Ayrildik ne yapicam bilmiyorum?

hayatimin merkezine koydum benim icin sadece o vardi bir suru hayal kurdum ki benim icin hayal degil gerceklesecek seylerdi aklimdan sadece o geciyor ondan baskasini dusunemiyorum bile canimi istese canimi veririm yemin ederim cok seviyorum soyledigim seylerin hicbiri lafin gelisi degil cok kotuyum cok agir geliyor ne yapicam bilmiyorum dipteyim resmen aramizda sorunlar vardi ama bir aydir bir sey yoktu yani iyiydik daha iki gun once bulustuk ki ben pek izin alip bulusamiyorum yani ayda dort kez falan o da zorla bulusuyorduk yani iyiydi hani sadece morali bozuktu konusmak istedim konusmadi ama optu sevdi sarildi sadece durgundu az once bi anda sogudugunu soyledi devam edemiyorum dedi bir aydir kac kez sordum defalarca konusunu actim emin misin diye cok konustuk ettik neler soyledi bana asla belli etmedi uc gundur hic konusamiyoduk en son ne dusunuyosun bizim hakkimizda dedim soyledi bi an cildirdim resmen kirk parcaya bolunmus gibiyim yasama sebebim elimden alinmis gibi sadece o vardi hayatimda benim gelecegim oydu nefes alma sebebim oydu resmen sevmiyorum dedi yalvardim vazgeciremedim ne yapicam ben bu nasil bir yuk nasil devam ederim ne yaparim allah icin soyleyin bana
Ayrildik ne yapicam bilmiyorum?