Ablam 41 yaşında ve eşinden ayrılıyor eşini dolandırmış bi adamla kaçmış ama adam evli hatta 3 tane de sevgilisi var ablamı çalıştırıp parasını yiyiyor kredi çektiriyor. Ablamın kızı 16 yaşında o adam yüzünden uyuşturucuya ve alkole başlamış biz onları kurtarmaya çalıştıkça onlar bizi kötü biliyor hatta iftiralar atıyorlar sözde ben hem ablama hem yeğenime saldırmışım ablam direnmiş ona bi şey yapamayınca kızına saldırmışım 8 yaşında istismar ve ilaç verip ilişki yaşamışım ablam yeğenimin adı çıkmasın diye susmuş. Polise gittim ablamın ifadesini alıyorlar ablam ben ailemden şikayetçiyim diyor bana baskı uyguluyorlar diyor. Kaçtığı adam yeğenimi kötü yola düşürmüş 40 yaşında adam yeğenimle birlikte olmuş ablamın ve yeğenimin rızasıyla şimdi kızını da ablamı da çalıştırıyor nevşehir de bayan evi açacakmış ama becerememiş adam. Ablamla yeğenimi nasıl kurtaracaz bilmiyorum
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
burada olduğu gibi polise ifade ver adamın kızı istismar ettiğine dair. Eminim bunu dikkate alırlar
bir şey dikkatimi çekti. Siz hep bu konu üzerinde devredesiniz. Aileniz neden hâla yok. Bu kadar çok yaşanmışlık varken?
Abimi zaten 150 bin TL dolandırmış babamı 30 bin TL benden de 250 istedi susmam için olayın üstüne gidersem üstüme dosya yıkacaklarını söylediler çocuk yaştaki birine saldırmanın suçu ağır devlet kızın ifadesine bakar kanıtlayamazsın diyorlar ablam ve o adam yeğenimde onların elinde onlar ne derse onu söylüyor
Abim ve babam paradan da ablamdan da umutlarını kesti ailemi arayıp onlara ağza alınmayacak küfürler hakaretler ediyor
Ben sizin yerinizde olsam ciddi anlamda söylüyorum Müge Anlı ya başvururdum. Çünkü iş çıkılmaz bir halde. Size iftirada atsalar siz temiz olduğunuzdan eminseniz zaten suçu yıkamazlar Müge anlı bir şekilde gerçekleri ortaya çıkarıyor. Devlet bu işlerin ince ayrıntısına düşmez. Sizde yapmazsınız. Müge Anlı çözer..
Ayrıca arada bir kız çocuğu var ve onun için bir an önce harekete geçilmeli.
Kendime güveniyorum tabi kamera kayıtları telefon kayıtları dna örnekleri hepsini isterim ama çevre öyle demiyor o çamur atıldımı doğru mu yanlış mı bakılmıyor devlet memuruyum işimden olurum geçen gün biraz araştırdım bi adama atılan böyle bi iftira 10 yıl sonra kanıtlanmış ömüründen 10 yıl gitmiş içeride
Ya Müge Anlı ya da hiç bir şey yapamazsınız bu devrede o zaman. Siz gerekeni yapmışsınız çünkü.
Kurtarma
Hak etmez
Herkesin kendi hayatı
Anne baban onu yetistirememis
Bu olayı müge anlı çözer aq bu ne böyle
Yeminle aile olarak onu dahi düşündük ama ablamla o adam öyle güzel kusursuz plan kuruyor ki ne yapacağımızı bilemiyoruz savcılığa suç duyurusunda bulunduk yine olmadı polise gittik yine olmadı devlet bile işe girmiyor
Kız 16 yaşında diyorsun aile ve sosyal hizmetlere başvurun cimere başvur reşit olmadığı için müdahale ederler
Cimer i düşündük ama ailem izin vermiyor açık olmak gerekirse bende ne yapacağımı bilmiyorum bana o iftirayı atarlarsa kendimi nasıl kanıtlarım bilemiyorum hem işimden olucam hem çevre ne der devlet yapmış mı yapmamış mı hiç bakmıyor bi gence atılan iftira 10 yıl sonra kanıtlanmış
Ufak at ziya
Keşke ama keşke yalan olsaydı yemin ederim ekmek çarpsın ki yalan olmasını o kadar çok isterdim ki whatsapp konuşmaları ses kayıtları var eğer gerçekten bi yardımınız olacaksa hepsini kanıtlarım
bu nasılbir aile