Yani şoyle 2 senelik bir birlikteliğimiz var biraz kiskan evlencez onu alalim amsraf olmasin bunu alalim amsraf olmasin diye diye beyaz esyami vs herseyimi aldim mikro dalga firinimi bile bu arada ben bayanim ayni yerde calişiyoruz sonra bana sacma ona gore hakli bir sebeb ama gerçekten saçma beni erkekler goruyor diye calsiitigimiz alanda mola alanina gondermedi ben de indim diye ayrildi laf dinlemedigim icin ama çok kesindi bariscamizi sanmiyorum da bende ne hissettigimi bilmiyorum şu an hani istemiyorum gelmesin ama gelirse ben biraz safim kanarim neyse ben beyaz esyayi butun ceyizimi beraber aldim o kosturdu bu model guzel bu magazaya bakalim 1 defa olacak diye diye en guzelini bulmak icin cabaladi o da araç aldigi icin borcu vardi ondan destek olmadi pek ben bunlari hic kullanasim gelmiyor yani ben onunla hayalini kurdugum seyleri baskasiyla nasil kullanirim nasil yaparim ne ederim bilmiyorum çok üzülüyorum
2 ay
Ayrildik ne yapacağimi bilmiyorum?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Zaman la. unutacaksin yapacak bisey yok. ama. daha erken karta vermek için belki gelir. barışmak için acele. etme
1 haftayi gecti iste 10 gun olmak uzere yoruldum bende cok seviyorum ama ben ona guvenmiyorum asil ama hic belli etmedim sensin sensin dedim icin cikti tepeme gozume perde indi ya
Anladim bu kadar yıprandıysan devam etme gelirse cok kıskanç birisi galiba evlenince de sorun olurdu zaten
Öyle bir kullanırsın ki.. Duygusallık zamanı değil, onlar eşya anlam yükleme
Valla hepsini boscdan aldim hemde cok para verdim kiz oldugim halde 100 gram altin aldim dugunumuzde taksin o bana masraf etmesin diye ey gidi degmiyor
Kızın altın aldığı görülmemiş. Gereğinden fazla fedakarlık yapmanın sonu genelde böyle biter. Neyse biten bitmiştir, onu en bakma zamanı. Umarım her şey daha güzel olur 🙏🏻
İnsallah inşallh bu mubarek kandil gunu allahim beni kurtarsin
🌺🌺🌺
Seviyorsa kıskanması doğal keşke biraz daha dikkatli olaydın belki seviyor merak etme barışırsınız tabi birazda sana bağlı
Ama kendisi hic dikkat etmiyor cok fazla kiskanç guvenimi yiktin attin dedi demekki sen dedigimi yapmiyorsan arkamdan da is cevirirsin diyor bu normal mi
Kıskançlığı hastalık seviyesinde olabilir buda evliliğinde daha büyük sorunlara neden olabilir evlilik kolay alınacak bir karar değil elbette tanıyan sensin dikkatli düşün bu konuda onun içinde söyleyeceğim şey birinden bir şey beklerken kendin ayrı davranamazsın oda dikkatli olması gerekiyor her şey karşılıklı saygı ve sevgi çercevesinde olur
Heh aynen oyle ben diyor bisey yapmam etmem ben istersem bana ulasirlar cart curt yani benim telefonum elindeydi ama o bana hic tutturmazdi ve bana sen guvenimi yiktin attin dedi allah beni kahretsinki nasil baglandim sevdim boyle
Bazen severken göremezsin gerçeği ya da görmek istemezsin zorda olsa bazen doğru olmadığına inanmadığın şeyi yapma aşk zamanla kaybolur ve elinde koca bir yanlızlık kalır zor bir sürece girdin
Kaldim 1 tane arkadasim yok ona gore hepsi kotulugumu istiyor hepsi akli hava da ama biliyorum kendi yaptigi icin konusiyordu kizlarla hissediyordum ama amann
Bu hikaye bana tanıdık geliyor sonunda ne oluyor biliyormusun her şey bittiğin ne kadar özgürlüğünün kısıtlandığını ve çevrendeki herkesi kendinden uzaklaştırdığını görmeye başlıyorsun
Insallah bu nu farketmem daha da uzamaz aslidna her gun gormesem calsimak zorunda kalmasam daha kolay bir surec olurda
Öyle tabiki ama sen umursamazsan onun gerçeğini daha çok görürsün he birde aynı yerdesiniz kıskandırmak adına olduğunun dışında davranırsan bu daha büyük hata olur senin için akışına bırakman lazım bunu buradan söylemek kolay inşallah bunu başarabilirsin bayanlar duygularını gizlemekte biraz daha başarılı
Valla biz de de beyfendi başarili yok kiskanma icin bisey uapmam sayet yarin oburgun bunlari yuzume vurur hep o hakli her davamizda ama ben bisey uapmiyorum onu gormek istiyorum sadece surekli herşeyiyle kabulendiydim onu allahim sen yardim et dedigin gibi dile kolay bir suru ani duygusal paylaşim dertleşme ailesini ailem bildim bu kadar kolay olmamaliydi
Ne kadar değer verirsen o kadar değersiz olursun unutma sen ona ego kastırmışsın kendini vazgeçilmez hissetmiş bunun rahatlığı ile elinden geleni yapmış evet anı hatıra bunlar değerli şeyler ama gerçeklerde var herkes sevdiğini almıyor aşk bittiğinde ne olacak peki keşke dememek için çok ince düşünmek lazım
Çok teşekkur ederim destegin için
Rica ederim hayatta başarılar
Taktik veriyim mi sana peşinden koşması için
Neymiş biraz dalga geciyor gibisin😔
İllaki barisirsiniz
Alttan cok alma
Ala ala bu hale geldim zaten ben ne istersem 5 adim otesini istedi tutturdi ferace giyecen denedim giyemedim ama kendisi de alkol aliyor 😪
X per seviyesi uygun degil diyor yazamiyorumki