Ne yapabiliriz bilmiyorum?

biraz dertleşmek gibi olacak. benim ablam var. o evlenmeden öncede geçinemezdik kavga ederdik çok bencil davranırdı hala da öyle ne bizi düşündü ne babamları sürekli kavga ederdik. kardeşim ve diğer ablamla da öyle. olayları abartmayı sever. kendi düğünü olacağı zaman ortalığı ateşe verdi gitti. evlendi çocuğu oldu hala rahat durmuyor sürekli konuları kendi istediği gibi algılıyor sonunu düşünmüyor. babam onunla hiç bir zaman baş edemedi adama demediği kalmadı. çocuğu oldu sevmek istiyoruz ağlar diyo sevdirmiyor babama anneme bile böyle yapıyor. korona var diye misafir kabul etmedi şimdi de gelmeyen kişilere mesaj atıp demediğini bırakmıyormuş. düşünmeden mi hareket ediyor psikolojik sorunları mı var anlamadık. saçma sapan ama zor durumda bırakan hareketlere giriyor. diğer ablamın görümcesine mesaj atmış mesela ablamın haberi yok saçma sapan şeyler yazmış. kocasına söylesen o da aynı karısını koruyor anlayamadık. ben konuya dahil olsam mesaj atsam bela olacak ben hep uzak duruyorum yeğenimi bile görmeye gitmiyorum çünkü kardeşlerime falan laf söyleyince kavga ediyorum. ne yapıcaz akıl verin.. akıl verilecek bir şey var mı onu da bilmiyorum

Ne yapabiliriz bilmiyorum?