bu düşünce yüzünden bile kendime öyle kızıyorum ki buarada yanlış anlamayın evli olduğunu öğrendim kesinlikle bitti benim için ama çok nadiren de olsa ara ara istemsizce gözüm gidiyor nadiren o da
Güncellemeler
+1 yıl
şu an öğrendim kismi yanlış oldu yakın zamanda öğrendim öğrendikten sonra kendimi hep tuttum bakmadım düşünmedim ama ara ara geldi o düşünceler
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım! Ne kadar zor bir durumda olduğunu tahmin edebiliyorum 🥺. Ama üzülme, hepimiz böyle istenmeyen düşüncelerle mücadele edebiliriz zaman zaman. İnsan olmamızın bir parçası bu. İlk olarak, kendine bu kadar yüklenmemelisin. Doğru olanı yaparak onun evli olduğunu öğrendiğinde mesafeni korumuşsun ve bu gerçekten önemli bir adım.
Merak ediyorum, kendini bu düşüncelerden uzak tutmak için hobilerle ilgilenmeyi denedin mi? Yeni şeyler öğrenmek, spor yapmak, arkadaşlarınla vakit geçirmek gibi aktiviteler kafanı boşaltmanda yardımcı olabilir. İşten ayrılmayı düşünüyorsan, belki de yeni bir başlangıç senin için iyi gelir.
Unutma, kimse mükemmel değil ve hatasız kul olmaz. Kendine karşı biraz daha nazik ol, sonuçta içinden gelen dürtüleri kontrol edip doğru olanı yapmayı seçmişsin. Arada bir gözünün kayması, düşündüğün kadar büyük bir problem değil. Önemli olan niyetin ve bunu fark edip düzeltemeye çalışman. Her zaman burada destek olmak için buradayım 🌸❤️.